Home
Blog
Januari 2018

Reisinspiratie

14 blogs geschreven in januari 2018
· Redactie
Dit Sri Lanka filmpje is te goed voor woorden
Dat Sri Lanka mooi is wisten we, maar "Goeiedag zeg": Déze beelden laten dit tropische eiland in de Indische Oceaan wel even op een héél vette manier zien. Allemaal kijken! Gegarandeerd dat je na het zien een reis Sri Lanka wilt boeken!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste stranden van Maleisië
Maleisie ligt ten zuiden van Thailand en is een populair vakantieland. Ondanks dat strandliefhebbers vaak voor buurland Thailand kiezen, is er ook in Maleisië geen gebrek aan mooie stranden.
· Suzanne van Duijn
13x Dingen die alleen solo-reizigers begrijpen
Alleen op reis gaan, gaat voor de één gepaard met lef en is voor de ander een vanzelfsprekendheid. Deze dertien statements zullen enkel solo-avonturiers (h)erkennen.
· Suzanne van Duijn
Wat te doen in Buenos Aires? Dit zijn de 15 leukste plekken van de Argentijnse hoofdstad
Met sappige steaks op elke straathoek en sensuele dansmoves overal waar je kijkt, bruist de Argentijnse hoofdstad volop. Dit zijn vijftien all-time-favorites die je in Buenos Aires niet mag missen!
· Suzanne van Duijn
15 Redenen waarom reizen in Azië verslavend is
Voor een paar honderd euro vlieg je tegenwoordig naar hubs als Bangkok, Kuala Lumpur of Shanghai. Dé perfecte start voor een onvergetelijk avontuur op misschien wel het mooiste en meest indrukwekkende continent ter wereld. Wij geven 15 redenen waarom reizen in Azië zo ongelofelijk verslavend is.
· Suzanne van Duijn
Cederbergen: Prachtig natuurgebied ten noorden van Kaapstad
Krugerpark, Pilanesberg en Drakensbergen worden vaak in één adem genoemd met Zuid-Afrika. Stuk voor stuk prachtige wildparken voor een avontuurlijke safari en om Afrika van dichtbij te ervaren. Maar wat dacht je van het ruige en ongerepte Cederbergen?
· Suzanne van Duijn
Rondreis Vietnam, Laos, Cambodja: Route voor 4 weken
Zuidoost-Azië heeft zoveel te bieden dat je er makkelijk een aantal maanden kan rondreizen. Maar heb je niet zoveel tijd, dan is deze rondreis door Vietnam, Laos en Cambodja een mooie oplossing. Zo zie je in vier weken van alles wat!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 25 mooiste duikplekken ter wereld
Meer dan 70 procent van de wereld bestaat uit water. Dat betekent dat er dus nog een hele wereld te ontdekken is daar onder water! Het is bijna niet te doen om een keuze te maken uit al die mooie duikspots. Wij selecteerden de 25 mooiste duikplekken ter wereld.
· Suzanne van Duijn
Is Colombia een veilig land om te reizen?
Als je de media moet geloven, is Colombia niet bepaald een land waar je ontspannen met je backpack of rolkoffer over straat loopt. Maar is dit beeld wel terecht?
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis door Vietnam
Vietnam ligt in Zuidoost-Azië en heeft een tropisch klimaat. Toch is het niet altijd mooi weer om rond te reizen. Hier lees wat de beste reistijd is voor een rondreis door Vietnam.
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van Mexico
Van sombrero-shoppen tot Maya-magie! Mexico is groots en zijn steden divers. Welke van deze tien gave oorden heb jij al afgevinkt?
· Suzanne van Duijn
Wat te doen in Singapore? Top 15 bezienswaardigheden
Singapore is het kleinste land van Zuidoost Azië en ligt ten zuiden van Maleisië. Maar ondanks dat het een klein landje is, is het wel een echte wereldstad. Er is dus ook genoeg te doen tijdens een bezoekje aan Singapore.
· Suzanne van Duijn
Dit is de beste reistijd voor een rondreis in Zuid-Afrika
In Zuid-Afrika vind je misschien wel dé beste combi van natuur, cultuur en indrukwekkende steden. Een land waar je op slag verliefd op wordt. Én de ideale bestemming om op eigen houtje de allermooiste plekjes te ontdekken. Maar wat is nou de beste tijd voor een rondreis door Zuid-Afrika?
· Suzanne van Duijn
8x Absolute must-see plekken in Havana, Cuba
In de Cubaanse metropool waar oldtimers en oude Nederlandse bussen voorbij toeteren, zijn dit acht hotspots die je met eigen ogen wilt zien. Welkom in Havana!

Archief