Het magistrale Tianzi gebergte in China

Het magistrale Tianzi gebergte in China

31 mei 2014
In de provincie Hunan, in het Zuid-oosten van China, ligt bij het plaatsje Zhangjiajie het magistrale Tianzi gebergte in het Wulingyuan gebied. Het gebied staat... Lees verder

Op vakantie met kampeerwagen of caravan: voorbereiding en uitvoering

Op vakantie gaan met de kampeerwagen kan leuk en ontspannend zijn, maar zonder de juiste voorbereiding kan zo’n avontuur ook serieus tegenvallen. Van het kiezen van de vakantiebestemming tot het zoeken van een parkeerplaats op de camping, één verkeerde of slecht geïnformeerde keuze is voldoende om de volledige vakantieperiode in het water te doen vallen.

Lees verder
30 mei 2014

Hilarische dieren selfies

Vorig jaar werd de term 'selfie' een enorme hype en werd het zelfs verkozen tot woord van het jaar. Op internet werden ook de kiekjes van dieren populairder dan ooit, met hier een verzameling van de meest hilarische dieren selfies.

Lees verder
30 mei 2014

How to: Maak van je auto een rondreis camper

Rondreizen met een eigen camper is één van de leukste manieren om een land te ontdekken. Je bent helemaal vrij om te gaan en staan waar je wil. Overnachten doe je in je eigen rijdende huisje.

Lees verder
29 mei 2014

FOTOSERIE: Adembenemend Praag

De Tsjechische hoofdstad Praag behoort tot één van de meest toeristische steden van Europa en wordt ook beschouwd als een van de mooiste. Deze foto's laten zien waarom.

Lees verder
28 mei 2014

Oneonta Falls: verborgen schat in Oregon

De staat Oregon, in het Pacifische Noordwesten van de Verenigde Staten, staat bekend om haar overweldigend mooie natuur. De verborgen Oneonta Falls is hier een goed voorbeeld van.

Lees verder
27 mei 2014

Top 5 resorts met de mooiste uitzichten

Waar hotels in steden het moeten hebben van uitzichten die door de mens zijn gebouwd, zijn resorts vaak gelegen op fraaie plekken die door Moeder Natuur zijn ontstaan. Bekijk hier de top 5 resorts met de mooiste uitzichten!

Lees verder
26 mei 2014

VIDEO: Yosemite National Park timelapse

Yosemite National Park is zonder twijfel één van de mooiste natuurparken van Amerika. Dit filmpje laat dat écht op een fantastische manier zien. Ga er lekker voor zitten en geniet!

Lees verder
25 mei 2014

Het mediterraanse Split

Het zonovergoten Split is de tweede stad van Kroatië en de grootste en belangrijkste stad in de Dalmatië regio en beschikt over vele archeologische, geschiedkundige en culturele bezienswaardigheden.

Lees verder
24 mei 2014

Tribord Easybreath: Snorkelen 2.0

De onderwaterwereld blijft fascinerend en we zouden hier uren naar kunnen kijken tijdens het snorkelen. Echter komen er nog al eens wat problemen voor tijdens het snorkelen. De Easybreath biedt uitkomst.

Lees verder
23 mei 2014

De 10 meest gepinde bestemmingen op Pinterest

Aan de hand van het aantal 're-pins' hieruit, stelde Pinterest een top 10 samen van de meest gepinde bestemmingen op Pinterst.

Lees verder
22 mei 2014

FOTOSERIE: Waterlandschappen vanuit de lucht

Edward Burtynsky is een van Canada's meest gerespecteerde fotografen die bekend staat om zijn opmerkelijke foto's van industriële landschappen wereldwijd en de gevolgen daarvan op het mileu. Zijn meest recente werk is de serie "Water.

Lees verder
21 mei 2014

Met de auto door Portugal

Portugal is een populaire bestemming voor strandliefhebbers, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden! De ruige kust, vissersdorpjes, tradities, het rustgevende binnenland en de vele mooie baaien bijvoorbeeld.

Lees verder
21 mei 2014

Droombestemming in de Stille Oceaan: Nieuw-Caledonië

Op slechts een paar duizend kilometer voor de kust van zowel Nieuw-Zeeland en Australië ligt in de Stille Oceaan de archipel Nieuw-Caledonië, een ware droombestemming.

Lees verder
20 mei 2014

's Werelds mooiste treinritten

Als het gaat om reizen per trein, vliegtuig, auto of bus, is de meest relaxte manier van reizen waarschijnlijk toch wel per trein. Hier een blik op enkele van de mooiste treinritten ter wereld:

Lees verder
19 mei 2014

VIDEO: Onontdekte Oman

Aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland ligt het redelijk onontdekte Oman. Een groep vrienden spendeerde hier twee weken en maakten een boeiende

Lees verder
18 mei 2014

Nieuw-Zeeland's Hot Water Beach

Aan de oostkust van Nieuw-Zeeland's Noordereiland ligt op het Coromandel schiereiland Hot Water Beach, een populair strand en geothermische attractie.

Lees verder
17 mei 2014

Overladen voertuigen in China

In China kijkt er niemand meer van op: voertuigen die helemaal overladen zijn met een vracht. Bekijk hieronder foto's van zwaar overladen vrachtauto's, motoren, trekkers en fietsers.

Lees verder
16 mei 2014

Mar Chiquita: Verborgen strand in Puerto Rico

In het noorden van Puerto Rico ligt aan de kust van Manatí een klein strand in een beschutte baai. Dit ovale strand heet Mar Chiquita, of Kleine Zee, en ligt verborgen achter een rotsachtige muur.

Lees verder
15 mei 2014