VIDEO: Prachtige timelapse van Salar de Uyuni in Bolivia

VIDEO: Prachtige timelapse van Salar de Uyuni in Bolivia

31 mei 2015
Salar de Uyuni is de op een na grootste zoutvlakte van de wereld en in deze video "Reflections from Uyuni" zie je de schoonheid van deze Boliviaanse zoutvlakte. Lees verder

Het Sørvágsvatn meer in de Faeröer eilanden

Lake Sørvágsvatn is het grootste meer van de Faeröer, gelegen op het eiland Vágar. Door een optische illusie lijkt het meer een stuk hoger dan de oceaan te liggen.

Lees verder
30 mei 2015

Kunstenaar schildert prachtige portretten van vrouwen op zeeweringen in Hawaii vanaf zijn surfplank

De New Yorkse kunstenaar Sean Yoro aka Hula heeft in Hawaii een aantal prachtige portretten van mooie vrouwen geschilderd die reflecteren in het water.

Lees verder
29 mei 2015

De legendarische Infiernillo brug in Peru

Ferrocarril Central Andino, in de Andes, is de tweede hoogste spoorlijn ter wereld, en tevens een van de opmerkelijkste, vanwege de grote technische uitdagingen die er waren tijdens het bouwen van de lijn.

Lees verder
28 mei 2015

Insider tips voor een unieke reis door Nicaragua

Of je nu van vulkanen, regenwoud of steden houdt, Nicaragua heeft het allemaal. Het land is enorm veelzijdig en in een paar weken maak je er kennis met het beste wat Latijns-Amerika te bieden heeft.

Lees verder
27 mei 2015

De natuurlijke zwembaden van Hawaï

Moeder Natuur houdt wel van een goede pool party, en een plek waar je deze in overvloed tegenkomt is Hawaï. Bekijk hier de mooiste natuurlijke zwembaden van Hawaï.

Lees verder
26 mei 2015

29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld

Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!

Lees verder
25 mei 2015

7 Kastelen waar je kunt slapen

Heb je er ooit van gedroomd om als een prins of prinses in een kasteel te slapen? Hier vind je zeven kastelen waar je je eigen real-life sprookje kunt beleven!

Lees verder
25 mei 2015

VIDEO: Het Noorderlicht boven Alaska

Bij het Noorderlicht denk je misschien als eerste aan plekken als IJsland of Fins Lapland, maar ook in de Amerikaanse staat Alaska is het Noorderlicht goed te zien, zoals je ziet in deze video.

Lees verder
24 mei 2015

De witte woestijn in New Mexico

In de Amerikaanse staat New Mexico bevindt zich een immense witte woestijn. Anders dan bij andere woestijnen, is het zand hier niet samengesteld uit kwarts, maar uit gipskristallen.

Lees verder
23 mei 2015

De boomklimmende geiten van Marokko

Dat geiten bijzondere dieren zijn, dat wisten wel al. Maar dat ze zelfs in bomen klimmen, daar kijken we toch wel van op. Wie door het zuidwesten van Marokko reist, kan dit bijzondere tafereel zo maar tegenkomen langs de weg.

Lees verder
21 mei 2015

FOTOSERIE: De schoonheid van Myanmar

Myanmar is magisch en wat ons betreft een van de mooiste landen in Zuid-Oost-Azië. In deze fotoserie zie je de schoonheid van dit bijzondere land.

Lees verder
20 mei 2015

Waarom rijden op een olifant NIET op je bucketlist moet‏

Je ziet misschien wel eens foto's van familie of vrienden voorbij komen op Facebook die op een olifant zitten ergens in de jungle in Azië. Hoewel dit misschien op het eerste gezicht een mooie ervaring lijkt, vertellen we je hier waarom je dit vooral NIET aan je bucketlist toe moet voegen.

Lees verder
19 mei 2015

Laat je aangenaam verrassen in China

Een rondreis door China is echt een reis en geen luiervakantie. Het is reis waarbij al je zintuigen aan hun trekken komen.

Lees verder
18 mei 2015

3 adembenemende natuurverschijnselen rond de wereld

Het noorderlicht, een zonsverduistering of vulkaanuitbarstingen, dergelijke natuurfenomenen kunnen voor unieke ervaringen zorgen tijdens je reis. In dit artikel geven we je 3 andere natuurverschijnselen om aan je bucketlist toe te voegen.

Lees verder
18 mei 2015

VIDEO: De schilderachtige schoonheid van Oostenrijk

Het landschap van Oostenrijk is met niets te vergelijken. In het midden van Europa, vind je hier een spectaculaire combinatie van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. In deze time-lapse video een glimp van Oostenrijk.

Lees verder
17 mei 2015

Ponte Vecchio: Een middeleeuwse brug van winkels

Eeuwen geleden dienden bruggen vele doeleinden. Behalve het oversteken van water, was het bij middeleeuwse bruggen gebruikelijk om kapelletjes en winkels op de brug te hebben, en de Ponte Vecchio in het Italiaanse Florence heeft deze nog steeds.

Lees verder
16 mei 2015

De gelukkigste landen ter wereld zijn misschien ook wel de mooiste

Als je op zoek bent naar de gelukkigste plekken op aarde, voeg dan deze landen toe aan je bucketlist. Het zijn misschien ook wel de mooiste.

Lees verder
15 mei 2015

Achtbaan voor auto's: de Eshima Ohashi Bridge in Japan

Wie op zoek is naar een achtbaan die je kunt nemen met je eigen auto, moet naar de Eshima Ohashi brug in Japan.

Lees verder
14 mei 2015