Home
Blog
November 2016

Reisinspiratie

14 blogs geschreven in november 2016
· Suzanne van Duijn
Durban: zonnige stad in Zuid-Afrika
Durban heeft een subtropisch klimaat, mooie stranden en ruim 300 zonnige dagen per jaar. Deze Zuid-Afrikaanse stad is dus ideaal voor een strandvakantie!
· Redactie
Reisgids Sulawesi: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Sulawesi maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Sulawesi reis.
· Suzanne van Duijn
Bonaire: ultiem chillen op de Antillen
Bon Bini na Baneiru! Oftewel, welkom op Bonaire! Met mooie stranden, een tropische klimaat, prachtige duikplekken en een gezellige sfeer heeft dit eiland alles om lekker te chillen!
· Suzanne van Duijn
Spot de Big Five in Sabi Sands, Zuid-Afrika
Heb jij ze al gezien? De buffel, het luipaard, de neushoorn, de leeuw en de olifant, oftewel de Big Five. Het is het doel van bijna elke reiziger in Zuid-Afrika en in Sabi Sands ga je het zien!
· Suzanne van Duijn
Phong Nha-Ke Bang National Park: Grotten in Vietnam
Vietnam wordt steeds populairder bij toeristen. Ha Long Bay, Sapa, Hoi An en de Mekong Delta zijn allemaal bekende must-do’s, maar voeg ook Phong Nha-Ke Bang national park toe aan je route. Lees hier waarom!
· Suzanne van Duijn
Bucketlist: Carnaval vieren in Rio de Janeiro, Brazilië
Carnaval in Rio de Janeiro, je móet het een keer meemaken in je leven. Hier geen hoempoe hoempoe muziek en rare carnavalspakken, maar sambamuziek en sexy bikini’s!
· Suzanne van Duijn
Seattle: Levendige stad in het noordwesten van de VS
Sleepless in Seattle? Geen probleem want deze stad heeft genoeg te bieden om je er een paar dagen (en nachten) te vermaken!
· Suzanne van Duijn
De top 7 mooiste steden van Zuid-Afrika
Natúúrlijk wil jij in Zuid-Afrika de Big Five spotten, maar wist je dat je er ook aan je urban trekken kunt komen? Dit zijn de 7 steden in Zuid-Afrika met de mooiste bezienswaardigheden, leukste activiteiten en beste culinaire hotspots!
· Suzanne van Duijn
De Lofoten: Beeldschone eilanden in Noorwegen
Op zoek naar prachtige ongerepte natuur, rust en ruimte, maar blijf je liever in Europa? Zoek niet verder en boek een ticket naar de Lofoten in Noorwegen!
· Suzanne van Duijn
Cairns: tropisch backpackersparadijs in Australië
In het noorden van tropisch Queensland in Australië ligt Cairns. Dé uitvalsbasis voor het Great Barrier Reef en het ideale beginpunt van je reis door Australië!
· Suzanne van Duijn
Donsol in de Filipijnen: zwemmen met walvishaaien
Het is de droom van vele reizigers: zwemmen met walvishaaien. Er zijn slechts een aantal plekken op aarde waar dat mogelijk is en Donsol in de Filipijnen is er daar één van.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste bezienswaardigheden van IJsland
IJsland, een land met ongeveer net zoveel inwoners als de stad Utrecht. Met zo weining mensen is er veel ruimte voor prachtige natuur. Van watervallen tot walvissen, IJsland heeft het allemaal!
· Laurens Taekema
5 geweldige redenen om nú een rondreis Jordanië te maken
Jordanië is een land van betoverende schoonheid en bijzondere contrasten. Een land waar je gewoon geweest móet zijn. Waarom? Rondreis.nl geeft je 5 redenen om Jordanië met stip bovenaan je bucketlist te zetten!
· Redactie
24 uur op Bali: héél gaaf filmpje
Bali in Indonesië is een magneet voor reizigers vanuit alle hoeken van de wereld. En met recht! De magie, de cultuur en de schoonheid van Bali is in dit filmpje supermooi vastgelegd. Kijk en geniet!

Archief