's Werelds mooiste eiland: Palawan

's Werelds mooiste eiland: Palawan

31 juli 2015
De Filippijnen bieden niet alleen ideale mogelijkheden om te hiken en duiken, maar heeft ook stranden en eilanden die zo mooi zijn, dat één hierva... Lees verder

's Werelds langste schommel in Nieuw-Zeeland

Het is niet alleen de langste schommel van Nieuw-Zeeland, maar tevens van de wereld: de 160 meter hoge Nevis Swing in Queenstown, Nieuw-Zeeland.

Lees verder
30 jul. 2015

Tour Triangle wordt de eerste wolkenkrabber in Parijs sinds 40 jaar

Tour Triangle, een prachtige moderne hoogbouw piramide, zal de eerste wolkenkrabber in Parijs worden, na een periode van 40 jaar met hoogte beperkingen in de stad.

Lees verder
29 jul. 2015

Straatartiesten veranderen onrustige heuvel wijk in een kleurrijke muurschildering

De straatartiesten van de Germen Crew hebben in samenwerking met de Mexicaanse regering het district Palmitas in Pachuca, Mexico, verfraait en verandert in één grote kleurrijke muurschildering.

Lees verder
28 jul. 2015

Insider tips voor het verborgen Himalaya-koninkrijk Bhutan

Eeuwenlang was Bhutan afgesloten van de buitenwereld. Dat maakt reizen door dit kleine Himalaya-koninkrijk een bijzondere ervaring. In Bhutan zijn tradities nog springlevend, maak je kennis met goden en koningen en ontdek je een unieke cultuur. Neem daarbij de schitterende berglandschappen en je kunt rekenen op een reis waarbij de hoogtepunten elkaar afwisselen. Pelden, de lokale expert van reisorganisatie Better Places geeft zijn insider tips voor een onvergetelijke trip.

Lees verder
28 jul. 2015

's Werelds mooiste zeegrotten

De zee die eeuwen lang op rotsen inslaat zorgt voor een mooi fenomeen: zeegrotten. Deze mooie verborgen plekken vind je niet alleen aan de andere kant van de wereld, maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk of Portugal. Bekijk hier een selectie van 's werelds mooiste zeegrotten!

Lees verder
27 jul. 2015

VIDEO: Het Great Barrier Reef gezien vanaf een schildpad

Het Wereld Natuurfonds van Australië maakte een prachtige video van het Great Barrier Reef door een GoPro camera op een schildpad te plaatsen.

Lees verder
26 jul. 2015

Oase van watervallen: Hawaï's 'Weeping Wall'

Waarom zou je genoegen nemen met één waterval, als je ook omringd kunt worden door een oase van watervallen? Dit kan op het Hawaiiaanse eiland Kauai bij de 'Weeping Wall'.

Lees verder
25 jul. 2015

Smarty Pins: Een nieuw trivia spel gebaseerd op Google Maps

Hoe goed is jouw algemene kennis? Met het nieuwe trivia spel Smarty Pins kun je dit testen door vragen te beantwoorden door het droppen van pins op de juiste plek in Google Maps.

Lees verder
24 jul. 2015

Immense grot in Laos: Tham Khoun Xe

Laos is een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige landschappen en sierlijke tempels, maar deze immense grot is nog maar door weinig mensen ontdekt.

Lees verder
23 jul. 2015

Bo-Kaap, een kleurrijke buurt in Kaapstad

Het is een schilderachtig deel van Kaapstad in Zuid-Afrika, en stond vroeger bekend als de Maleisische buurt: de kleurrijke wijk B-Kaap.

Lees verder
21 jul. 2015

's Werelds vreemdste meren

Een helder roze meer midden in het bos? Of rustig roeien door een zee van drijvende lotus bloemen? Ja, het bestaat. Bekijk 's werelds vreemdste meren!

Lees verder
20 jul. 2015

10 bespaartips voor op reis en tijdens je vakantie

Niets is mooier dan reizen maken en op vakantie gaan. Maar het kan ook behoorlijk in de papieren lopen. Als je niet uitkijkt jaag je voortijdig je reisbudget er doorheen en kun je de rest van je vakantie op een houtje bijten. Wel zo slim dus om een beetje op je geld te letten. Deze 10 tips helpen je vakantie-uitgaven binnen de perken te houden, zonder dat je hoeft in te leveren op je plezier.

Lees verder
20 jul. 2015

VIDEO: Zeemeeuw steelt GoPro camera en legt mooie beelden vast van ruwe kustlijn

Het zal je maar gebeuren: je bent op vakantie en een zeemeeuw besluit er vandoor te gaan met je GoPro camera! Gelukkig voor de eigenaren vonden ze hun GoPro weer terug, met daarop unieke beelden!

Lees verder
19 jul. 2015

Slaap tussen de bomen met deze hangende tenten

Een hangmat tussen twee (palm)bomen is niets nieuws, maar een hangende tent tussen de bomen? Dat hadden wij nog niet eerder gezien!

Lees verder
18 jul. 2015

Agra en Varanasi: plaatsen die je wilt bezoeken en fotograferen

India is een enorm fotogeniek land en twee steden die er misschien wel uitspringen zijn Agra en Varanasi. Kijk mee en laad je batterijen maar vast op voor deze twee steden!

Lees verder
17 jul. 2015

Geweldige must-do op Lombok: Mount Rinjani beklimmen

Vanaf de Gili eilanden kun je hem al zien liggen: de majestueuze Rinjani vulkaan. Een beklimming van deze op één na hoogste berg van Indonesië is een absolute must-do tijdens je bezoek aan Lombok.

Lees verder
16 jul. 2015

Sawadee Zomerdeals: tot wel €200 korting rondreizen

Reisorganisatie Sawadee heeft momenteel een mooie actie: de Sawadee Zomerdeals. Kijk snel!

Lees verder
16 jul. 2015

Nieuwe website voor 333TRAVEL

333TRAVEL heeft begin deze maand een compleet nieuwe website gelanceerd. Een mooie nieuwe website. Gefeliciteerd 333TRAVEL!

Lees verder
16 jul. 2015