Home
Blog
Juli 2018

Reisinspiratie

8 blogs geschreven in juli 2018
· Suzanne van Duijn
10x Plekken in Nederland die iedere wereldreiziger gezien moet hebben
Je bent bij ’s werelds grootste trekpleisters geweest, maar heb jij deze highlights in Nederland eigenlijk al eens gezien? Dit zijn de 10 mooiste plekken van Nederland!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Guatemala: Top 10 bezienswaardigheden
Guatemala got it! Variërend van vulkanische hoogtepunten tot magische Maya-cultuur zijn dit de tien mooiste bezienswaardigheden van het land.
· Suzanne van Duijn
7x Tips voor jouw bezoek aan historisch Krakau
Wie naar Polen gaat mag een bezoek aan historisch juweel Krakau zeker niet overslaan. Van rijke geschiedenis tot urban foodspots: wij vertellen je waar je absoluut moet zijn.
· Suzanne van Duijn
Top 25 bezienswaardigheden in Los Angeles
Los Angeles een tegenvaller? Dan weet je vast niet waar je zijn moet! Wij tippen je 25 dingen die je echt wilt zien en doen.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste stranden van Spanje
Vamos a la playa! is de favoriete Spaanse uitspraak voor velen. Dit zijn de tien fraaiste stranden waarvoor je die kreet maar wat graag uitroept.
· Suzanne van Duijn
17x Dingen die échte reizigers nóóit doen
Ben je nog niet zo’n ervaren reiziger? Leer dan van de experts! Dit zijn 17 dingen die echte reizigers nooit doen! 
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Turkije: Top 25 bezienswaardigheden
Turkije wordt zonder meer geroemd om zijn overheerlijke baklava en bizarre landschappen: Dit zijn 25 highlights van het land op een rij.
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken in Egypte
Als er één plek op de wereld is waar je terecht kunt voor misschien wel de meest imposante bouwwerken uit de oudheid, uitgestrekte woestijnvlaktes en een spectaculaire onderwaterwereld, dan is het Egypte wel. Wij noemen de 15 mooiste plekken.

Archief