Home
Blog
Augustus 2017

Reisinspiratie

15 blogs geschreven in augustus 2017
· Suzanne van Duijn
7x De mooiste plekken in Tanzania
Afrika prijkt hoog op de bucketlist van menig fervent reiziger en naast Zuid-Afrika en Namibië is ook Tanzania een echte publiekslieveling. En wij snappen waarom. Kijk deze zeven plekken dan! 
· Suzanne van Duijn
10x De gaafste fietsroutes in Europa
Al het prachtigs van Europa beleef je het beste op de fiets. Geloof ons, voor de volgende tien tochten spring je maar al te graag in het zadel. 
· Suzanne van Duijn
Hiken door de Wolfberg Cracks, Cederberg (Zuid-Afrika)
Cederberg is een natuurgebied in de buurt van Kaapstad in Zuid-Afrika. Zoals de naam al doet vermoeden is het een bergachtig gebied waar je prachtige hikes kan maken. Op zoek naar actie en avontuur? Hike dan door de Wolfberg Cracks in Cederberg.
· Suzanne van Duijn
Trouwen in Las Vegas: hoe werkt dat eigenlijk?
Gehuld in een trouwjurk met sensuele sluier een met-dobbelstenen-ingegraveerde-ring aan de vinger van je geliefde schuiven nadat je elkaar het ja-woord hebt gegeven, is een onvergetelijke ervaring in Las Vegas. Maar hoe kun je eigenlijk trouwen in Las Vegas? En is dat rechtsgeldig?
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Gambia: Top 15 bezienswaardigheden
Landen als Kenia, Zuid-Afrika en Tanzania zijn ongelofelijk populair. Maar wist je dat ook andere Afrikaanse landen een bezoek meer dan waard zijn? Gambia - the smiling coast of Africa - is er zeker daar eentje van.
· Suzanne van Duijn
Route + tips voor een rondreis IJsland van 1 week
IJsland moet je gewoon gezien hebben! Om die reden stelden wij een route samen: dit zijn alle hoogtepunten van IJsland in één week.
· Suzanne van Duijn
Must-see in Noorwegen: Preikestolen
Misschien zegt Preikestolen je niets, maar wellicht doet Pulpit Rock of Preekstoel een belletje rinkelen? En anders heb je deze foto’s vast al eens gezien. Maar Preikestolen in Noorwegen móet je ook in real life eens bewonderen.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Mozambique: top 10 bezienswaardigheden
Mozambique is mysterieus en prachtig tegelijk. Off the beaten track staat je waanzinnig natuurschoon te wachten. Durf jij het avontuur aan?
· Suzanne van Duijn
De mooiste meren van Zuid-Tirol, Italië
Deze vijf meren hebben niet alleen een dubbele naam (want Duitstalig én Italiaans) maar zijn ook dubbel zo mooi als de meeste meren die je hebt gezien.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Taiwan: top 10 bezienswaardigheden
Misschien is Taiwan niet de eerste plek in Azië waar je aan denkt voor het maken van een onvergetelijke rondreis, maar Taiwan is ontzettend gevarieerd en erg bijzonder. Een fascinerende plek met prachtige natuur, bijzondere tradities en heerlijk eten.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Nepal: top 15 bezienswaardigheden
Nepal staat bekend als het dak van de wereld vanwege haar grote verzameling hoge bergen - waaronder de hoogste berg ter wereld de Mount Everest - en ongelofelijk indrukwekkende natuur. De ideale bestemming voor outdoorliefhebbers.
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste bezienswaardigheden van India
India. You hate it or you love it. Het is een ongelofelijk fascinerend en overweldigend land dat ontzettend veel te bieden heeft. Durf jij India aan?
· Suzanne van Duijn
Savannah: De mooiste stad van Amerika
Brede avenues, magnifieke woningen, weidse parken en een centrum vol historie maken het gastvrije Savannah tot een plek die je met eigen ogen gezien wilt hebben.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste stranden van Sri Lanka
Sri Lanka wordt ook wel de parel van de Indische oceaan genoemd en niet zonder reden. Met meer dan 1.500 kilometer aan tropische stranden zit er altijd wel een pareltje voor jou bij.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 10 mooiste plekken van Arizona (USA)
Zeg je Arizona, dan denk je aan rood, droog woestijnlandschap en de Grand Canyon. Dit zijn tien must-visits van deze staat.

Archief