Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!

Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!

31 maart 2017
Er zijn maar weinig eilanden die zo paradijselijk aan doen als Bali. En dat hebben de makers van dit filmpje op een prachtige manier weten uit te beelden. Thank... Lees verder

3 weken rondreizen in Japan: must-sees, tips én route

Een rondreis door eigenzinnig Japan is er één om verliefd op te worden. Met deze tips en to-do’s ga je voorbereid de bijzondere tradities en hypermoderniteit tegemoet.

Lees verder
30 mrt. 2017

De 15 mooiste bezienswaardigheden in Zuidelijk Afrika

Voor een avontuurlijke reis, prachtige natuur en veel wildlife ben je in Afrika aan het goede adres. De allermooiste bezienswaardigheden van Zuidelijk Afrika op een rijtje.

Lees verder
29 mrt. 2017

5x Échte bounty-eilanden in de South Pacific

Fiji, Samoa, Tonga, Cook Islands en Bora Bora; allemaal dezelfde paradijzen op aarde of zijn er ook verschillen?

Lees verder
28 mrt. 2017

Bespaar tot 175 euro op je verre reis bij reisorganisatie NRV

Ben jij toe aan een gave vakantie en houd je van voordeel? Boek uiterlijk 28 maart en profiteer van NRV’s onweerstaanbare kassakorting op maar liefst 241 reizen.

Lees verder
27 mrt. 2017

Top 25 dingen om te doen in San Francisco

‘Frisco’ behoort met haar steile heuvels, frisse zomers en ochtendmist tot één van de populairste steden van de Verenigde Staten. Vink jij de volgende 25 activiteiten ook af bij je bezoek aan deze wereldstad?

Lees verder
23 mrt. 2017

YOLO-video de luxe: bezoek het festival Bushfire in Swaziland

Drie dagen naar Lowlands? Een week naar Sziget? Waarom dan ook niet tien dagen naar Zuid-Afrika en Swaziland voor hét Afrikaanse festival Bushfire? Kom in de sferen met dit toffe filmpje!

Lees verder
22 mrt. 2017

8x Tips om de mooiste reisfoto's te maken

Wil jij al die geweldige reiservaringen op de beste manier vastleggen, maar weet je niet hoe? Rondreis.nl geeft je acht tips zodat je verzekerd bent van de mooiste reisfoto’s.

Lees verder
21 mrt. 2017

Bucketlist: een reis naar Antarctica

De natte - én zeer koude - droom van iedere reisfanaat: Antarctica, het Witte continent. Onherbergzaam en magisch en tot voor kort onbereikbaar. Maar een bezoek aan de Zuidpool ligt nu, ook voor toeristen, binnen handbereik.

Lees verder
20 mrt. 2017

De 10 mooiste bezienswaardigheden van Californië

Heb je plannen om naar de Gouden Staat van de Verenigde Staten te gaan? Zet dan sowieso deze tien plekken op je te-bezoeken-lijst!

Lees verder
17 mrt. 2017

Voor op je bucketlist: een roadtrip Scandinavië

Ben jij klaar om de schoonheid van Scandinavië te ontdekken? Wij helpen je graag op weg om zoveel mogelijk uit dit veelzijdige gebied te halen.

Lees verder
16 mrt. 2017

De 9 mooiste plekken van Laos

Backpacken in Thailand is hot. Cambodja en Vietnam worden dan vaak meteen even meegepakt. En als je er dan toch bent, mag Laos zeker niet ontbreken op deze route. Wij geven je daarvoor negen verdomd goede redenen.

Lees verder
14 mrt. 2017

Goedkoop reizen in Thailand? Zó doe je dat!

Een reis door Thailand kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Wij geven vijf tips voor een ultieme budget vakantie.

Lees verder
10 mrt. 2017

3 weken rondreizen in Cuba: Dit zijn de mooiste plekken

Via sigarenlucht, oldtimers en Che Guevara propaganda naar de mooiste oorden van Cuba. Deze plaatsen mag je absoluut niet missen.

Lees verder
8 mrt. 2017

De schoonheid van Chili in 15 fantastische foto’s

Het opmerkelijk langwerpige Chili is immens prachtig. Check het zelf met de volgende beelden! Wat is jouw favoriet?

Lees verder
7 mrt. 2017

De beste reistijd voor een rondreis Thailand

Wie wil er nou niet gaan rondreizen door Thailand? Wij vertellen je wat de beste tijd is om elk hoekje van dit heerlijke land te bezoeken.

Lees verder
6 mrt. 2017

8x Redenen waarom reizen met zijn tweeën veel leuker is dan alleen

We zijn echt de laatste die een soloreis afraden. Superleuk en leerzaam! Maar stiekem is samen reizen met je beste vriend of geliefde toch ook wel héél erg fijn(er).

Lees verder
3 mrt. 2017