Goedkope groepsreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

Goedkope groepsreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

14 maart 2012
Rondreizen naar Australië of Nieuw-Zeeland staan op het lijstje van vele reizigers. Logisch, maar door de gigantische afstand zijn het geen landen waar je... Lees verder

Samen uit, samen thuis?

Of je nu samen een lange en verre reis gaat maken of voor een weekendje naar een snel bereikbare stad vertrekt, op vakantie gaan met zijn tweeën zorgt bij veel stelletjes voor behoorlijk wat stress. Bang voor de vakantierelatietest? Doe dan je voordeel met onderstaande tips.

Lees verder
13 mrt. 2012

Weetjes over Thailand

De Thaise cultuur is best wel anders dan de onze en dat heeft tot gevolg dat de mensen in Thailand er soms ideeën en gebruiken op nahouden die anders zijn dan wij in het westen gewend zijn. Hieronder lees je wat dit betreft een aantal opmerkelijke weetjes rond het prachtige Thailand.

Lees verder
12 mrt. 2012

333TRAVEL lanceert unieke regeling 'Betaling op Maat'

Vandaag realiseert reisorganisatie 333TRAVEL een doorbraak in de Nederlandse reismarkt met de lancering van de ‘Betaling op Maat’ regeling. Reizigers die een rondreis, strandvakantie of maatwerkreis bij de individuele reisspecialist naar Azië boeken, krijgen de mogelijkheid om de reissom op maat te betalen.

Lees verder
12 mrt. 2012

Naakt recreëren

Het scheelt een hoop gezeul met stapels kleding als je kiest voor een vakantiebestemming waar het is toegestaan om naakt rond te lopen. Een bekende badplaats in Europa is wat dit betreft natuurlijk Cap d’Agde aan de Franse Rivièra. In deze ‘Naked Capital of the World’ is kleding dragen een keuze, maar ook buiten Europa zijn er volop mogelijkheden om al dan niet naakt rond te lopen.

Lees verder
11 mrt. 2012

Ontdek Sao Paulo

De stad Sao Paulo in Brazilië is onder toeristen niet heel erg bekend. Dat is jammer, want de stad heeft een aantal interessante bezienswaardigheden en is bovendien een leuke basis voor het maken van allerlei tripjes in de omgeving.

Lees verder
10 mrt. 2012

Nieuwe routes, nieuwe kansen

Meet & Seat is de naam van het nieuwe concept dat luchtvaartmaatschappij KLM een paar weken geleden lanceerde. Hierbij bepaal jij als reiziger waar en vooral naast wie je in het vliegtuig wilt zitten. Het systeem werkt via een koppeling met Facebook of LinkedIn en daarmee laat KLM duidelijk zien Social Media belangrijk te vinden.

Lees verder
9 mrt. 2012

Kameel rijden in Australië

Het is een combinatie die je misschien niet zo snel zou verwachten: kamelen in Australië. Toch kun je Australië heel goed vanaf de rug van een kameel bezichtigen. Wil je weten waar dat precies kan? Lees snel verder en ontdek twee van de beste plekken voor een tocht per kameel in Australië. Het opstappen is een kunst, maar alles is te leren en een vakantie is daar dé periode voor.

Lees verder
8 mrt. 2012

Japanse drankjes

De sake is misschien wel de meest bekende Japanse alcoholhoudende drank, maar in het land van de rijzende zon worden er nog veel meer alcoholhoudende dranken gebrouwen en gedronken. Wil je weten welke soorten er zijn? Hieronder volgt een kleine opsomming.

Lees verder
7 mrt. 2012

Vitale vakantie

Als je een reis combineert met een verblijf in een ‘gezond’ hotel dan hoef jij je nooit meer druk te maken over het vergaren van overgewicht tijdens je vakantie. Dat is namelijk iets waar veel mensen last van hebben, omdat er tijdens de vrije dagen lekker wordt gesmuld van pizza’s, patatjes en andere makkelijke happen.

Lees verder
6 mrt. 2012

Google Seaview

Na Streetview, het razend populaire product van Google waarmee je letterlijk kunt gluren bij de buren, maar ook bij mensen aan de andere kant van de wereld, heeft Google nu het plan opgevat om ook de onderwaterwereld in kaart te gaan brengen.

Lees verder
5 mrt. 2012

HEMA op Gare du Nord

De bekende Nederlandse winkelketen HEMA is binnenkort ook op het Franse station Gare du Nord in Parijs te vinden. De SNCF, de Franse NS, verkoos de Nederlandse HEMA boven een aantal andere gegadigden. Op woensdag 7 maart aanstaande zal de vestiging op het drukste treinstation van Europa worden geopend.

Lees verder
4 mrt. 2012

Vervoer in Azië

In Azië beschikken ze over een aantal vervoermiddelen die wij in het westen minder gebruiken of misschien zelfs niet eens kennen. Probeer ze tijdens je reizen door Azië gewoon eens een keer uit en laat je verrassen.

Lees verder
3 mrt. 2012

Luxe vakanties

Als je wat geld overhebt en bij het boeken van je volgende reis niet op een paar duizend euro meer of minder hoeft te letten, dan kun je tijdens je reis lekker uitpakken. Hieronder volgen enkele suggesties voor een rijkelijk dure en luxe vakantie.

Lees verder
2 mrt. 2012

Bijzonder Bhutan

Bhutan is een onafhankelijk koninkrijk in de Himalaya. In dit bijzondere land val je als reiziger van de ene in de andere verbazing. Het loont dan ook zeker de moeite om eens een trip naar Bhutan te ondernemen en er een tijdje rond te reizen.

Lees verder
1 mrt. 2012