Pasgeboren olifantje achtervolgt vogels in Zuid-Afrika in een hartveroverend filmpje

Pasgeboren olifantje achtervolgt vogels in Zuid-Afrika in een hartveroverend filmpje

30 september 2015
Dacht je dat de dieren in Zuid-Afrika alleen maar op elkaar aan het jagen waren? Bekijk dan dit prachtige filmpje met een schattig olifantje en een groepje... Lees verder

7 absolute must-sees in Maleisië

Zeg je Maleisië, dan zeg je prachtige Expeditie Robinson-waardige eilanden. Sterker nog: Expeditie Robinson werd al vaak in Maleisië opgenomen. Maar het land heeft nog veel meer moois te bieden. Dit zijn de zeven must-sees van deze Aziatische parel.

Lees verder
28 sep. 2015

Dit Californië filmpje is adembenemend mooi

Californië wat ben je mooi! Bekijk deze fantastische beelden van de "Golden State" en je hebt direct zin om in het vliegtuig te springen!

Lees verder
25 sep. 2015

10 redenen om alleen op reis te gaan

Alleen reizen. Het lijkt misschien eng, maar heb je ooit iemand gesproken die alleen op reis was geweest en daar spijt van had? In je eentje de wereld ontdekken is niet alleen heel gaaf, maar ook ontzettend leerzaam! Lees deze blog voor een duwtje in de rug.

Lees verder
24 sep. 2015

Door dit angstaanjagende filmpje wil je nooit meer een selfie maken

Een selfie maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar na het zien van dit horror-filmpje van nog geen 2 minuten is het maken van een seflie nooit meer hetzelfde...

Lees verder
22 sep. 2015

VIDEO: Indrukwekkend Vietnam

Vietnam is een heerlijk land om te gaan backpacken en deze video weerspiegelt dat op een perfecte en energieke wijze.

Lees verder
20 sep. 2015

Geweldige brug tussen Denemarken en Zweden die verandert in een onderwatertunnel

Je kunt met de auto van de Deense hoofdstad Kopenhagen naar de Zweedse stad Malmö rijden. Maar wist je hoe cool die route is? Check dit!

Lees verder
19 sep. 2015

Je eigen privé-eiland paradijs in Thailand

Wie wil dat nou niet? Een eigen privé-eiland in het paradijs? Nou, in de provincie Krabi in het zuiden van Thailand behoort dat gewoon tot de mogelijkheden.

Lees verder
18 sep. 2015

De Chullpa's van Sillustani in Peru

Aan de oever van de prachtige Umayo Lagoon in Peru vind je opmerkelijke torens, die Chullpa's genoemd worden. Hier lees je meer over deze bezienswaardigheid in Peru.

Lees verder
17 sep. 2015

Eiland bij Bali: Nusa Lembongan

Net ten oosten van het zuiden van Bali ligt Nusa Lembongan, een klein eiland van slechts acht vierkante kilometer, maar de moeite waard om te bezoeken.

Lees verder
15 sep. 2015

17 dingen die je moet weten voordat je naar Cuba reist

Cuba is zo'n bestemming die velen op hun bucketlist hebben staan, maar die slechts weinig mensen echt bezoeken. Het is misschien niet het meest makkelijke land om naar te reizen, maar met deze 17 tips zou het voor iedereen te doen moeten zijn.

Lees verder
14 sep. 2015

VIDEO: Rome door de ogen van locals

De Italiaanse hoofdstad Rome is al vaak op verschillende manieren gefilmd, maar nog niet vaak zoals in deze video, door de ogen van haar inwoners.

Lees verder
13 sep. 2015

Het neon museum van Las Vegas

Las Vegas is met al zijn casino's en hotels dé plek van de neonreclame. Maar soms worden deze lichtreclames vervangen, en waar ze dan terecht komen lees je hier.

Lees verder
12 sep. 2015

Deze oudste filmbeelden van New York zijn geweldig

In deze video zie je de oudste overgeleverde beelden van herkenbare delen van New York City. Geweldig om te zien!

Lees verder
10 sep. 2015

Paradijs in het diepe zuiden van Thailand: Trang

De meest reizigers in Thailand gaan nooit verder dan het zuiden dan Phuket. En dat is zonde! Want in het diepe zuiden vind je een aantal prachtige plekken, zoals het paradijselijke Trang.

Lees verder
9 sep. 2015

De 10 meest bezochte paleizen en kastelen ter wereld

Door de eeuwen heen zijn mensen altijd al geïnteresseerd geweest in de huizen van bekende en machtige mensen. In deze lijst vind je de paleizen en kastelen die tegenwoordig het meest bezocht worden.

Lees verder
7 sep. 2015

VIDEO: Extreem joggen in de Franse Alpen

Een pittige hike door de bergen heb je misschien wel eens gemaakt, maar wat deze man doet in de Franse Alpen is echt extreem! Bekijk zijn angstaanjagende video.

Lees verder
6 sep. 2015

Encontro das Aguas: ontmoeting van wateren in Brazilië

Het is een bijzonder gezicht, de Encontro das Aguas in Brazilië, waar twee wateren elkaar ontmoeten met verschillende kleuren.

Lees verder
5 sep. 2015

Dit USA roadtrip filmpje is echt prachtig

Wauw, wat een heerlijke beelden van een roadtrip door Amerika! Je ziet onder andere New York, de Grand Canyon, Las Vegas, Monument Valley, San Francisco en nog veel meer. Héél mooi gedaan!

Lees verder
4 sep. 2015