Skiën op je eigen privé berg

Skiën op je eigen privé berg

30 september 2013
Skiërs die deze winter verblijven in het Zwitserse Tschuggen Grand hotel kunnen gebruik maken van een bijzondere faciliteit: exclusief gebruik van de aangr... Lees verder

Verblijf gratis in Sydney's 'Instagram hotel'

Sydney's 1888 hotel heeft zichzelf 's werelds eerste 'Instagram hotel' genoemd en laat gasten met meer dan 10.000 volgers op Instagram een nacht gratis overnachten.

Lees verder
30 sep. 2013

VIDEO: Zuid-Amerikaanse landschappen

Drie filmmakers uit Duitsland trokken drie maanden met hun camera's en Land Rover door Zuid-Amerika en maakten daar een video van. Het resultaat mag er wezen!

Lees verder
29 sep. 2013

Top 5 ijshotels ter wereld

Omarm je graag de kou, dan is een overnachting in een ijshotel een bijzondere ervaring om mee te maken. De mooiste ijshotels ter wereld vind je in onze top 5.

Lees verder
28 sep. 2013

Een weekendje Berlijn

Wat doe je in Berlijn als je er slechts een weekend te besteden hebt? In dit artikel zetten we de 'must-sees' voor je op een rij en geven we je tips voor een geslaagd weekend in Berlijn!

Lees verder
27 sep. 2013

De lelijkste dieren op aarde

Om lelijke dieren die met uitsterven worden bedreigd onder de aandacht te brengen riep de Ugly Animal Preservation Society deze maand een competitie uit, waarbij deelnemers konden stemmen op het lelijkste dier ter wereld.

Lees verder
27 sep. 2013

Dit platform in de Noordzee is een land

Het voormalig marineplatform op de foto hierboven is een zelfuitgeroepen micronatie, negen kilometer van de Engelse oostkust, genaamd 'Principality of Sealand'. Het land beschikt over een eigen vlag, munteenheid, postzegels, volkslied, grondwet, paspoort, en zelfs een eigen voetbalelftal.

Lees verder
26 sep. 2013

Vliegtuigen met een bijzonder uiterlijk

Luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld hebben een trotse traditie om iets bijzonders te doen met het uiterlijk van hun vliegtuigen. Onlangs nog met het Hello Kitty vliegtuig van EVA Air en het pandabeer vliegtuig van British Airways. In deze post onze favoriete thema-vliegtuigen!

Lees verder
25 sep. 2013

Big Sur: Dé ultieme auto route in Californië

Big Sur is een dunbevolkt gebied aan de kust van de Grote Oceaan en geldt als één van de hoogtepunten van Californië. Tijdens de ultieme roadtrip Highway 1 zul je hier dwars doorheen rijden en de vele kronkelwegen die je hier meemaakt zullen je nog lang bijblijven.

Lees verder
25 sep. 2013

5 prachtige onderzee hotels

Slapen onder de zee? Voor sommige hoteleigenaren is niets te gek. Bekijk vijf prachige onderzee hotels!

Lees verder
24 sep. 2013

Nieuwe wereldwonderen in 2013

Iedere zomer kiest de UNESCO nieuwe plekken uit om toe te voegen aan de Werelderfgoedlijst op basis van hun culturele, historische en ecologische betekenis. In deze post zetten we de nieuwe toevoegingen aan de Werelderfgoedlijst voor je op een rij.

Lees verder
23 sep. 2013

3 plaatsen om het noorderlicht in Amerika te bewonderen

De kans dat je het noorderlicht in Nederland kunt zien is op dit moment klein, maar in Amerika zijn er goede mogelijkheden. We zetten 3 goede spots voor je op een rij.

Lees verder
23 sep. 2013

VIDEO: Onderwaterparadijs de Malediven

Voor duikers vormen de Malediven met zijn 1190 koraaleilanden één groot onderwaterparadijs. In deze video, gefilmd met een GoPro camera in het zuiden van de Malediven, komen o.a. schildpadden en manta's voorbij!

Lees verder
22 sep. 2013

Melbourne meest leefbare stad

Melbourne is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld. De stad in de Australische deelstaat Victoria wordt beschouwd als culturele hoofdstad van Australië.

Lees verder
22 sep. 2013

De mooiste nieuwe wolkenkrabber ter wereld

Maak kennis met de Absolute World Tower 1 & 2, onlangs uitgeroepen tot 's werelds beste nieuwe wolkenkrabbers, voltooid in 2012. De torens maken deel uit van het Absolute City Centre complex gelegen in Mississauga, Ontario, Canada.

Lees verder
21 sep. 2013

's Werelds meest epische reuzenraden

In veel wereldsteden is tegenwoordig wel een reuzenrad te vinden. Wij hebben 's werelds meest indrukwekkende reuzenraden voor je op een rij gezet.

Lees verder
21 sep. 2013

Reuze badeend vindt nieuw thuis in Taiwan

De reusachtige gele badeend van de Nederlandse kunstenaar Florentijn Hofman heeft sinds afgelopen donderdag een nieuw huis gevonden in Taiwan.

Lees verder
20 sep. 2013

Een droom wordt werkelijkheid: de Trans-Siberische tour 2014

Wie kent de Trans-Siberië Express niet? Deze luxetrein over de illustere Transsiberische spoorlijn is meer dan alleen een verplaatsing van A naar B. De meer dan 100 jaar oude route gaat langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen.

Lees verder
19 sep. 2013

De volkswijk van Porto: Ribeira

Hier vertrokken in de vijftiende eeuw de eerste schepen naar Afrika en begon de Portugese Gouden Eeuw: de oude volkswijk Ribeira – werelderfgoedsinds 1996 – is het kloppende hart van Porto.

Lees verder
19 sep. 2013