Home
Blog
Februari 2016

Reisinspiratie

24 blogs geschreven in februari 2016
· Suzanne van Duijn
De Salkantay-trek: Alternatief voor de Inca Trail
De Inca Trail lopen naar Machu Picchu. Voor vele reizigers dé must-do in Peru. En terecht, maar de Inca Trail is ook populair en hierdoor snel volgeboekt en het kan er druk zijn. Maar gelukkig zijn er alternatieven. Zoals deze, meer dan waardige alternatief: De Salkantay-trek. Omdat er niet alleen meer wegen naar Rome leiden, maar ook naar Machu Picchu!
· Suzanne van Duijn
De Cu Chi-Tunnels: Must-see in Vietnam óf toch niet?
De Cu Chi-tunnels zijn een beroemde bezienswaardigheid in Vietnam. Sterker nog: Je kan bijna niet terugkomen uit Zuid-Vietnam zonder foto van jezelf in de beroemde tunnels. Maar zijn de tunnels wel écht de moeite waard?
· Suzanne van Duijn
4x Leuke uitstapjes bij een stedentrip Lissabon
Een Lissabon citytrip is natuurlijk leuk, maar wie net iets meer wil zien doet een stedentrip Lissabon met deze vier extra’s!
· Suzanne van Duijn
Maya Bay (‘The Beach’): Prachtige plek in Thailand
De naam ‘Maya Bay’ zegt je misschien niet meteen wat, maar bij ‘The Beach’ weet je natuurlijk direct wat we bedoelen. Dat is die prachtige locatie uit dé reisfilm met Leonardo DiCaprio! 
· Redactie
Frankrijk’s mooiste onontdekte plek: Gorges du Verdon
Kamperen in de natuur is voor veel Nederlanders de reden om in Frankrijk op vakantie te gaan. Frankrijk is onder de Nederlanders dan ook een populaire vakantiebestemming. Desondanks biedt Frankrijk nog steeds veel mooie onontdekte plaatsen. Eén hiervan is Gorges du Verdon!

Archief