Home
Blog
Februari 2016

Reisinspiratie

24 blogs geschreven in februari 2016
· Suzanne van Duijn
De leukste wijk van Vietnam: Hanoi’s Old Quarter
Reizigers zijn het er over eens: Hanoi is de meest authentieke en leuke stad van Vietnam. En meer specifiek: de wijk Old Quarter!
· Suzanne van Duijn
Kaap de Goede Hoop: Must-do vanuit Kaapstad
Veel reizigers beginnen of eindigen hun Zuid-Afrika avontuur in Kaapstad. Een goede reden om even naar Kaap de Goede Hoop te gaan!
· Redactie
Nieuwe Peru reis bij Djoser
Altijd al eens naar het magisch mooie Peru willen reizen? Dan is dit je kans. Reisorganisatie Djoser heeft een schitterende nieuwe Peru rondreis opgenomen in haar reisaanbod!
· Redactie
12 ultieme droomsteden die zó fijn zijn dat je er wel kunt wonen
Een stad waar jij je écht thuisvoelt zodra je er (weer) bent. Ken je dat? Rondreis.nl zet 12 steden op een rij die zo aangenaam zijn dat iedereen er wel zou willen wonen!  
· Suzanne van Duijn
Djoser reizen organiseert Open Huis op 16 april
Wil je meer weten over reisorganisatie Djoser en natuurlijk het uitgebreide reisaanbod van Djoser? Noteer dan 16 april in je agenda. Dan heeft Djoser een Open Huis!
· Redactie
Dit Thailand filmpje is écht prachtig
Thailand wat ben je mooi! In slechts 2 minuten krijgen wij weer helemaal dat fijne Thailand gevoel terug. Wat een waanzinnige beelden!
· Suzanne van Duijn
Doen in Chiang Mai: Kookcursus
Ga je naar Chang Mai in Noord-Thailand? Zet het volgen van een kookcursus op je lijstje, want dit is héél leuk en vooral erg lekker! Chang Mai is eén van de beste plekken in Thailand om Thais te leren koken.
· Suzanne van Duijn
Blue Lagoon: Laos op zijn paradijselijkst
Eén van dé bezienswaardigheden van Laos is de zogeheten Blue Lagoon, een minuscuul meertje met knalblauw water in de heuvels vlakbij Vang Vieng.
· Redactie
Óók leuk in Portugal: de stad Porto
Porto staat soms wellicht een beetje in de schaduw van grote broer Lissabon. Maar het is een mooie stad met leuke bezienswaardigheden!
· Suzanne van Duijn
15 Typische reacties als je vertelt dat je nét terug bent van een reis
Na een mooie reis wil je eigenlijk niet meer naar huis. Al die gave indrukken, leuke ontmoetingen en relaxte plekken..jij kunt nog wel maanden langer rondreizen! Helemaal als je je bedenkt dat je bij thuiskomst al déze typerende vragen wéér gaat krijgen…
· Suzanne van Duijn
Must-see in Arizona, USA: Horseshoe Bend
Op rondreis in West-Amerika? Neem een kijkje bij Horseshoe Bend in Arizona, een wel heel bijzonder stukje natuur bij de Colorado River.
· Redactie
Bizarre hype in Japan: Honden scheren in blokjes
Hondenliefhebbers in Japan hebben het verzorgen van hun hond naar een compleet nieuw niveau weten te tillen: ze stylen hun hond als perfect getrimde en symmetrisch blokjes!
· Suzanne van Duijn
Het mooiste strand van Bali: Ungasan Beach
Onthoud die naam maar goed, want Ungasan Beach is Bali's mooiste strand.
· Redactie
Prachtige video van 6 weken rondreizen in Vietnam
Allemachtig, wat is Vietnam toch ongelooflijk móói! En dit filmpje vat dat op een schitterende manier samen. Must-see voor Vietnam-reizigers en liefhebbers!
· Suzanne van Duijn
22 dingen die je nóóit meer wilt horen als je vertelt dat je uit Nederland komt
Dit herken je gegarandeerd: Je bent op reis en ontmoet een paar andere reizigers (of locals). De eerste vraag is standaard "Where are you from?" en wat er dan volgt..? Precies!
· Suzanne van Duijn
Top 15 dingen om te doen in Bangkok
Van je eerste Azië-trip tot een grote wereldreis: iedereen belandt wel een keer in de Thaise hoofdstad Bangkok. Geniet ervan!
· Suzanne van Duijn
9x Redenen waarom de Walmart cruciaal is bij een USA roadtrip
Iedereen die wel eens een roadtrip in Amerika heeft gemaakt, kent de Walmart. Deze supermarktketen is namelijk onmisbaar tijdens je reis!
· Suzanne van Duijn
Las Vegas wederom populairste bezienswaardigheid West-Amerika
Met 42,3 miljoen bezoekers in 2015 is Las Vegas opnieuw dé trekpleister van West-Amerika. En wat was de drukste maand denk je?
· Suzanne van Duijn
19 Dingen die échte reizigers nooit zullen zeggen
Check snel dit lijstje met uitspraken om te kijken of jij jezelf een echte reiziger kunt noemen!

Archief