Australische wetenschappers waren vandaag zeer verbaasd en blij toen zij ten noorden van Australië een nieuwe bultrug dolfijnsoort ontdekten.

Lees verder

Vandaag is het 31 oktober, de dag waarop wereldwijd Halloween gevierd wordt. Ook in Japan werd er vandaag stil gestaan bij deze dag met een ware Halloween 'stunt' in Tokyo.

Lees verder

Afgelopen zondag bereikte de luchtvaartindustrie van Dubai een nieuwe mijlpaal bij de landing van de eerste commerciële vlucht op de nieuwe luchthaven in de Verenigde Arabische Emiraten...

Lees verder

Gister heeft Lonely Planet de resultaten van hun jaarlijkse 'Best in Travel' reisgids bekendgemaakt, met een lijst van de top 10 landen, steden en regio's om volgend jaar te bezoeken.

Lees verder

Drie Amerikaanse vrienden besloten afgelopen zomer iets te doen waar we allemaal wel eens van dromen: ze zeiden hun comfortabele banen op en gingen op avontuur

Lees verder

Beeld je eens een wereld in van kleurrijke gestreepte bergen waar mensen worden overschaduwd door een immens landschap. Zo'n plek bestaat in China's noordwestelijke provincie Gansu.

Lees verder

De Republiek Macedonië is nog een vrij onbekende bestemming voor de meeste reizigers. Wij geven je 5 redenen voor een bezoek aan dit land in de Balkan.

Lees verder

Jamaica's mystiek zorgt er al tientallen jaren voor dat reizigers verleid worden om naar het 'Land van de Reggae' te reizen.

Lees verder

Wunderland Kalkar is een pretpark met meer dan 40 attracties dat gebouwd is in een oude kerncentrale in Duitsland.

Lees verder

De Brits-Nederlandse fotograaf Jimmy Nelson trok drie jaar lang door 44 landen om 35 inheemse stammen te fotograferen. Het resultaat bundelde hij in zijn boek 'Before They Pass Away'.

Lees verder

Heeft jouw knuffeldier altijd al een rondreis naar Japan willen maken? Het Japanse reisbureau Unagi Travel biedt uitkomst.

Lees verder

De 150 jaar oude koepel van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. zal vanaf volgende maand in de steigers staan voor een twee jaar durende restauratie.

Lees verder

Samen met een vriend trok Luke Shepard in drie maanden tijd door 36 steden in 21 landen in Europa. Tijdens deze rondreis schoot hij 'Nightvision', een 'viering van de pracht en diversiteit v...

Lees verder

Waar het laatste seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelde in Zuid-Afrika, is voor het veertiende seizoen van het populaire spelprogramma gekozen voor de Aziatische metropool Hong Kong.

Lees verder

Voor het tweede jaar op rij is het vliegveld van Manilla in de Filippijnen benoemd tot 's werelds slechtste vliegveld.

Lees verder

Ieder jaar organiseert het National History Museum in Londen samen met BBC Worldwide de 'Wildlife Photographer of the Year' competitie. Bekijk hier de winnaars en een aantal van de mooiste i...

Lees verder

Het Sydney Opera House vierde afgelopen zondag haar 40ste met een vloot aan surf beachguards, Aboriginal dansers en een gigantische cupcake.

Lees verder

Het One World Trade Center in New York heeft bereikte in mei dit jaar zijn hoogste punt. In deze video laat een timelapse de bouw van de toren zien vanaf oktober 2004 tot en met september 20...

Lees verder

Steeds meer reizigers beginnen de puurheid van Colombia te ontdekken. Voor diegene die klaar zijn voor een avontuurlijke rondreis door Colombia delen we hier 5 ervaringen die je niet mag mis...

Lees verder