VIDEO: Het Canarische eiland Lanzarote

VIDEO: Het Canarische eiland Lanzarote

9 februari 2014
Van het vulkanische eiland Lanzarote maakten Lea Amiel en Nicolas Libersalle een bijzonder mooie video in opdracht van het Canarische Toerisme Bureau. Bekijk hi... Lees verder

De Gocta waterval in Peru

De Gocta waterval is een continue stromende waterval in de Amazonas regio van Peru, op ongeveer 700 kilometer ten noordoosten van Lima, die tot 2005 onbekend was in de rest van de wereld.

Lees verder
8 feb. 2014

Word lid van de 'Mile-Low Club' in dit onderzeeër hotel

Voor wie eens wat anders met Valentijnsdag wil geven biedt een high-end reisorganisatie een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het 'Lovers Deep' hotel biedt avontuurlijke koppels de mogelijkheid om onder de zee de avond door te brengen in een onderzeeër.

Lees verder
6 feb. 2014

Bekijk de Japanse kersenbloesem

De kersenbloesem (Sakura) is de nationale bloem van Japan en is altijd een symbool geweest van de vergankelijke schoonheid in Japan. Het seizoen van deze roze bloemen in Japan begint doorgaans eind maart.

Lees verder
5 feb. 2014

FOTOSERIE: 18 prachtige ijsformaties

Omdat we deze winter weinig winterse taferelen hebben meegemaakt in Nederland, hebben we in deze serie 18 prachtige ijsformaties op een rij gezet.

Lees verder
4 feb. 2014

's Werelds mooiste kastelen

Kastelen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar dragen vaak ook interessante verhalen of legendes die je kunt ontrafelen. In dit artikel hebben we een aantal van 's werelds mooiste kastelen op een rijtje gezet.

Lees verder
3 feb. 2014

VIDEO: Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland beschikt over enkele van de mooiste landschappen ter wereld en is waarschijnlijk de natte droom van iedere landschapsfotograaf. Dat gold ook voor Nathan Kaso, die hier een verbluffende video maakte.

Lees verder
2 feb. 2014

Nationaal park Gunung Mulu in Maleisië

Gunung Mulu is een nationaal park in Miri, een deelgebied in de deelstaat Sarawak in Oost-Maleisië en bevat enkele schitterende grotten en rotsformaties.

Lees verder
1 feb. 2014