De leukste wijk van Vietnam: Hanoi’s Old Quarter

29 februari 2016

Veel reizigers beginnen of eindigen hun Zuid-Afrika avontuur in Kaapstad. Een goede reden om even naar Kaap de Goede Hoop te gaan!

Lees verder

Altijd al eens naar het magisch mooie Peru willen reizen? Dan is dit je kans. Reisorganisatie Djoser heeft een schitterende nieuwe Peru rondreis opgenomen in haar reisaanbod!

Lees verder

Een stad waar jij je écht thuisvoelt zodra je er (weer) bent. Ken je dat? Rondreis.nl zet 12 steden op een rij die zo aangenaam zijn dat iedereen er wel zou willen wonen!  

Lees verder

Wil je meer weten over reisorganisatie Djoser en natuurlijk het uitgebreide reisaanbod van Djoser? Noteer dan 16 april in je agenda. Dan heeft Djoser een Open Huis!

Lees verder

Thailand wat ben je mooi! In slechts 2 minuten krijgen wij weer helemaal dat fijne Thailand gevoel terug. Wat een waanzinnige beelden!

Lees verder

Ga je naar Chang Mai in Noord-Thailand? Zet het volgen van een kookcursus op je lijstje, want dit is héél leuk en vooral erg lekker! Chang Mai is eén van de beste plekke...

Lees verder

Eén van dé bezienswaardigheden van Laos is de zogeheten Blue Lagoon, een minuscuul meertje met knalblauw water in de heuvels vlakbij Vang Vieng.

Lees verder

Porto staat soms wellicht een beetje in de schaduw van grote broer Lissabon. Maar het is een mooie stad met leuke bezienswaardigheden!

Lees verder

Na een mooie reis wil je eigenlijk niet meer naar huis. Al die gave indrukken, leuke ontmoetingen en relaxte plekken..jij kunt nog wel maanden langer rondreizen! Helemaal als je je bedenkt d...

Lees verder

Op rondreis in West-Amerika? Neem een kijkje bij Horseshoe Bend in Arizona, een wel heel bijzonder stukje natuur bij de Colorado River.

Lees verder

Hondenliefhebbers in Japan hebben het verzorgen van hun hond naar een compleet nieuw niveau weten te tillen: ze stylen hun hond als perfect getrimde en symmetrisch blokjes!

Lees verder

Onthoud die naam maar goed, want Ungasan Beach is Bali's mooiste strand.

Lees verder

Allemachtig, wat is Vietnam toch ongelooflijk móói! En dit filmpje vat dat op een schitterende manier samen. Must-see voor Vietnam-reizigers en liefhebbers!

Lees verder

Dit herken je gegarandeerd: Je bent op reis en ontmoet een paar andere reizigers (of locals). De eerste vraag is standaard "Where are you from?" en wat er dan volgt..? Precies!

Lees verder

Van je eerste Azië-trip tot een grote wereldreis: iedereen belandt wel een keer in de Thaise hoofdstad Bangkok. Geniet ervan!

Lees verder

Iedereen die wel eens een roadtrip in Amerika heeft gemaakt, kent de Walmart. Deze supermarktketen is namelijk onmisbaar tijdens je reis!

Lees verder

Met 42,3 miljoen bezoekers in 2015 is Las Vegas opnieuw dé trekpleister van West-Amerika. En wat was de drukste maand denk je?

Lees verder

Check snel dit lijstje met uitspraken om te kijken of jij jezelf een echte reiziger kunt noemen!

Lees verder