FOTOSERIE: Italië zoals je het nog nooit zag

30 april 2015
Een nieuwe tentoonstelling in Milaan toont adembenemde uitzichten op Italië, zoals deze populaire toeristische bestemming nog nooit te zien was. Lees verder

333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen

In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!

Lees verder
30 apr. 2015

De bijzondere zoutindustrie van Teguidda-n-Tessoumt

Ongeveer 200 kilometer ten noordwesten van de stad Agadez, in het noorden van Niger, ligt een klein dorpje waar een bijzondere zoutindustrie wordt gedreven: Teguidda-n-Tessoumt.

Lees verder
29 apr. 2015

De 5 meest gevaarlijke activiteiten op reis

Reizen staat voor veel reizigers gelijk aan avontuur en als we weg van huis zijn durven we vaak net iets meer dan normaal. Voor de waaghalzen hier 5 van de meest gevaarlijke activiteiten op reis.

Lees verder
29 apr. 2015

VIDEO: Timelapse van Wales door de seizoenen heen

Wales staat bekend om zijn groene heuvels, steile kliffen, uitgestrekte stranden en kastelen. In deze prachtige korte time-lapse video zien we Wales door de verschillende seizoenen heen.

Lees verder
28 apr. 2015

De steilste straat ter wereld

San Francisco mag dan bekend staan om zijn stijle straten, met Lombard Street als de meeste bekende, maar de steilste straat ter wereld ligt toch ergens anders: in Dunedin in Nieuw-Zeeland.

Lees verder
25 apr. 2015

's Werelds eerste hotel in de lucht

Vliegen alsof je je in een hotel begeeft? Dat kan binnenkort in 's werelds eerste hotel privé vliegtuig van de luxe hotel keten Four Seasons.

Lees verder
24 apr. 2015

De 10 beste eilanden ter wereld in 2015

Na een lange winter klinkt ieder eiland met een strand en wat zon al als het beste eiland ter wereld, maar als je echt serieus wilt genieten, ga dan naar een van deze top 10 eilanden ter wereld.

Lees verder
23 apr. 2015

De schoonheid van Tortola

Poederachtige witte zandstranden, weelderige groene bergen, een beschutte haven en een warme Caribische Zee, dat is wat je te wachten staat op Tortola, een van de Britse Maagdeneilanden.

Lees verder
21 apr. 2015

Lombard Street in San Francisco

Lombard Street in San Francisco is de meest bochtige straat van Amerika. Als je de foto's en het filmpje ziet begrijp je waarom!

Lees verder
21 apr. 2015

Rondreizen sale bij Kras

Reizigers opgelet! Reisorganisatie Kras heeft momenteel een spectaculaire rondreizen sale. Het gaat om de allerlaatste reizen met korting tot €400 korting per persoon!

Lees verder
21 apr. 2015

5 landen die je in een dag kunt zien

Heb je maar een paar dagen de tijd om een bestemming te verkennen? Maak je geen zorgen; als het gaat om de kleinste landen en gebieden ter wereld, is een lang genoeg voor een bezoek. Bekijk hier 5 landen die je in een dag kun zien:

Lees verder
20 apr. 2015

FOX gekozen tot populairste verre reizen reisorganisatie

FOX reizen heeft de Zoover Award gewonnen voor "Populairste aanbieder verre reizen". Namens Rondreis.nl gefliciteert FOX!

Lees verder
20 apr. 2015

VIDEO: Hypnotiserende luchtfoto's en videobeelden samengevoegd

Beelden gefilmd vanuit de lucht met een drone zijn meestal al indrukwekkend om te zien, maar in deze video wordt daar een bijzondere draai aan gegeven, waarbij video beelden en foto's door elkaar heen lopen.

Lees verder
19 apr. 2015

De vriendelijke krokodillen van Paga (Ghana)

Over het algemeen zijn krokodillen aggressieve dieren waar je uit de buurt moet blijven, maar niet in de stad Paga. In deze stad in Ghana leven enkele van de meest volgzame leden van dit angstaanjagende roofdier soort.

Lees verder
18 apr. 2015

Amerika's Nationale Parken zijn dit weekend gratis

Van de gigantische sequoia bomen in Yosemite tot de geisers van Yellowstone, dit weekend zijn alle Nationale Parken in Amerika gratis toegankelijk!

Lees verder
17 apr. 2015

De koffieroute, hèt alternatief voor de Inca Trail naar Machu Picchu

Ga je naar Peru, dan wil je Machu Picchu zien. Deze prachtige Inca-stad kun je via verschillende routes bereiken. De meest bekende route is de Inca Trail. Maar de Inca Trail is populair en daardoor soms moeilijk te boeken. De koffieroute is een goed alternatief!

Lees verder
17 apr. 2015

De 5 goedkoopste Europese steden

Voor wie graag een stedentrip in Europa zou willen maken is het nu een goed moment. Niet alleen zijn de prijzen van vluchten gedaald, maar ook accommodaties zijn goedkoper geworden vergeleken met vorig jaar. Wat de goedkoopste steden zijn lees je hier.

Lees verder
16 apr. 2015

TUI - Een kijkje achter de schermen

De reisorganisatie TUI is bij iedereen wel bekend, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wat doet TUI allemaal in het verre reizen segment? Wij vroegen dit en nog veel meer aan TUI reisspecialist Esther.

Lees verder
16 apr. 2015