Home
Blog
September 2017

Reisinspiratie

15 blogs geschreven in september 2017
· Suzanne van Duijn
12 redenen waarom je nooit meer kunt wennen aan een 9-tot-5 leven als je bent gaan backpacken
Vooral na een lange reis gaat-ie maar moeilijk weg: de reverse culture shock. De after travel blues. Die koude douche als je weer terug bent in je oude, ooit zo vertrouwde omgeving. Het voelt alsof de mooiste tijd van je leven voorbij is. Voorgoed. En dat is begrijpelijk!
· Suzanne van Duijn
Thailand off the beaten track: de Mae Hong Son Loop
Naast de paradijselijke stranden van het zuiden mag ook het noordwesten van Thailand niet ontbreken op je reis. Wil je naast Chiang Mai en Pai een flinke dosis extra avontuur, dan is de Mae Hong Son loop een aanrader.
· Redactie
Reisgids Kalimantan: Bezienswaardigheden, tips én routes
Wil jij naar Kalimantan reizen? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Kalimantan reis.
· Redactie
Pinguïns spotten in Afrika
Wist jij dat je pinguïns in Zuid-Afrika kunt spotten? Ja dus! Lees dit artikel van Bas Krommenhoek maar!
· Suzanne van Duijn
The best of Laos: de ultieme route off the beaten track
Tijdens de befaamde Zuidoost-Azië 'loop', mag Laos zeker niet op je reisplanning ontbreken. Maar naast populaire plekken als Luang Prabang, Vang Vieng en Vientiane heeft Laos een schat aan verborgen pareltjes die je gezien móet hebben.
· Suzanne van Duijn
Zeven 'vergeten steden' voor een toffe citytrip in Europa
Londen, Parijs en Barcelona: eat your heart out. Deze minder bekende steden in Europa zijn eveneens een bezoek meer dan waard!
· Suzanne van Duijn
Top 5 Must-see ruïnes van Centraal-Amerika
Verspreid van Mexico tot Honduras vind je diverse overblijfselen van de eeuwenoude Maya-beschaving. Dit zijn de vijf meest bijzondere.
· Suzanne van Duijn
8x Redenen waarom je wilt backpacken in India
India oh India: you hate it or you love it. Waar Zuidoost-Azië voor backpackers het paradijs op aarde is, is India misschien wel de grootste uitdaging op aarde. Durf jij India aan?
· Suzanne van Duijn
Kayakken op de Storms River in Tsitsikamma, Zuid Afrika
Tsitiskamma National Park ligt in Zuid-Afrika, aan de kust van de Indische Oceaan. In dit natuurgebied is veel te beleven: je kan er bungeejumpen, prachtige wandelingen maken, duiken, maar ook kayakken over de Storms River. En dat laatste is een echte aanrader!
· Suzanne van Duijn
USA roadtrip idee: van New Orleans naar Los Angeles
‘Highway 10’ is een rauwe route voor zowel cowboys als hipsters en gbrengt je dwars door de VS. Vul die tank en hit the road!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Oeganda: Top 10 bezienswaardigheden
Als je denkt aan een vakantie naar Afrika, denk je waarschijnlijk niet meteen aan Oeganda. Think again, want Oeganda wordt niet voor niets de parel van Afrika genoemd.
· Suzanne van Duijn
Het noordoosten van Thailand: 5 plekken die je gezien móet hebben
Het land van de glimlach is een waanzinnige bestemming en dat is precies de reden waarom veel reizigers terug blijven gaan. Dat maakt reizen naar Thailand ook zo leuk. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.
· Suzanne van Duijn
De vijf beste plekken voor een surfvakantie
Met een surfplank de ultieme golf berijden kan op veel plekken in de wereld. Dit zijn onze vijf favorieten.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Spanje: Top 25 bezienswaardigheden
Klaar om Spanje te ontdekken? Wij hebben er alle vertrouwen in dat je na het lezen van dit artikel meer dan genoeg inspiratie hebt om Spanje te bezoeken. 
· Suzanne van Duijn
De 7 best bewaarde geheimen van Indonesië
Indonesië is een prachtig land en een populaire vakantiebestemming. De gordel van smaragd is ’s werelds grootste archipel en met zo’n 15.000 eilanden komen je ogen én tijd te kort. Wij halen de krenten voor je uit de pap!

Archief