7 Prachtige stadsparken in steden over de hele wereld

7 Prachtige stadsparken in steden over de hele wereld

31 augustus 2015
Het bezoeken van een wereldstad kan overweldigend zijn. Om de wolkenkrabbers, het lawaai en de drukte te ontsnappen is niet lekkerder dan een groen park in te d... Lees verder

Sawadee Reizen - Een kijkje achter de schermen

In deze editie van "Een kijkje achter de schermen" zijn we op bezoek bij Sawadee, één van de grootste rondreis-aanbieders van Nederland. Meer dan 250 reizen over de hele wereld biedt Sawadee aan! Sawadee-medewerker Fieke Houweling vertelt ons er meer over.

Lees verder
31 aug. 2015

VIDEO: 15 landen in 4 minuten

De wereld is een verdomd mooie plek en in deze video krijg je 15 landen te zien om even bij weg te dromen in 4 minuten.

Lees verder
30 aug. 2015

Sydney krijgt een eigen 'High Line'

In 2009 opende New York de High Line, en nu volgt Sydney in Australië met een eigen versie: de 'Goods Line'.

Lees verder
29 aug. 2015

Enorme wolk van witte ballonnen in Londen's Covent Garden Market

De Franse kunstenaar Charles Pétillon heeft het 19e eeuwse Covent Garden Market gebouw in Londen gevuld met 100.000 gigantische witte ballonnen.

Lees verder
28 aug. 2015

De meest angstaanjagende manier om 'Jaws' te kijken

In de Amerikaanse staat Texas hebben ze iets bedacht voor echte horror bikkels: de film 'Jaws' kijken terwijl je op een zwembandje in het water drijft. Veel angstaanjagender kun je het niet maken!

Lees verder
28 aug. 2015

FOTOSERIE: De ongerepte natuur van Alaska

Alaska is de grootste staat van Amerika en beschikt over een gigantische ongetemde wildernis, waarvan het grootste deel is beschermd. In deze fotoserie zie je het afgelegen en ongerepte Alaska.

Lees verder
27 aug. 2015

China's nieuwste snelweg is gebouwd over het water

China heeft een nieuw stuk snelweg gebouwd dat over het water loopt en Xingshang County verbindt met de Zhaojun Bridge in het centrum van de Chinese provincie Hubei.

Lees verder
26 aug. 2015

Dit Vietnam filmpje is werkelijk schitterend

Na dat prachtige filmpje van Thailand vorige week hebben we er nóg één voor je, maar nu van Vietnam. Heel mooi gemaakt en een must-see voor Vietnam reizigers wat ons betreft!

Lees verder
26 aug. 2015

De Blue Hole en Azure Window op Gozo (Malta)

Gozo is een van de drie bewoonde eilanden van Malta en in het westen van het eiland zijn twee bijzonder natuurfenomenen te bewonderen: de Blue Hole en Azure Window.

Lees verder
25 aug. 2015

Onontkdekt in Noord-Thailand: Lampang

Thailand is zo'n bestemming waar je altijd wel weer naar terug wilt gaan. Het land heeft zoveel te bieden dat je er niet snel uitgekeken raakt, en de oude stad van Lampang is zo'n plek die je bij je eerste rondreis door Thailand misschien hebt gemist.

Lees verder
24 aug. 2015

De Santa Justa lift in Lissabon

Het is misschien wel één van de mooiste lifts ter wereld: de Santa Justa lift in de Portugese hoofdstad Lissabon.

Lees verder
23 aug. 2015

VIDEO: Vulkaanuitbarsting in Chili

De filmmakers van Timestorm Films hebben ongelooflijke beelden vastgelegd van de uitbarsting van de Calbuco vulkaan in het zuiden van Chili op 22 april dit jaar. Bekijk hier de video.

Lees verder
22 aug. 2015

Zwemmen op 35 meter hoogte in Londen's eerste 'Sky Pool'

Voor wie graag een bommetje wil maken op hoog niveau, is de laatste geplande toevoeging aan de skyline van Londen wel wat. Hier komt een 25-meter zwembad op 35 meter hoogte tussen twee flatgebouwen, met een transparante bodem.

Lees verder
21 aug. 2015

Bizar eiland in Australië: Cleft Island

Het is een apart gezicht: een grote rots die uit de zee steekt, met daarin een gigantische grot. Dit is Cleft Island, gelegen voor de kust van Zuid-Australië.

Lees verder
20 aug. 2015

Deze fantastische Thailand beelden zijn een must-see voor alle Thailand (en Azië!) liefhebbers

Dat Thailand een prachtland is in Zuidoost-Azië dat weten we allemaal, maar de fantastische beelden in deze video slaan werkelijk alles. Kijk en geniet!

Lees verder
18 aug. 2015

6 handgebaren waarmee je per ongeluk mensen kunt beledigen

Van een duim omhoog tot een peace-teken, we denken vaak dat het gebruik van handgebaren helpt om taalbarrières te breken tijdens het reizen over de wereld. Maar afhankelijk van waar je bent, kunnen die gebaren soms het tegenovergestelde betekenen van wat je probeert te zeggen. We geven je hier 6 handgebaren die je beter kunt vermijden.

Lees verder
18 aug. 2015

In één uur van London naar New York vliegen?

Airbus heeft een octrooi gewonnen voor een hypersonisch passagiersvliegtuig die mogelijk binnen één uur van Londen naar New York kan vliegen.

Lees verder
17 aug. 2015

VIDEO: Prachtige beelden van Los Angeles gefilmd met een drone

Ondanks dat drones soms controversieel zijn, kunnen ze prachtige beelden opleveren als ze verantwoordelijk gebruikt worden. Ian Wood deed dat en schoot deze mooie video van Los Angeles.

Lees verder
16 aug. 2015