Home
Blog
Juni 2015

Reisinspiratie

24 blogs geschreven in juni 2015
· Redactie
Verlaten vissersdorp op Chinese eiland Gouqi
Gouqi is een Chinees eiland dat onderdeel is van de Zhoushan archipel, even ten zuiden van Shanghai. Veel vissersdorpjes zijn hier verlaten en de beste bewaarde vind je op het eiland Gouqi.
· Redactie
5 van de meest afgelegen plekken ter wereld
Vind je het eigenlijk ook maar niks om tijdens je reis Nederlanders tegen te komen? De kans dat dat op een van deze afgelegen plekken gebeurt is dan in ieder geval een stuk kleiner. Sommige zijn moeilijk te bereiken en anderen zijn de enige bewoonde plekken in de verre omgeving. Bekijk hieronder vijf van de meest afgelegen plekken ter wereld.
· Redactie
Als nomade op vier wielen door Marokko
Door de goede (snel)wegen, overzichtelijke infrastructuur en duidelijke bewegwijzering leent Marokko zich perfect voor een selfdrive rondreis. Een comfortabele huurauto biedt je de ultieme vrijheid om op eigen tempo door het land te trekken. Leg je camera alvast klaar voordat je achter het stuur kruipt, want er komen op de route volop stops voorbij waar je echt even op de rem moet trappen om het plaatje te vereeuwigen.
· Redactie
Prachtig dorpje in Spanje: Lekeitio
Aan de noordelijke kust van Spanje, in de buurt van Bilbao, ligt een piepklein vissersdorpje dat nog onontdekt is: Lekeitio.
· Alfons Taekema
Nu geopend: Het One World Observatory in New York
Na jaren in aanbouw te zijn geweest, werd het One World Trade Center afgelopen vrijdag eindelijk toegankelijk voor publiek. Op zaterdagochtend waren wij er om een bezoek te brengen aan het One World Observatory en in dit artikel lees je onze bevindingen.

Archief