Capitol Reef: Schitterend Nationaal Park in Utah

1 april 2016

Geen vingertje wijzen, maar als jij straks je eerste reis gaat maken weet jij beter! Of beging jij deze rookie mistakes al?

Lees verder

Wat is dé ultieme plek om te gaan backpacken? Precies: Zuidoost-Azië! Rondreizen in Zuidoost-Azië is relaxt, leuk, gaaf én een ervaring voor het leven! Maar ook vaak...

Lees verder

Zin in een stedenreis? Wij tippen Valencia! Een bezoek aan deze bruisende stad, gelegen aan de zonnige Spaanse oostkust, staat garant voor een onverwacht fijne stedentrip!

Lees verder

Dit kleine neefje van het Thaise eiland Koh Lanta is er eentje om te onthouden. Ga snel naar Koh Ngai voor de massa komt!

Lees verder

Deze outdoor-activiteiten mag je zeker niet overslaan als je in Nieuw-Zeeland bent! (En zijn al genoeg reden om überhaupt te reizen in Nieuw-Zeeland!)

Lees verder

Move over de Malediven, hier zijn de Seychellen: een groep paradijselijke eilanden voor de kust van Oost-Afrika.

Lees verder

Een nieuwe "Kijkje achter de schermen" en dit maal is reisorganisatie Tipica Reizen aan de beurt. Aan het woord oprichter Jack Bol die ons vanalles over zijn passie (en bedrijf) vertelt!

Lees verder

Amerika en clichés: wat een cliché! Maar wel waar...of toch niet? 15 typische USA (voor)oordelen op een rij...

Lees verder

Rein Kramer maakte vorig jaar met zijn vriendin een supermooie rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland én de Seychellen: kijk maar naar déze prachtige video die ze er van gemaakt...

Lees verder

Azië, Afrika of Amerika..wij Nederlanders houden van reizen! Maar hé: we mogen ook best (weer) eens inzien dat Nederland ook héél mooi kan zijn. Kijk maar eens naar...

Lees verder

Heb jij altijd al eens Afrika op avontuurlijke en unieke manier willen ontdekken ? Dit is je kans! Plan Nederland organiseert een grensverleggende fietstocht dwars door de prachtige omgeving...

Lees verder

Ik ga op reis naar Miami en ik neem mee… mijn zwemspullen! Want als je ergens prachtige stranden hebt, is het de hoofdstad van Florida wel. Dit zijn de vijf parels van Miami.

Lees verder

Bagage inchecken en de vakantie kan beginnen..toch? Nee dus! Déze beelden laten zien dat je bagage alles behalve veilig is op de luchthaven!

Lees verder

African Travels is een reisorganisatie gespecialiseerd is in het aanbieden van kleinschalige groepsreizen naar het mooie Afrika. Reizen die bovendien verantwoord zijn met oog voor natuur en...

Lees verder

Ongelooflijk! De Death Valley, de heetste en droogste plek van heel Noord-Amerika, staat in bloei! En niet zo'n beetje ook: kijk de foto's!

Lees verder

Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!

Lees verder

Indonesië wat ben je ontiegelijk mooi! Tropische eilandjes, magische tempels, imposante vulkanen, gave rijstterrassen, prachtige mensen... Enfin aanschouw zelf waarom je minimaal &eacut...

Lees verder

Wauw! Dit zijn de Mighty 5: Utah's vijf iconische nationale parken. En ze zijn op een fantastische manier vastgelegd in deze video!

Lees verder