Home
Blog
Januari 2016

Reisinspiratie

18 blogs geschreven in januari 2016
· Redactie
Schitterend filmje van Myanmar het Gouden Land
Kijk dit filmpje genaamd "The Golden Land of Myanmar" en jij weet waar jouw volgende reis in Azië naar toe moet gaan! Wat een fijne beelden van een prachtig land!
· Suzanne van Duijn
De Alcatraz gevangenis: Must-see in San Francisco
De bekende Alcatraz gevangenis mag je wat ons betreft niet overslaan bij een stedentrip (of rondreis langs) San Francisco. Want het is écht een leuke bezienswaardigheid!
· Redactie
Zeldzame witte giraffe gespot in Tanzania
Ja, je ziet het écht goed: Een witte giraffe! En nee, het is geen photoshop. Dit is Omo, een 15-maanden oude giraffe uit Tanzania. Haar huid lijkt gebleekt te zijn. Hoe dat kan? Lees maar...
· Redactie
Fox Verre Reizen organiseert Reis & Inspiratiedagen 2016
FOX Verre Reizen organiseert de komende weken haar altijd leuke FOX Reis & Inspiratiedagen. Ideaal voor wie op zoek is naar specifieke landeninformatie of inspiratie!
· Suzanne van Duijn
De ultieme bucketlist voor adrenaline-junkies: 19x must-do’s
Thrillseekers, daredevils en adrenaline-junkies opgelet: deze zenuwslopende activiteiten kun je met stip noteren op je bucketlist!
· Redactie
Dit is een te gek West Amerika roadtrip filmpje
Een roadtrip in het westen van Amerika is een fantastische ervaring! Iets wat je natuurlijk zelf moet meemaken, maar dit supergave filmpje weet dit ultieme gevoel wel héél mooi over te brengen!
· Redactie
Sawadee Familieavontuur winnaar van Verre Vakanties Award 2016
Sawadee Familieavontuur, de naam waaronder Sawadee reizen voor gezinnen verkoopt, is op de Vakantiebeurs onderscheiden met een Kids Vakantiegids van het Jaar 2016 Award in de categorie "Verre Vakanties".
· Suzanne van Duijn
Dit is waarom je de boarding pass van je vlucht NOOIT zo maar moet weggooien
Alle reizigers die wel eens per vliegtuig reizen opgelet: gooi nooit zo maar je boarding pass weg! Je instapkaart bevat namelijk jouw persoonlijke informatie die niet in verkeerde handen moet vallen...
· Suzanne van Duijn
7x Redenen waarom de 7-Eleven in Thailand cruciaal is
Iedere Thailand backpacker kent het: de 7-Eleven. Deze winkelketen is geniaal om veel redenen. Rondreis.nl geeft je er zeven.
· Suzanne van Duijn
Shoestring compenseert eigen CO2-uitstoot
Als er iets slecht is voor het milieu, dan zijn het wel vliegtuigen. Daarom compenseert reisorganisatie Shoestring haar totale CO2-uitstoot door te investeren in heel veel bomen.
· Suzanne van Duijn
10 redenen waarom reizen héél erg vervelend is
Reizen leuk? Absoluut NIET! Dit lijstje is het bewijs. Waarom doen we dit onszelf in hemelsnaam áán?
· Suzanne van Duijn
7x Off the beaten track reizen met Djoser
Reisorganisatie Djoser geeft jou genoeg bucketlist-materiaal voor een goed gevuld nieuw reisjaar!
· Redactie
Spectaculair in Florida: de Three Sisters Springs
De Three Sisters Springs is een schitterende warmwaterbron in het hart van de Crystal River die ook wel wordt omschreven als "An Environmental Jewel". En die omschrijving slaat de spijker op zijn kop: wat een prachtplek in Florida!
· Suzanne van Duijn
Maeklong Railway Market: Bizarre must-see in Thailand
De Maeklong Railway Market: Een markt óp het spoor, die snel opgedoekt wordt wanneer er een trein langskomt. En dat meerdere keren op een dag! Bijzonder en only in Thailand, maar zondermeer gaaf om te zien!
· Redactie
Raja Ampat: Échte bounty-eilanden in Indonesië (VIDEO)
Jij zoekt de écht afgelegen paradijselijke eilanden van Indonesië? Dan moet je op de Raja Ampat eilanden zijn! Kijk maar!
· Redactie
Indonesië week bij FOX Verre Reizen
Wil jij in 2016 een reis door het mooie Indonesië maken? Dan kun je deze week bij FOX Verre Reizen je slag slaan. Het is namelijk Indonesië Actieweek bij FOX!
· Redactie
Top 10 mooiste kuststeden ter wereld
Een stedentrip en strandvakantie in één? Dat kan bij déze 10 prachtig aan het water gelegen steden! Voor welke ga jij?
· Suzanne van Duijn
Wetenschappelijk bewezen: reizen maakt gelukkig
Geen nieuws voor Rondreis.nl, maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt nu ook dat het goed is om al je geld uit te geven aan reizen. Hoera!

Archief