VIDEO: Piepende baby luiaards, te schattig!

VIDEO: Piepende baby luiaards, te schattig!

13 april 2014
De drievingerige luiaards mogen dan misschien behoren tot de lelijkste dieren ter wereld, maar deze baby luiaards zijn te schattig voor woorden. Lees verder

10 landen waar alcohol illegaal is

In Nederland kan iedereen die boven de 18 is gewoon alcohol kopen, maar er zijn landen op de wereld waar dit streng verboden is. Bekijk hier 10 landen waar alcohol illegaal is.

Lees verder
11 apr. 2014

3.330 jaar oude sarcofaag gevonden in Israël

In het noorden van Israël hebben archeologen vorige maand een 3.300 jaar oude sarcofaag gevonden, die zij gisteren presenteerden.

Lees verder
10 apr. 2014

Istanbul verkozen tot populairste bestemming

De Turkse stad Istanbul is verkozen tot de meest populaire bestemming ter wereld in de jaarlijkse Travellers’ Choice Destination Awards van TripAdvisor.

Lees verder
9 apr. 2014

Google toont Angkor Wat in Street View

Google gaf ons al de mogelijkheid om door de Grand Canyon te lopen, naar de top van Mt. Fuji te klimmen en te duiken in het Great Barrier Reef, maar nu is het ook mogelijk om via Google Street View de Angkor Wat tempel in Cambodja te bekijken.

Lees verder
8 apr. 2014

5 slaapcabines op luchthavens rond de wereld

Voor wie toch uitgerust op de plaats van bestemming wil aankomen, bieden sommige vooruitstrevende luchthavens plekken waar je in alle rust ontspannen kunt gaan slapen. Check hier 5 toffe slaapcabines op luchthavens rond de wereld.

Lees verder
7 apr. 2014

VIDEO: Sydney in het klein!

De stad Sydney behoort toch wel tot één van onze favorite steden ter wereld. De van oorsprong Italiaanse fotograaf Filippo Rivetti maakte van de ze grote stad een geweldig fimpje. Kijken!

Lees verder
6 apr. 2014

Het op één na grootste regenwoud ter wereld

Zo'n 7% van ons totale aardoppervlak is bedekt met regenwoud. Het op één na grootste regenwoud ter wereld ligt in het Afrikaanse continent in het stroomgebied van de Kongo rivier.

Lees verder
5 apr. 2014

5 over de top hotels

Een kasteel midden in de Afrikaanse jungle, een onbetaalbaar uitzicht op de Eiffeltoren of een gehele inrichting in auto-thema, sommige hotels zijn echt over de top!

Lees verder
4 apr. 2014

Een stedentrip Sevilla

Als vierde grootste stad van Spanje en hoofdstad van Andalusië, heeft Sevilla bezoekers veel te bieden. De stad biedt een mix van architectuur, geschiedenis, tradities, feesten en gezelligheid en is ideaal voor het maken van een stedentrip.

Lees verder
3 apr. 2014

Chefchaouen: het Joodse Blauwe Dorp in Marokko

In het noorden van Marokko ligt de stad Chefchaouen, die geheel opgetrokken is in het blauw en wit. Deze relaxte stad beschikt over een betoverende medina en staat bekend om de productie van wiet.

Lees verder
2 apr. 2014

FOTOSERIE: Verlaten treinstations

Verlaten plekken blijven ons intrigeren. Zo berichtten we eerder al over verlaten kerken, maar ook treinstations die buiten werking zijn leveren vaak boeiende beelden op.

Lees verder
1 apr. 2014