Home
Blog
Januari 2017

Reisinspiratie

20 blogs geschreven in januari 2017
· Redactie
Reisgids Bali: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Bali maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Bali reis.
· Suzanne van Duijn
Dé Thailand Eilanden-guide: Stranden, bezienswaardigheden & tips
Met honderden tropische bountyeilanden is Thailand de ideale vakantiebesteming om lekker te eiland-hoppen! Maar waar moet je heen en wat moet je regelen? Lees het allemaal in deze Thailand eilanden-guide!
· Suzanne van Duijn
7x De mooiste stranden van Mexico
Wij houden van de prachtige tempels in Mexico, maar als je deze stranden ziet weet je dat je er ook zeker wat dagen aan zee moet doorbrengen!
· Suzanne van Duijn
Bolaven Plateau: ongerepte natuur in Laos
Het zuiden van Laos is nog niet erg toeristisch en de toeristen díe er heen gaan bezoeken vooral Si Phan Don (4000 Islands). Maar er is meer! Het Bolaven Plateau is een prachtig gebied in Zuid-Laos.
· Redactie
333TRAVEL lanceert reismagazine WOW
De Nederlandse reisorganisatie 333TRAVEL heeft reismagazine WOW gelanceerd. Een magazine vol reisinspiratie, tips en mooie droomreizen!
· Suzanne van Duijn
10x De mooiste steden van Zuid-Amerika
In deze top 10 staan een aantal Zuid-Amerikaanse bucketlist-bestemmingen, maar ook een paar verborgen pareltjes die zeker het ontdekken waard zijn!
· Suzanne van Duijn
Win een droomreis bij Sawadee Reizen
Welk land zou jij nog wel een keer willen ontdekken? Laat het weten aan Sawadee Reizen en maak kans op je eigen droomreis.
· Suzanne van Duijn
Filmpje: New York zoals je het nog niet eerder zag
Ontdek ‘the city that never sleeps’ vanuit verbluffende nieuwe oogpunten. New York, New York! 
· Suzanne van Duijn
Djoser-ervaringen: gemiddeld een 8
Zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek je reis dan eens bij Djoser en ontdek waarom zij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld op Rondreis.nl.
· Suzanne van Duijn
Beautiful Bali: Écht een waanzinnig mooi Bali filmpje
Oké wij willen terug naar Bali, NU! Wauw! Dit filmpje (met onwijs mooie drone-beelden) laat Bali op een werkelijk adembenemend mooie manier zien. Kijk en geniet!
· Suzanne van Duijn
Écht geweldig filmpje: Zuid-Afrika in al haar schoonheid
Zuid-Afrika, rainbow nation. Een absolute aanrader en must-see! Deze prachtige video laat je précies zien waarom Zuid-Afrika NU op je bucket list moet.
· Suzanne van Duijn
Opgelet! Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen
Ben jij al bezig met jouw volgende vakantiebestemming? Grijp dan je kans t/m 16 januari 2017 en profiteer van de Kortingsdagen bij Kras waarbij je tot € 100,00 korting p.p. krijgt op alle reizen.
· Suzanne van Duijn
Ervaar Thailand met dit schitterende filmpje
Het land van de glimlach in Azië staat garant voor een prikkeling van al je zintuigen. Proef, ruik, luister, bewonder en geniet tijdens dit Thailand-filmpje!
· Suzanne van Duijn
De Vakantiebeurs 2017: Inspiratie voor je volgende reis
Heb jij het ook weer helemaal gehad met die eindeloze kou en grauwe dagen? Geen betere plek om weg te dromen en inspiratie op te doen dan op de Vakantiebeurs.
· Suzanne van Duijn
Vakantiebeurs tip: De Riksja Travel Escape Room
Een reisavontuur vol spanning en sensatie waar je het land niet eens voor uit hoeft. Riksja Travel staat dit jaar op de Vakantiebeurs met een heuse Travel Escape Room!
· Suzanne van Duijn
Drie weken reizen door Peru: Dit moet je zien!
Een rondreis door Peru zal je nog lang bij blijven. Niet in de minste plaats door Machu Picchu! Maar er is nog veel meer te ontdekken.
· Suzanne van Duijn
11x Tips voor wie gaat rondreizen in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika: het land van de Big Five, geweldige steden zoals Kaapstad of Johannesburg en nog heel veel meer. Met deze tips wordt Zuid-Afrika een reis om nooit meer te vergeten.  
· Suzanne van Duijn
Dit Bali & Lombok filmpje is écht WAUW!
In Bali en Lombok ontdek je Indonesië zoals het bedoeld is. Toch hebben beide eilanden een andere touch & feel to it. Watch and dream!
· Suzanne van Duijn
Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje
Als je nog op zoek bent naar een ultieme plek om te gaan road trippen in 2017, check dan zeker even deze video. West-USA is your place to be!

Archief