De 5 mooiste stranden van Vietnam

31 mei 2016

Bezienswaardigheden die in het echt gewoon zwaar tegenvallen. Herkenbaar? Waarom bezoeken zoveel reizigers deze plekken? Van deze twaalf bestemmingen moet je niet al te hoge verwachtingen he...

Lees verder

Wauw..wat een schitterende Myanmar video! Stef uit Leiden maakte de beelden tijdens zijn Myanmar rondreis van 2 weken nota bene met zijn telefoon. Genieten!

Lees verder

Vandaag is het zover: de Nacht van Sawadee wordt weer gehouden! Ben jij op zoek naar een goedkope mooie rondreis? Dit is je kans, want tijdens de Nacht van Sawadee profiteer je van leuke act...

Lees verder

Met de kids naar Bali? Een supergoed idee! Bali is een heerlijk eiland en leent zich uitstekend om met de kinderen te ontdekken!

Lees verder

Hiken in Patagonië? De W-track in het Torres del Paine nationaal park is een topper! Schitterende meerdaagse hike in Chileens Patagonië.

Lees verder

De Santa Monica Pier. Wat een heerlijke plek! Het is het eindpunt van de Route 66 is sowieso een must-see tijdens je rondreis door Californië of citytrip Los Angeles.

Lees verder

Wauw! Deze video ‘Lost in Indonesia’ laat je jouw rondreis door Indonesië weer even herbeleven. Of geeft je een mooi voorproefje als je nog wilt gaan!

Lees verder

Street art van het hoogste niveau: middenin de woestijn van Texas vind je - aan Route 66 - een groep beschilderde Cadillacs.

Lees verder

Welke reisliefhebber droomt er niet van een grote wereldkaart aan de muur? Of een originele ‘travel tattoo’? Deze backpacker nam het allebei!

Lees verder

Glijbanen voor kleine kinderen? Niet deze Super Slide in de Amerikaanse staat Texas! Wie durft?

Lees verder

Hét strand bij Kaapstad om zwartvoetpinguïns te spotten!

Lees verder

Het ‘echte’ Vietnam beleef je in en rondom Can Tho, hoofdstad van de Mekong Delta.

Lees verder

De oude zeeliedenbuurt Fisherman’s Wharf is één van de bezienswaardigheden in San Francisco.

Lees verder

De zuidelijkste punt van Afrika herbergt enkele van de mooiste landschappen ter wereld. Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe vormen samen een prachtige verzameling van bergen, val...

Lees verder

In deze Aziatische dorpjes wil je je backpack wel even aan de wilgen hangen: hier wil je eeuwig blijven!

Lees verder

Een onontdekt nationaal park in Thailand met 300 bergtoppen!

Lees verder

Havana staat natuurlijk al lang bovenaan jouw bucketlist, maar wist je dat Cuba ook prachtige stranden heeft?

Lees verder

Wandelen over de Brooklyn Bridge is één van de leukste dingen om te doen in New York! Check déze foto's (samengevoegd tot een prachtig filmpje) maar eens... Herkenbaar?

Lees verder