Home
Blog
December 2018

Reisinspiratie

8 blogs geschreven in december 2018
· Suzanne van Duijn
Een camper huren in Nieuw Zeeland - dit moet je weten
Nieuw-Zeeland staat bekend om de prachtige natuur. Je vindt hier alles! Om tijdens je vakantie in Nieuw-Zeeland zoveel mogelijk te zien is het rondreizen met een camper ideaal.
· Suzanne van Duijn
Van Coron naar El Nido: de ultieme boottrip in de Filipijnen
Zeg je Filipijnen, dan zeg je zon, zee en strand. En dat kun je het beste ervaren tijdens een meerdaagse boottocht van Coron van El Nido.
· Suzanne van Duijn
Vakantie op de Griekse eilanden: welke moet ik kiezen?
Griekse eiland liefhebbers opgelet! Deze Griekse parels zijn ware paradijzen op aarde. Bekijk de 9 mooiste eilanden van Griekenland!
· Suzanne van Duijn
Is reizen in Colombia gevaarlijk?
Colombia wint meer en meer aan populariteit. En terecht! Desondanks blijven velen in het duister tasten omtrent de veiligheid van het land. Rondreis.nl heldert op.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 7 absolute must do's op Nusa Penida
Dit wil je doen als je naar Nusa Penida gaat, het prachtige eilandje naast Bali. Laat de ontdekkingsreiziger in jezelf los!
· Suzanne van Duijn
Zelf rondreizen in Cuba. Goed idee?
Wij bij Rondreis vinden van wel, en met deze vijf tips wordt het al helemaal makkelijk!
· Suzanne van Duijn
7x de mooiste stranden van Phuket
Phuket is mega druk en toeristisch en trekt veel partygangers aan. Met dit imago is het wellicht niet de eerste keuze voor veel reizigers. Toch heeft Phuket een aantal waanzinnig mooie stranden. Wij noemen de zeven mooiste. 
· Suzanne van Duijn
Trekkings maken door de bergen van India: onvergetelijk!
Voor een avontuurlijke en adembenemend mooie trekking ben je in India aan het juiste adres. De Indische Himalaya is misschien wel één van de populairste gebieden ter wereld voor trektochten. Wij noemen drie favoriete routes en geven een aantal praktische tips.

Archief