De leukste wijk van Vietnam: Hanoi’s Old Quarter

De leukste wijk van Vietnam: Hanoi’s Old Quarter

29 februari 2016
Reizigers zijn het er over eens: Hanoi is de meest authentieke en leuke stad van Vietnam. En meer specifiek: de wijk Old Quarter! Lees verder

Kaap de Goede Hoop: Must-do vanuit Kaapstad

Veel reizigers beginnen of eindigen hun Zuid-Afrika avontuur in Kaapstad. Een goede reden om even naar Kaap de Goede Hoop te gaan!

Lees verder
28 feb. 2016

Nieuwe Peru reis bij Djoser

Altijd al eens naar het magisch mooie Peru willen reizen? Dan is dit je kans. Reisorganisatie Djoser heeft een schitterende nieuwe Peru rondreis opgenomen in haar reisaanbod!

Lees verder
28 feb. 2016

12 ultieme droomsteden die zó fijn zijn dat je er wel kunt wonen

Een stad waar jij je écht thuisvoelt zodra je er (weer) bent. Ken je dat? Rondreis.nl zet 12 steden op een rij die zo aangenaam zijn dat iedereen er wel zou willen wonen!

 

Lees verder
26 feb. 2016

Djoser reizen organiseert Open Huis op 16 april

Wil je meer weten over reisorganisatie Djoser en natuurlijk het uitgebreide reisaanbod van Djoser? Noteer dan 16 april in je agenda. Dan heeft Djoser een Open Huis!

Lees verder
26 feb. 2016

Dit Thailand filmpje is écht prachtig

Thailand wat ben je mooi! In slechts 2 minuten krijgen wij weer helemaal dat fijne Thailand gevoel terug. Wat een waanzinnige beelden!

Lees verder
25 feb. 2016

Doen in Chiang Mai: Kookcursus

Ga je naar Chang Mai in Noord-Thailand? Zet het volgen van een kookcursus op je lijstje, want dit is héél leuk en vooral erg lekker! Chang Mai is eén van de beste plekken in Thailand om Thais te leren koken.

Lees verder
24 feb. 2016

Blue Lagoon: Laos op zijn paradijselijkst

Eén van dé bezienswaardigheden van Laos is de zogeheten Blue Lagoon, een minuscuul meertje met knalblauw water in de heuvels vlakbij Vang Vieng.

Lees verder
22 feb. 2016

Óók leuk in Portugal: de stad Porto

Porto staat soms wellicht een beetje in de schaduw van grote broer Lissabon. Maar het is een mooie stad met leuke bezienswaardigheden!

Lees verder
22 feb. 2016

15 Typische reacties als je vertelt dat je nét terug bent van een reis

Na een mooie reis wil je eigenlijk niet meer naar huis. Al die gave indrukken, leuke ontmoetingen en relaxte plekken..jij kunt nog wel maanden langer rondreizen! Helemaal als je je bedenkt dat je bij thuiskomst al déze typerende vragen wéér gaat krijgen…

Lees verder
19 feb. 2016

Must-see in Arizona, USA: Horseshoe Bend

Op rondreis in West-Amerika? Neem een kijkje bij Horseshoe Bend in Arizona, een wel heel bijzonder stukje natuur bij de Colorado River.

Lees verder
18 feb. 2016

Bizarre hype in Japan: Honden scheren in blokjes

Hondenliefhebbers in Japan hebben het verzorgen van hun hond naar een compleet nieuw niveau weten te tillen: ze stylen hun hond als perfect getrimde en symmetrisch blokjes!

Lees verder
16 feb. 2016

Het mooiste strand van Bali: Ungasan Beach

Onthoud die naam maar goed, want Ungasan Beach is Bali's mooiste strand.

Lees verder
16 feb. 2016

Prachtige video van 6 weken rondreizen in Vietnam

Allemachtig, wat is Vietnam toch ongelooflijk móói! En dit filmpje vat dat op een schitterende manier samen. Must-see voor Vietnam-reizigers en liefhebbers!

Lees verder
13 feb. 2016

22 dingen die je nóóit meer wilt horen als je vertelt dat je uit Nederland komt

Dit herken je gegarandeerd: Je bent op reis en ontmoet een paar andere reizigers (of locals). De eerste vraag is standaard "Where are you from?" en wat er dan volgt..? Precies!

Lees verder
12 feb. 2016

Top 15 dingen om te doen in Bangkok

Van je eerste Azië-trip tot een grote wereldreis: iedereen belandt wel een keer in de Thaise hoofdstad Bangkok. Geniet ervan!

Lees verder
11 feb. 2016

9x Redenen waarom de Walmart cruciaal is bij een USA roadtrip

Iedereen die wel eens een roadtrip in Amerika heeft gemaakt, kent de Walmart. Deze supermarktketen is namelijk onmisbaar tijdens je reis!

Lees verder
9 feb. 2016

Las Vegas wederom populairste bezienswaardigheid West-Amerika

Met 42,3 miljoen bezoekers in 2015 is Las Vegas opnieuw dé trekpleister van West-Amerika. En wat was de drukste maand denk je?

Lees verder
8 feb. 2016

19 Dingen die échte reizigers nooit zullen zeggen

Check snel dit lijstje met uitspraken om te kijken of jij jezelf een echte reiziger kunt noemen!

Lees verder
5 feb. 2016