Home
Blog
April 2015

Reisinspiratie

33 blogs geschreven in april 2015
· Redactie
333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen
In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!
· Redactie
De bijzondere zoutindustrie van Teguidda-n-Tessoumt
Ongeveer 200 kilometer ten noordwesten van de stad Agadez, in het noorden van Niger, ligt een klein dorpje waar een bijzondere zoutindustrie wordt gedreven: Teguidda-n-Tessoumt.
· Redactie
De 5 meest gevaarlijke activiteiten op reis
Reizen staat voor veel reizigers gelijk aan avontuur en als we weg van huis zijn durven we vaak net iets meer dan normaal. Voor de waaghalzen hier 5 van de meest gevaarlijke activiteiten op reis.
· Redactie
VIDEO: Timelapse van Wales door de seizoenen heen
Wales staat bekend om zijn groene heuvels, steile kliffen, uitgestrekte stranden en kastelen. In deze prachtige korte time-lapse video zien we Wales door de verschillende seizoenen heen.
· Redactie
De steilste straat ter wereld
San Francisco mag dan bekend staan om zijn stijle straten, met Lombard Street als de meeste bekende, maar de steilste straat ter wereld ligt toch ergens anders: in Dunedin in Nieuw-Zeeland.
· Redactie
's Werelds eerste hotel in de lucht
Vliegen alsof je je in een hotel begeeft? Dat kan binnenkort in 's werelds eerste hotel privé vliegtuig van de luxe hotel keten Four Seasons.
· Redactie
De 10 beste eilanden ter wereld in 2015
Na een lange winter klinkt ieder eiland met een strand en wat zon al als het beste eiland ter wereld, maar als je echt serieus wilt genieten, ga dan naar een van deze top 10 eilanden ter wereld.
· Redactie
De schoonheid van Tortola
Poederachtige witte zandstranden, weelderige groene bergen, een beschutte haven en een warme Caribische Zee, dat is wat je te wachten staat op Tortola, een van de Britse Maagdeneilanden.
· Redactie
Lombard Street in San Francisco
Lombard Street in San Francisco is de meest bochtige straat van Amerika. Als je de foto's en het filmpje ziet begrijp je waarom!
· Redactie
Rondreizen sale bij Kras
Reizigers opgelet! Reisorganisatie Kras heeft momenteel een spectaculaire rondreizen sale. Het gaat om de allerlaatste reizen met korting tot €400 korting per persoon!
· Redactie
5 landen die je in een dag kunt zien
Heb je maar een paar dagen de tijd om een bestemming te verkennen? Maak je geen zorgen; als het gaat om de kleinste landen en gebieden ter wereld, is een lang genoeg voor een bezoek. Bekijk hier 5 landen die je in een dag kun zien:
· Redactie
FOX gekozen tot populairste verre reizen reisorganisatie
FOX reizen heeft de Zoover Award gewonnen voor "Populairste aanbieder verre reizen". Namens Rondreis.nl gefliciteert FOX!
· Redactie
VIDEO: Hypnotiserende luchtfoto's en videobeelden samengevoegd
Beelden gefilmd vanuit de lucht met een drone zijn meestal al indrukwekkend om te zien, maar in deze video wordt daar een bijzondere draai aan gegeven, waarbij video beelden en foto's door elkaar heen lopen.
· Redactie
De vriendelijke krokodillen van Paga (Ghana)
Over het algemeen zijn krokodillen aggressieve dieren waar je uit de buurt moet blijven, maar niet in de stad Paga. In deze stad in Ghana leven enkele van de meest volgzame leden van dit angstaanjagende roofdier soort.
· Redactie
Amerika's Nationale Parken zijn dit weekend gratis
Van de gigantische sequoia bomen in Yosemite tot de geisers van Yellowstone, dit weekend zijn alle Nationale Parken in Amerika gratis toegankelijk!
· Redactie
De koffieroute, hèt alternatief voor de Inca Trail naar Machu Picchu
Ga je naar Peru, dan wil je Machu Picchu zien. Deze prachtige Inca-stad kun je via verschillende routes bereiken. De meest bekende route is de Inca Trail. Maar de Inca Trail is populair en daardoor soms moeilijk te boeken. De koffieroute is een goed alternatief!
· Redactie
De 5 goedkoopste Europese steden
Voor wie graag een stedentrip in Europa zou willen maken is het nu een goed moment. Niet alleen zijn de prijzen van vluchten gedaald, maar ook accommodaties zijn goedkoper geworden vergeleken met vorig jaar. Wat de goedkoopste steden zijn lees je hier.
· Redactie
TUI - Een kijkje achter de schermen
De reisorganisatie TUI is bij iedereen wel bekend, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wat doet TUI allemaal in het verre reizen segment? Wij vroegen dit en nog veel meer aan TUI reisspecialist Esther.
· Redactie
Koh Surin, duikparadijs in Thailand
Het Koh Surin National Marine Park wordt beschouwd als een van de beste locaties om te duiken in Thailand. De twee belangrijkste eilanden zijn Koh Surin Nua (Noord Surin) en Koh Surin Tai (Zuid Surin) en vormen het grootst deel van de landmassa.

Archief