Verlaten vissersdorp op Chinese eiland Gouqi

Verlaten vissersdorp op Chinese eiland Gouqi

9 juni 2015
Gouqi is een Chinees eiland dat onderdeel is van de Zhoushan archipel, even ten zuiden van Shanghai. Veel vissersdorpjes zijn hier verlaten en de beste bewaarde... Lees verder

5 van de meest afgelegen plekken ter wereld

Vind je het eigenlijk ook maar niks om tijdens je reis Nederlanders tegen te komen? De kans dat dat op een van deze afgelegen plekken gebeurt is dan in ieder geval een stuk kleiner. Sommige zijn moeilijk te bereiken en anderen zijn de enige bewoonde plekken in de verre omgeving. Bekijk hieronder vijf van de meest afgelegen plekken ter wereld.

Lees verder
9 jun. 2015

Als nomade op vier wielen door Marokko

Door de goede (snel)wegen, overzichtelijke infrastructuur en duidelijke bewegwijzering leent Marokko zich perfect voor een selfdrive rondreis. Een comfortabele huurauto biedt je de ultieme vrijheid om op eigen tempo door het land te trekken. Leg je camera alvast klaar voordat je achter het stuur kruipt, want er komen op de route volop stops voorbij waar je echt even op de rem moet trappen om het plaatje te vereeuwigen.

Lees verder
8 jun. 2015

Prachtig dorpje in Spanje: Lekeitio

Aan de noordelijke kust van Spanje, in de buurt van Bilbao, ligt een piepklein vissersdorpje dat nog onontdekt is: Lekeitio.

Lees verder
4 jun. 2015

Nu geopend: Het One World Observatory in New York

Na jaren in aanbouw te zijn geweest, werd het One World Trade Center afgelopen vrijdag eindelijk toegankelijk voor publiek. Op zaterdagochtend waren wij er om een bezoek te brengen aan het One World Observatory en in dit artikel lees je onze bevindingen.

Lees verder
3 jun. 2015