Spectaculaire zonsondergang in Sydney

31 juli 2014
Afgelopen maandagavond werden de inwoners van Sydney getrakteerd op een prachtige zonsondergang, die ze vervolgens veelvuldig deelden op social media. Lees verder

FOTOSERIE: Betoverende moskeeën in Iran

De getalenteerde architectuurfotograaf Mohammad Domiri, uit het noorden van Iran, maakt prachtige foto's van de grootste moskeeën in het Midden-Oosten.

Lees verder
30 jul. 2014

Het klooster van Panagia Hozoviotissa (Griekenland)

Hoog boven de Egeïsche Zee op het eiland Amorgos, het meest oostelijke van de Griekse Cycladen, ligt het spectaculaire Byzantijnse klooster van Panagia Hozoviotissa.

Lees verder
29 jul. 2014

De mooiste metrostations van Europa

In 1863 werd in Londen het eerste metrostelsel ter wereld geopend. Andere Europese steden als Parijs, Madrid, Berlijn en Milaan volgden al snel aan het begin van de 20e eeuw en tegenwoordig heeft bijna iedere Europese stad van formaat wel een metro. Hieronder hebben we de mooiste metrostations van Europa op een rij gezet.

Lees verder
28 jul. 2014

Het Semuc Champey natuurreservaat in Guatemala

In de bergen van Guatemala's Alta Veraspaz regio, is het Semuc Champey natuurreservaat een waar lust voor het oog.

Lees verder
27 jul. 2014

Het beste uitzicht in Parijs

De Eiffeltoren is natuurlijk dé publiekstrekker van Parijs en biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Maar wat als we je zeggen dat er nog een veel beter uitzicht is?

Lees verder
26 jul. 2014

VIDEO: Walvis tilt kajakkers op!

Dit is echt een bizarre video! Twee kajakkers voor de kust van Argentinië kregen onlangs de schrik van hun leven toen een walvis onder hun ging zwemmen, en ze optilde met zijn rug.

Lees verder
25 jul. 2014

De Tangalooma scheepswrakken van Moretoneiland

Aan de westelijke kant van Moretoneiland, in de buurt van de township van Tangalooma, liggen meerdere scheepswrakken voor de kust die voor een bijzonder beeld zorgen.

Lees verder
24 jul. 2014

FOTOSERIE: Adembenemende Nachtfotografie

Onze wereld is overdag schitterend om te zien, maar ook wanneer de zon onder is gegaan kan deze adembenemend zijn. Helemaal wanneer deze met lange sluitertijden wordt vastgelegd onder een heldere sterrenhemel!

Lees verder
23 jul. 2014

Het Sint Jorisklooster in de Wadi Qelt

Wadi Qelt is een rotsachtige ravijn gelegen in de Judea woestijn in de Westelijke Jordaanoever, in de buurt van Jeruzalem dat eindigt bij Jericho, in de buurt van de Dode Zee.

Lees verder
22 jul. 2014

7 Natuurlijke Wonderen in Spanje

Afgelopen maand werden er in Spanje zeven natuurlijke wonderen in Spanje verkozen. Meer dan 82.000 mensen brachten hun stem uit, waarvan een top 7 werd samengesteld uit 20 bestemmingen.

Lees verder
21 jul. 2014

VIDEO: Surfen in de Noordpoolcirkel

Als je aan surfen denkt, denk je misschien aan tropische bestemmingen als Hawaï of Bali, maar voor zijn laatste video-project "Arctic Swell - Surfing the ends of the earth" bezocht extreme surf fotograaf Chris Burkard de Noordpoolcirkel in Noorwegen.

Lees verder
20 jul. 2014

Cono de Arita in Argentinië

In de omgeving van de zuidelijke grens van Salar de Arizaro in Argentinië, ligt een vreemde vulkanische piramide: Cono de Arita.

Lees verder
19 jul. 2014

Koloniaal Vigan in de Filippijnen

Het historisch centrum van Vigan is het best bewaarde voorbeeld van de Spaans koloniale architectuur in Azië. Naast de Spaanse invloeden is er echter nog een ander erfgoed zichtbaar in deze stad.

Lees verder
18 jul. 2014

De 10 drukste stranden van Europa

Zo! Het is vandaag zelfs in Nederland tropisch warm en op zo'n dag is het natuurlijk heerlijk om op het strand te liggen. Helaas denken veel mensen zo en kan het erg druk worden. Lees hieronder welke tien drukste stranden in Europa je misschien beter kunt mijden.

Lees verder
18 jul. 2014

8 x Dubai: Een wonderlijke stad

Dubai is een wonderlijke stad. Dat merk je al bij het turen uit je vliegtuigraampje. Vanuit de woestijn doemt er een oase van enorme wolkenkrabbers en bizarre bouwprojecten op.

Lees verder
17 jul. 2014

FOTOSERIE: De aarde vanaf boven

Als je dacht dat onze wereld er vanaf ooghoogte al mooi uit ziet, check dan deze foto's vanuit de lucht eens!

Lees verder
16 jul. 2014

Badab-e Surt: gestapelde terrassen hotspring in Iran

Iran is voor de meeste mensen een onbekende bestemming die ze niet snel zullen bezoeken. Toch heeft ook Iran bijzondere plekken die de moeite waard zijn, zoals bijvoorbeeld de gestapelde terrassen hotspring Badab-e Surt.

Lees verder
15 jul. 2014

De 7 beste eilanden van Cambodja

Ze zijn nog steeds erg onderontwikkeld vergeleken met hun Thaise buren, maar de eilanden van Cambodja beginnen de aandacht te krijgen die ze verdienen. Of je nu op zoek bent naar een hele nacht feesten, of een onderwater avontuur, de eilanden van Cambodja bieden voor ieder wat wils. Hieronder zetten we de zeven beste onder elkaar.

Lees verder
14 jul. 2014