Australiërs ontdekken nieuwe dolfijnsoort

Australiërs ontdekken nieuwe dolfijnsoort

31 oktober 2013
Australische wetenschappers waren vandaag zeer verbaasd en blij toen zij ten noorden van Australië een nieuwe bultrug dolfijnsoort ontdekten. Lees verder

Halloween stunt in Tokyo

Vandaag is het 31 oktober, de dag waarop wereldwijd Halloween gevierd wordt. Ook in Japan werd er vandaag stil gestaan bij deze dag met een ware Halloween 'stunt' in Tokyo.

Lees verder
31 okt. 2013

Nieuw mega-vliegveld geopend in Dubai

Afgelopen zondag bereikte de luchtvaartindustrie van Dubai een nieuwe mijlpaal bij de landing van de eerste commerciële vlucht op de nieuwe luchthaven in de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees verder
30 okt. 2013

Lonely Planet's top bestemmingen voor 2014

Gister heeft Lonely Planet de resultaten van hun jaarlijkse 'Best in Travel' reisgids bekendgemaakt, met een lijst van de top 10 landen, steden en regio's om volgend jaar te bezoeken.

Lees verder
30 okt. 2013

VIDEO: Amerika op z'n mooist

Drie Amerikaanse vrienden besloten afgelopen zomer iets te doen waar we allemaal wel eens van dromen: ze zeiden hun comfortabele banen op en gingen op avontuur

Lees verder
29 okt. 2013

China's kleurrijke rotsformaties

Beeld je eens een wereld in van kleurrijke gestreepte bergen waar mensen worden overschaduwd door een immens landschap. Zo'n plek bestaat in China's noordwestelijke provincie Gansu.

Lees verder
28 okt. 2013

5 redenen voor een bezoek aan Macedonië

De Republiek Macedonië is nog een vrij onbekende bestemming voor de meeste reizigers. Wij geven je 5 redenen voor een bezoek aan dit land in de Balkan.

Lees verder
28 okt. 2013

Ervaar Jamaica

Jamaica's mystiek zorgt er al tientallen jaren voor dat reizigers verleid worden om naar het 'Land van de Reggae' te reizen.

Lees verder
27 okt. 2013

Pretpark in verlaten kerncentrale

Wunderland Kalkar is een pretpark met meer dan 40 attracties dat gebouwd is in een oude kerncentrale in Duitsland.

Lees verder
26 okt. 2013

Stuur je knuffeldier op rondreis naar Japan

Heeft jouw knuffeldier altijd al een rondreis naar Japan willen maken? Het Japanse reisbureau Unagi Travel biedt uitkomst.

Lees verder
25 okt. 2013

Koepel van het Capitool krijgt restauratie

De 150 jaar oude koepel van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. zal vanaf volgende maand in de steigers staan voor een twee jaar durende restauratie.

Lees verder
24 okt. 2013

VIDEO: Europese architectuur in een Hyperlapse

Samen met een vriend trok Luke Shepard in drie maanden tijd door 36 steden in 21 landen in Europa. Tijdens deze rondreis schoot hij 'Nightvision', een 'viering van de pracht en diversiteit van de Europese architectuur'.

Lees verder
23 okt. 2013

Wie is de Mol? naar Hong Kong

Waar het laatste seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelde in Zuid-Afrika, is voor het veertiende seizoen van het populaire spelprogramma gekozen voor de Aziatische metropool Hong Kong.

Lees verder
23 okt. 2013

Vliegveld Manilla benoemd tot slechtste ter wereld

Voor het tweede jaar op rij is het vliegveld van Manilla in de Filippijnen benoemd tot 's werelds slechtste vliegveld.

Lees verder
22 okt. 2013

FOTOSERIE: De mooiste wildlife foto's van 2013

Ieder jaar organiseert het National History Museum in Londen samen met BBC Worldwide de 'Wildlife Photographer of the Year' competitie. Bekijk hier de winnaars en een aantal van de mooiste inzendingen

Lees verder
21 okt. 2013

Sydney Opera House viert 40ste verjaardag

Het Sydney Opera House vierde afgelopen zondag haar 40ste met een vloot aan surf beachguards, Aboriginal dansers en een gigantische cupcake.

Lees verder
21 okt. 2013

VIDEO: Bouw van het One World Trade Center

Het One World Trade Center in New York heeft bereikte in mei dit jaar zijn hoogste punt. In deze video laat een timelapse de bouw van de toren zien vanaf oktober 2004 tot en met september 2013.

Lees verder
20 okt. 2013

5 ervaringen in Colombia die je niet mag missen

Steeds meer reizigers beginnen de puurheid van Colombia te ontdekken. Voor diegene die klaar zijn voor een avontuurlijke rondreis door Colombia delen we hier 5 ervaringen die je niet mag missen in dit mooie land.

Lees verder
19 okt. 2013

10 gigantische hotels wereldwijd

7 van de 10 grootste hotels ter wereld bevinden zich in de Amerikaanse stad Las Vegas, maar wij geven je een lijst van 10 gigantische hotels wereldwijd.

Lees verder
18 okt. 2013