Home
Blog
Mei 2015

Reisinspiratie

35 blogs geschreven in mei 2015
· Redactie
VIDEO: Prachtige timelapse van Salar de Uyuni in Bolivia
Salar de Uyuni is de op een na grootste zoutvlakte van de wereld en in deze video "Reflections from Uyuni" zie je de schoonheid van deze Boliviaanse zoutvlakte.
· Redactie
Het Sørvágsvatn meer in de Faeröer eilanden
Lake Sørvágsvatn is het grootste meer van de Faeröer, gelegen op het eiland Vágar. Door een optische illusie lijkt het meer een stuk hoger dan de oceaan te liggen.
· Redactie
Kunstenaar schildert prachtige portretten van vrouwen op zeeweringen in Hawaii vanaf zijn surfplank
De New Yorkse kunstenaar Sean Yoro aka Hula heeft in Hawaii een aantal prachtige portretten van mooie vrouwen geschilderd die reflecteren in het water.
· Redactie
De legendarische Infiernillo brug in Peru
Ferrocarril Central Andino, in de Andes, is de tweede hoogste spoorlijn ter wereld, en tevens een van de opmerkelijkste, vanwege de grote technische uitdagingen die er waren tijdens het bouwen van de lijn.
· Redactie
Insider tips voor een unieke reis door Nicaragua
Of je nu van vulkanen, regenwoud of steden houdt, Nicaragua heeft het allemaal. Het land is enorm veelzijdig en in een paar weken maak je er kennis met het beste wat Latijns-Amerika te bieden heeft.
· Redactie
De natuurlijke zwembaden van Hawaï
Moeder Natuur houdt wel van een goede pool party, en een plek waar je deze in overvloed tegenkomt is Hawaï. Bekijk hier de mooiste natuurlijke zwembaden van Hawaï.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
7 Kastelen waar je kunt slapen
Heb je er ooit van gedroomd om als een prins of prinses in een kasteel te slapen? Hier vind je zeven kastelen waar je je eigen real-life sprookje kunt beleven!
· Redactie
VIDEO: Het Noorderlicht boven Alaska
Bij het Noorderlicht denk je misschien als eerste aan plekken als IJsland of Fins Lapland, maar ook in de Amerikaanse staat Alaska is het Noorderlicht goed te zien, zoals je ziet in deze video.
· Redactie
De witte woestijn in New Mexico
In de Amerikaanse staat New Mexico bevindt zich een immense witte woestijn. Anders dan bij andere woestijnen, is het zand hier niet samengesteld uit kwarts, maar uit gipskristallen.
· Redactie
De boomklimmende geiten van Marokko
Dat geiten bijzondere dieren zijn, dat wisten wel al. Maar dat ze zelfs in bomen klimmen, daar kijken we toch wel van op. Wie door het zuidwesten van Marokko reist, kan dit bijzondere tafereel zo maar tegenkomen langs de weg.
· Redactie
FOTOSERIE: De schoonheid van Myanmar
Myanmar is magisch en wat ons betreft een van de mooiste landen in Zuid-Oost-Azië. In deze fotoserie zie je de schoonheid van dit bijzondere land.
· Redactie
Waarom rijden op een olifant NIET op je bucketlist moet‏
Je ziet misschien wel eens foto's van familie of vrienden voorbij komen op Facebook die op een olifant zitten ergens in de jungle in Azië. Hoewel dit misschien op het eerste gezicht een mooie ervaring lijkt, vertellen we je hier waarom je dit vooral NIET aan je bucketlist toe moet voegen.
· Redactie
Laat je aangenaam verrassen in China
Een rondreis door China is echt een reis en geen luiervakantie. Het is reis waarbij al je zintuigen aan hun trekken komen.
· Redactie
3 adembenemende natuurverschijnselen rond de wereld
Het noorderlicht, een zonsverduistering of vulkaanuitbarstingen, dergelijke natuurfenomenen kunnen voor unieke ervaringen zorgen tijdens je reis. In dit artikel geven we je 3 andere natuurverschijnselen om aan je bucketlist toe te voegen.
· Redactie
VIDEO: De schilderachtige schoonheid van Oostenrijk
Het landschap van Oostenrijk is met niets te vergelijken. In het midden van Europa, vind je hier een spectaculaire combinatie van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. In deze time-lapse video een glimp van Oostenrijk.
· Redactie
Ponte Vecchio: Een middeleeuwse brug van winkels
Eeuwen geleden dienden bruggen vele doeleinden. Behalve het oversteken van water, was het bij middeleeuwse bruggen gebruikelijk om kapelletjes en winkels op de brug te hebben, en de Ponte Vecchio in het Italiaanse Florence heeft deze nog steeds.
· Redactie
De gelukkigste landen ter wereld zijn misschien ook wel de mooiste
Als je op zoek bent naar de gelukkigste plekken op aarde, voeg dan deze landen toe aan je bucketlist. Het zijn misschien ook wel de mooiste.
· Redactie
Achtbaan voor auto's: de Eshima Ohashi Bridge in Japan
Wie op zoek is naar een achtbaan die je kunt nemen met je eigen auto, moet naar de Eshima Ohashi brug in Japan.

Archief