Must-Do in Kaapstad: Victoria & Alfred Waterfront

30 juni 2016

Dit natuurverschijnsel in Arizona is één van de meest geliefde rotsformaties van Amerika! Daar wil je toch een keer heen?

Lees verder

Zodra wij deze beelden van tempels, stranden en rijstvelden zagen, kregen we instant heimwee naar het prachtige Indonesische eiland Bali. Ben jij er al eens geweest? Sowieso kijken, sowieso...

Lees verder

Een baantje trekken in de Devil’s Pool, een natuurlijk zwembadje bovenaan de Victoria Falls? Dat is alleen voor échte adrenalinejunkies! Kijk de video en oordeel zelf…

Lees verder

Welke reiziger droomt er niet van een rondreis in Thailand? Of je er nu al geweest bent of juist nog graag heen wilt: iedereen geniet van deze heerlijke Thailand-video!

Lees verder

Even wegdromen bij een inspirerend reisfilmpje? Bekijk dan deze prachtige video van een safari in Zuid-Afrika! Wanderlust en/of heimwee gegarandeerd…

Lees verder

Het is misschien wel de bekendste brug van de wereld. Menig reiziger droomt ervan om er ooit eens overheen te fietsen. Daarom een ode aan de Golden Gate Bridge in San Francisco in twaalf fot...

Lees verder

Het was een close call met de Perhentian’s, maar na uitgebreid onderzoek verklaren we Tioman tot mooiste Maleisische eiland! Mee eens?

Lees verder

Behoefte aan wat Caliornia Dreaming? Kijk dan even deze video over de Golden State! Opgepast: instant wanderlust.

Lees verder

Middenin de intens groene jungle van Bali vind je de Hanging Gardens of Bali, een luxeresort nabij Ubud met de mooiste infinitypool ooit!

Lees verder

Waarom is rondreizen in Thailand zó populair? Onbegrijpelijk! Dat land in Zuidoost-Azië heeft toch geen mooie bezienswaardigheden! Rondreis.nl geeft je 25 redenen om vooral g&eac...

Lees verder

Het verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid, je eigen wil, creativteit en kracht, en nog heel veel meer. Dit leer je als je een soloreis maakt. 

Lees verder

Kijken: video van vier reizigers tijdens hun roadtrip langs de mooiste plekjes van USA’s westkust. Al is de roadtrip zelf het vetste natuurlijk!

Lees verder

Dit prachtige Indonesische eiland heeft zoveel te bieden. Zet deze zeven bezienswaardigheden maar op je Bali-bucketlist!

Lees verder

Wooh dit is gaaf! Bij KRAS reizen zijn deze week prachtige rondreizen naar Noord-én Midden-Amerika in de aanbieding!

Lees verder

Typisch Amerikaans en daarom onmisbaar tijdens jouw USA-roadtrip: bezoek een drive-in bioscoop! Lijkt het jou wat?

Lees verder

Ben jij born to travel? Doe de check! Bij veel ‘ja’s’ kan jij niets doen aan je wanderlust!

Lees verder

Hoe heerlijk Kaapstad ook is, bij een rondreis Zuid-Afrika kom je zeker óók voor de indrukwekkende natuur. Dit zijn de mooiste Zuid-Afrikaanse nationale parken!

Lees verder