Home
Blog
Maart 2016

Reisinspiratie

17 blogs geschreven in maart 2016
· Suzanne van Duijn
19 Fouten die beginnende reizigers altijd maken
Geen vingertje wijzen, maar als jij straks je eerste reis gaat maken weet jij beter! Of beging jij deze rookie mistakes al?
· Redactie
Dit filmpje van een Zuidoost-Azië rondreis is prachtig
Wat is dé ultieme plek om te gaan backpacken? Precies: Zuidoost-Azië! Rondreizen in Zuidoost-Azië is relaxt, leuk, gaaf én een ervaring voor het leven! Maar ook vaak heel mooi. Ontroerend mooi zelfs. En dát gevoel proef je in dit filmpje. Prachtig!
· Redactie
5x Redenen waarom Valencia je volgende stedentrip wordt
Zin in een stedenreis? Wij tippen Valencia! Een bezoek aan deze bruisende stad, gelegen aan de zonnige Spaanse oostkust, staat garant voor een onverwacht fijne stedentrip!
· Suzanne van Duijn
Voor op je Thailand-bucketlist: het eilandje Koh Ngai
Dit kleine neefje van het Thaise eiland Koh Lanta is er eentje om te onthouden. Ga snel naar Koh Ngai voor de massa komt!
· Suzanne van Duijn
5x Must-do’s in Nieuw-Zeeland
Deze outdoor-activiteiten mag je zeker niet overslaan als je in Nieuw-Zeeland bent! (En zijn al genoeg reden om überhaupt te reizen in Nieuw-Zeeland!)
· Suzanne van Duijn
De Seychellen eilanden: Welkom in het paradijs!
Move over de Malediven, hier zijn de Seychellen: een groep paradijselijke eilanden voor de kust van Oost-Afrika.
· Redactie
Tipica Reizen - Een kijkje achter de schermen
Een nieuwe "Kijkje achter de schermen" en dit maal is reisorganisatie Tipica Reizen aan de beurt. Aan het woord oprichter Jack Bol die ons vanalles over zijn passie (en bedrijf) vertelt!
· Redactie
15 Typische clichés over Amerika: Waar óf niet waar?
Amerika en clichés: wat een cliché! Maar wel waar...of toch niet? 15 typische USA (voor)oordelen op een rij...
· Redactie
Schitterend filmpje: Fantastische road trip in Afrika
Rein Kramer maakte vorig jaar met zijn vriendin een supermooie rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland én de Seychellen: kijk maar naar déze prachtige video die ze er van gemaakt hebben!
· Redactie
29x Fantastische foto's die laten zien dat Nederland prachtig is
Azië, Afrika of Amerika..wij Nederlanders houden van reizen! Maar hé: we mogen ook best (weer) eens inzien dat Nederland ook héél mooi kan zijn. Kijk maar eens naar deze wonderschone foto's van Nederland door reisfotograaf Albert Dros!
· Redactie
Beleef een groot avontuur en maak de wereld een stukje beter
Heb jij altijd al eens Afrika op avontuurlijke en unieke manier willen ontdekken ? Dit is je kans! Plan Nederland organiseert een grensverleggende fietstocht dwars door de prachtige omgeving van Zambia met Cycle for Plan.
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste stranden van Miami
Ik ga op reis naar Miami en ik neem mee… mijn zwemspullen! Want als je ergens prachtige stranden hebt, is het de hoofdstad van Florida wel. Dit zijn de vijf parels van Miami.
· Suzanne van Duijn
Shocking! Dit kan er na het inchecken met je bagage gebeuren
Bagage inchecken en de vakantie kan beginnen..toch? Nee dus! Déze beelden laten zien dat je bagage alles behalve veilig is op de luchthaven!
· Redactie
African Travels - Een kijkje achter de schermen
African Travels is een reisorganisatie gespecialiseerd is in het aanbieden van kleinschalige groepsreizen naar het mooie Afrika. Reizen die bovendien verantwoord zijn met oog voor natuur en de lokale bevolking. Mede-oprichtster Marijnke Vincent vertelt ons er alles over!
· Redactie
Death Valley woestijn omgetoverd tot prachtige zeldzame bloemenzee
Ongelooflijk! De Death Valley, de heetste en droogste plek van heel Noord-Amerika, staat in bloei! En niet zo'n beetje ook: kijk de foto's!
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Redactie
Prachtig filmpje: Ervaar de 5 nationale parken van Utah
Wauw! Dit zijn de Mighty 5: Utah's vijf iconische nationale parken. En ze zijn op een fantastische manier vastgelegd in deze video!

Archief