Wandelen in de Grand Canyon: De 5 mooiste routes en hikes

29 april 2016

Een paar letters verschil met partyeiland Koh Phangan, maar een wereld van verschil qua toerisme. Het Thaise eiland Koh Payam is een onontdekt paradijs!

Lees verder

Costa Rica betekent ‘rijke kust’ en dat is precies waar nationaal park Tortuguero voor staat: verlaten stranden, rivieren en oerwoud, vol met wildlife!

Lees verder

China wat ben je ongelooflijk mooi! Déze beelden, gemaakt tijdens een prachtige reis langs enkele Chinese hoogtepunten, tonen dat eens te meer aan. Ga er even voor zitten en geniet!

Lees verder

Reisorganisatie FOX, of "FOX verre reizen van ANWB" zoals het tegenwoordig heet, is winnaar van de prestigieuze Vakantie Award 2016 in de categorie Verre reizen!

Lees verder

Deze Balinese tempel staat bovenop een rots in de zee en dat levert prachtige plaatjes op!

Lees verder

Het bekendste gebouw van New York en een ‘can’t-miss’ tijdens jouw citytrip naar de Big Apple!

Lees verder

Zeggen wij Cambodja? Dan denk jij ‘Angkor Wat’! Maar ken jij ook deze Cambodjaanse bezienswaardigheden?

Lees verder

Ben jij een Amerika kenner? Kijk dan even of je het antwoord weet op deze vragen! Wat is jouw score?

Lees verder

Jij gaat met je backpack een mooie rondreis maken? Met deze blog is het inpakken van je backpack voortaan een peulenschil!

Lees verder

Reizen is natuurlijk altíjd een goed idee, maar als je déze symptonen vertoont, is het écht de hoogste tijd weer een trip te boeken!

Lees verder

Een must-see in Las Vegas: de prachtige Bellagio fonteinen en watershow.

Lees verder

Wauw, dit zijn écht bizarre beelden. Kijk zelf hoe een luipaard een jonge impala vangt, ermee speelt en vervolgens doodt.

Lees verder

De schoonheid van The Beach, maar dan minder toeristen? Breng een bezoekje aan Ang Thong National Marine Park, een prachtige eilandengroep vlakbij Koh Samui.

Lees verder

Wauw, wat een Vietnam beelden dit! Kenzo uit Amstelveen (die we al kenden van zijn te gekke Indonesië filmpje) is nu net terug van zijn Vietnam reis en heeft ook hier een werkelijk oogs...

Lees verder

Wie in de maand april een reis bij Djoser boekt ontvangt 50 euro korting per persoon.

Lees verder

Van deze slingerroute langs de zee en bergen bij Kaapstad, krijg je direct zin in een roadtrip!

Lees verder

Het is een klein uitstapje vanaf Bangkok, maar dan heb je wel wat: Damnoen Saduak is de bekendste drijvende markt van Thailand en niet voor niets!

Lees verder

Door het verbluffende uitzicht is Victoria Peak dé bezienswaardigheid van Hong Kong. Picture perfect viewpoint over de stad! 

Lees verder