Fantastisch Vietnam filmpje: Reflections of Vietnam

Fantastisch Vietnam filmpje: Reflections of Vietnam

29 juli 2016
WAUW! Van deze Vietnameze beelden krijg je toch nooit genoeg? Take us back… Lees verder

De 15 mooiste bezienswaardigheden van Kenia

Een safari in Afrika staat bij veel reizigers hoog op het wensenlijstje. Al eens aan Kenia gedacht? Wij geven je vijftien goede redenen!

Lees verder
28 jul. 2016

Boston: Wat maakt deze USA stad zó leuk?

Move over New York, Boston is hier! Lees hier waarom een citytrip naar één van de oudste steden van de USA op je bucketlist moet.

Lees verder
28 jul. 2016

Bagage struggles: welke reiziger kent dat niet?

De bagage is altijd een issue als je op reis gaat. Wat moet er mee? Wat wil je graag meenemen? Hoeveel kan er mee of hoeveel juist niet, want je wilt misschien ook shoppen of allerlei souvenirs inslaan.

Lees verder
27 jul. 2016

3 Redenen waarom je vooral níet mee moet doen aan Cycle for Plan Vietnam: The Hill Tribe Edition

Word jij ook zo moe van vakanties naar verre bestemmingen? Houd je totaal niet van een actieve vakantie? Geef jij ook niks om ‘de wereld een stukje beter te maken’? Dan is deze uitdaging van Plan Nederland zeker niets voor jou.

Lees verder
26 jul. 2016

De 15 mooiste bezienswaardigheden van Indonesië

Indonesië bestaat uit meer dan 17.000 eilanden, vol prachtige bezienswaardigheden. Bali ken je natuurlijk, maar ken je al déze Indonesië highlights al?

Lees verder
23 jul. 2016

Tuktuks in Bangkok: Zó doe je dat (en voorkom je scams)

Een ritje met een tuktuk, dat moet je een keer gedaan hebben in Thailand! En er is geen betere plek om dit te doen dan de héérlijk chaotische hoofdstad Bangkok. Maar let op: er zijn dingen die je in de gaten moet houden! Met deze tien tips houd je het veilig en betaalbaar.

Lees verder
22 jul. 2016

De 20 mooiste plekken van Peru

Natúúrlijk staan Machu Picchu en de verbluffende Inca Trail hoog op de bucketlist, maar Peru heeft nog zoveel meer mooie plekken! Wat is jouw favoriet?

Lees verder
19 jul. 2016

Waarom Varadero in Cuba héél relaxt is

Wat de toekomst Cuba ook moge brengen: Varadero is een heerlijke badplaats en dat zal zeker zo blijven!

Lees verder
18 jul. 2016

Dit filmpje van Zuid-Vietnam is waanzinnig mooi

Prachtige video vol details en timelapses van een schitterende rondreis door het ‘echte’ Vietnam. Herken jij de beelden van deze reiziger?

Lees verder
15 jul. 2016

17x Normale dingen thuis die je op reis écht kunt missen

Voor een langere tijd aan het backpacken of rondreizen? Dit kan je zeker weer waarderen als je thuiskomt na een lange backpacktrip!

Lees verder
14 jul. 2016

5 reizen om je vakantiegeld aan te besteden

Het vakantiegeld is ruimschoots binnen, dus de hoogste tijd om de plannen voor komende zomer vorm te gaan geven. Welke mooie rondreis gaan jij dit jaar maken? Met deze 5 droomreizen geven we graag een voorzetje!

Lees verder
12 jul. 2016

5x Absolute must-do's in Halong Bay (Vietnam)

Halong Bay in het noorden van Vietnam staat bekend als één van dé bezienwaardigheden van het land. En je kunt er op verschillende manieren van de prachtige natuur genieten!

Lees verder
11 jul. 2016

Waarom reizen? Check dit TE GEKKE filmpje!

In de video ‘Why you should travel’ komen niet alleen de mooiste beelden voorbij, maar ook de tekst is een waarheid als een koe. En de soundtrack erbij is héérlijk!

Lees verder
8 jul. 2016

Havasu Canyon: Spectaculair zijravijn van de Grand Canyon

Wat krijg je als je de Grand Canyon combineert met turkoois water? Juist ja, de Havasu Canyon. De moeite waard als je in het zuidwesten van de USA bent!!

Lees verder
7 jul. 2016

Robbeneiland: stukje geschiedenis bij Kaapstad

Zuid-Afrika is zoveel meer dan alleen safari’s. Het is het land van kosmopool Kaapstad, inclusief Tafelberg, hipster-restaurantjes én Robbeneiland. Een eiland met een heftige geschiedenis. Lees maar!

Lees verder
6 jul. 2016

Zien: het beste van Zuidoost-Azië in één filmpje!

Reizigers Kelly en Noortje reisden door Thailand, Cambodja, Vietnam, Maleisië en Indonesië en maakten dit te gekke filmpje. Wedden dat jij binnen de 3:11 minuten het vliegtuig wilt pakken?

Lees verder
4 jul. 2016