Home
Blog
December 2015

Reisinspiratie

20 blogs geschreven in december 2015
· Redactie
De schoonheid van Italië in 22 prachtige foto's
Waarom Italië ook wel La Bella Italia wordt genoemd? Omdat het één van de mooiste landen van Europa (lees: de hele wereld) is! Schitterende landschappen, een fenomenale geschiedenis, fijne stranden en héérlijk eten. Fantastico!
· Redactie
De magie van Indonesië in een bizar mooi filmpje
Al reisplannen voor 2016? Bekijk dit schitterende filmpje van Indonesië en je zou er zo maar eens uit kunnen zijn. Wij zien een rondreis door Indonesië na het zien van deze beelden in ieder geval wel zitten!
· Suzanne van Duijn
Top 15 ultieme irritaties in het vliegtuig
Deze vijftien situaties (lees: irritaties) herkent iedere reiziger die regelmatig het vliegtuig in stapt.
· Redactie
Nieuw bij Stip Reizen: goedkoop naar Bali
Stip Reizen biedt voor 2016 een aantal prachtige (én goedkope) reizen naar Bali aan. Ben jij van plan om een zonvakantie of rondreis op Bali te maken? Check deze reizen van Stip!
· Michelle
De 9 mooiste eilanden van Maleisië
De eilanden van Maleisië? Ongekend mooie paradijsjes! Je weet wel: parelwitte zandstranden en met palmbomen omzoomde bounty-baaitjes. Minstens zo mooi als de eilanden in Thailand. Maar welke Maleisische eilanden zijn het mooiste? Bekijk dit lijstje!
· Redactie
De Las Vegas highlights in een fantastisch filmpje
Waarom heeft Las Vegas zo'n enorme aantrekkingskracht op reizigers wereldwijd? Bekijk deze gave video vol Las Vegas hoogtepunten en je weet het. Genieten!
· Suzanne van Duijn
De top 15 bestemmingen voor 2016 volgens Rondreis.nl
Waarheen reizen in 2016? Rondreis.nl helpt je graag op weg met deze ultieme reisbestemmingen shortlist voor 2016. Pak je bucketlist er maar bij!
· Redactie
De 11 mooiste watervallen ter wereld
Onze wereld telt vele schitterende watervallen, maar wat zijn nu écht de állermooiste watervallen ter wereld? Rondreis.nl zet ze voor je op een rij!
· Redactie
Reisorganisatie Kras geeft inspiratie voor reizen in 2016
Weet jij al waar jij in 2016 naartoe wilt reizen? Kras helpt je op weg om dé ideale bestemming uit te zoeken! Met een online reismagazine, prachtige brochures én een nieuwe commercial.
· Redactie
Nieuw bij Sawadee: Chill&Adventure reizen
Sawadee reizen heeft iets nieuws aan haar reisaanbod toegevoegd: Chill&Adventure reizen. Inderdaad: dat zijn reizen met zowel avontuur als ontspanning. Ideaal!
· Suzanne van Duijn
7x Zéér relaxte hotels in Bangkok voor minder dan € 75
Overnachten in Bangkok? In de Thaise hoofdstad hoef je zeker niet te kiezen tussen betaalbaar of luxe als het op hotels aankomt. Bekijk dit lijstje maar!
· Redactie
Dit is één van de állermooiste Bali filmpjes ooit
Bali wat blijf je toch een pracht van een eiland! Dit fantastische filmpje van Chantal uit Schiedam is daar het bewijs van: wat móói! Vooral alle luchtbeelden vanaf een drone zijn te gek!
· Suzanne van Duijn
15 gênante dingen die je als reiziger gegarandeerd hebt gedaan
Ken je die beschamende momenten dat je iets op reis doet en denkt "Dit kan écht niet, maar...". Ja, als backpacker doe je soms rare dingen! Maar dat doen we allemaal toch? Alles in de naam der reizen!
· Redactie
Riksja Travel bestaat 15 jaar
Hoera: Riksja Travel is jarig! Riksja bestaat inmiddels alweer 15 jaar. Een schitterende mijlpaal voor deze prachtige reisorganisatie uit Leiden. Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Riksja!
· Redactie
Ontroerend filmpje van olifanten die een baby-olifant uit een waterput helpen
Dit schattige baby-olifantje zit vast in een modderige waterhole in Zuid-Afrika. De moeder probeert te helpen maar het lijkt niet te lukken. Wat er dan gebeurt? Kijk zelf maar!
· Suzanne van Duijn
27 redenen waarom je absoluut nóóit naar Indonesië moet reizen
Waarom vinden mensen rondreizen in Indonesië zó mooi? Onbegrijpelijk! Wat groene rijstvelden, veel te veel witte stranden en die onnodig helderblauwe zee: niks aan toch! Rondreis.nl geeft je 27 redenen om vooral géén Indonesië reis te maken.
· Redactie
FOX reizen bestaat 20 jaar én heeft nieuwe website
Het is dubbel feest bij reisorganisatie FOX, want niet alleen bestaat FOX reizen deze maand maar liefst 20 jaar, de nieuwe website is ook gelanceerd deze week!
· Redactie
Geweldig: Een helicopter vlucht boven San Francisco ziet er zó uit
San Francisco is één van de leukste steden van Amerika, maar wist je dat deze stad vanuit de lucht ook écht een plaatje is? Kijk deze prachtbeelden maar!
· Redactie
17x Foto's waardoor je nú in Vietnam wilt rondreizen
Vietnam is zonder twijfel één van de mooiste landen van heel Azië. De weelderige landschappen, de levendige steden, de prachtige mensen en de lieflijke dorpjes. Schitterend! Daarom: een ode aan Vietnam in 17 foto's!

Archief