24 uur op Bali: héél gaaf filmpje

1 november 2016

Een verplicht nummertje tijdens jouw rondreis Indonesië waar je gráág naartoe gaat: de boeddhistische tempel Borobudur is ongelofelijk mooi!

Lees verder

In een gigantische stad als Shanghai in China is natuurlijk veel te zien en te doen. Dit zijn dé 5 must-sees!

Lees verder

Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.

Lees verder

Kenia is een prachtig land om op safari te gaan. Niet alleen per jeep, maar ook met een drone!

Lees verder

San Diego is een leuke stad in Californië met een heerlijk klimaat en waar genoeg te beleven is. Dit zijn de vijf must-sees in San Diego!

Lees verder

Dit filmpje van Thailand vertelt het verhaal van het land van de glimlach, van bootjes, bloemenkransen, olifanten en nog veel meer! Hele vette actie- en dronebeelden!

Lees verder

Reisorganisatie Djoser tipt de vetste reizen voor komend seizoen én waar je meer informatie over de tofste bestemmingen kunt vinden.

Lees verder

Wat te doen als je één dag in het bruisende San Francisco in Californië zou zijn? Bekijk dit filmpje voor just an ordinary day in de wereldstad!

Lees verder

Wist jij dat Cambodja zúlke mooie stranden heeft? En drijvende bungalows? Kijk deze video en sta versteld van de schoonheid, veelzijdigheid en authenticiteit van het land van Angkor.

Lees verder

Je kent ze ongetwijfeld: de foto’s van de enorme zoutvlakte in Bolivia. Salar de Uyuni is de op één na grootste zoutvlakte ter wereld én de populairste attractie v...

Lees verder

De Strip is natuurlijk de meest bekende straat in Las Vegas, maar voor nog meer casino’s, neon én een beetje geschiedenis ga je naar Fremont Street.

Lees verder

Op slechts een paar uurtjes nachttreinen vanaf Hanoi vind je Sapa, een prachtig bergdorp tussen de rijstvelden. Maak een (meerdaagse) trekking om het beste van dit adembenemende gebied te zi...

Lees verder

Vakantie betekent een hele hoop geregel. Je wilt niets vergeten. Maar toch is er altijd wel iets dat we vergeten in te pakken en komen we er pas achter op de plaats van bestemming.

Lees verder

Bali een druk eiland vol zuipende toeristen in resorts? Think twice! Dit filmpje toont Bali’s eeuwige, pure schoonheid!

Lees verder

Annapurna is een 8.091 meter hoge berg in de Himalaya in Nepal. Het gebied rondom deze berg ´de Annapurna Himal´ is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een serieuze tre...

Lees verder