De 10 beste eiland stranden

De 10 beste eiland stranden

11 augustus 2014
In Nederland lijkt het even over te zijn met de zomer, maar gelukkig zijn er in de rest van de wereld nog prachtige stranden waar je wel van de zon kunt geniete... Lees verder

VIDEO: Liefde voor Japan

De Australische regisseur / cameraman David Anthony Parkinson maakte samen met zijn vriendin een reis door het hart van Japan en maakte hier een prachtige korte film van!
Lees verder
10 aug. 2014

De Mission Mountains in Montana

Met gekartelde, met sneeuw bedekte bergtoppen, bergmeren, actieve gletsjers en heldere beekjes, heeft het terrein van de Mission Mountains al eeuwenlang reizigers geboeit.
Lees verder
9 aug. 2014

27 perfect getimede foto's!

Voor een goede foto is het vaak een kwestie van op de juiste plek zijn op de juiste tijd, maar deze 27 foto's zijn wel heel goed getimed!
Lees verder
8 aug. 2014

Hike naar het Lagoa do Fogo (Portugal)

São Miguel is het grootste eiland van de Portugese Azoren en een van de mooiste plekken om een wanderling naartoe te maken hier is het kratermeer Lagoa do Fogo.
Lees verder
7 aug. 2014

Bijzondere begraafplaats in Dargavs (Rusland)

Aan de rand van het dorp Dargavs, in de republiek Noord-Ossetië-Alania, in Rusland, ligt een bijzondere oude begraafplaats of necropolis.
Lees verder
5 aug. 2014

4 Uitstapjes om Johannesburg te ontsnappen

Het stadsleven in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg kan net als in vele andere steden soms erg stressvol zijn. Om aan de drukte te ontsnappen geven we je vier uitstapjes vanuit Johannesburg.
Lees verder
4 aug. 2014

VIDEO: New York in Slowmotion

New York is een stad die ons blijft fascineren en waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Ook deze slowmotion video over de 'Big Apple' is weer genieten geblazen!
Lees verder
3 aug. 2014

Pozo de las Animas: enorme sinkholes in Argentinië

Pozo de las Animas zijn twee spectaculaire sinkholes in de Mendoza provincie in Argentinië, in de buurt van het dorpje Los Molles.
Lees verder
2 aug. 2014

Het Noorse dorp waarvan de naam slechts één letter lang is

De prijs voor 's werelds langste plaatsnaam heeft het dorp Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch in Wales op de kaart gezet, maar als het gaat om de kortste plaatsna...
Lees verder
1 aug. 2014