Home
Blog
Oktober 2018

Reisinspiratie

10 blogs geschreven in oktober 2018
· Suzanne van Duijn
10x Zien en doen in Kyoto
De Japanse stad Kyoto is de culturele hoofdstad van Japan. Er is genoeg te zien en te doen voor een dag of vijf, dus sla Kyoto zeker niet over tijdens jouw rondreis Japan!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken langs de Duitse kust
Voor een te gekke strandvakantie denk je waarschijnlijk niet direct aan de Duitse kust. Onterecht! Dat bewijzen deze tien plaatsen.
· Suzanne van Duijn
Waarom Canggu op Bali sowieso het nieuwe Ubud is
Wij geven je vijf redenen waarom je tijdens jouw volgende trip naar Bali echt in Canggu moet verblijven.  
· Suzanne van Duijn
5x Leuke uitstapjes vanuit Chiang Mai
Chiang Mai is de tweede stad van Thailand en een fantastische bestemming an sich. Maar Chiang Mai vormt ook een prima uitvalsbasis om de volgende vijf plekken te bezoeken.
· Suzanne van Duijn
Brazilië tip: Ontdek de ongerepte natuur van Pantanal
Pantanal is het grootste moeras ter wereld en ligt in het hart van Zuid-Amerika. Het grootste stuk ligt in Brazilië maar het loopt door tot in Bolivia en Paraguay. Hier moet je zijn voor ongerepte natuur en wilde dieren!
· Suzanne van Duijn
Hiken in China: Dit zijn de 5 mooiste wandeltochten
De Chinese Muur, miljoenensteden met neon verlichte reclameborden en babi pangang. Dé stereotypische dingen waar je aan denkt bij China. Maar dit enigszins bizarre land is ook een top bestemming voor wandelliefhebbers. Dit zijn de 5 mooiste wandeltochten.
· Suzanne van Duijn
5 redenen waarom je ook na WIDM naar Colombia wilt
Molloot’ of niet, dit zijn vijf motivaties om Colombia minimaal één keer in je leven aan den lijve te ervaren.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Japan: de ultieme route voor 2-3 weken
Japan staat bij menig reiziger op de bucketlist en wij snappen waarom. Rondreizen door Japan is een droom die uitkomt! Wij tippen je de beste reisroute, tofste bestemmingen en mooiste bezienswaardigheden.
· Suzanne van Duijn
De vijf mooiste duikplekken in de Filipijnen
Wie aan de Filipijnen denkt ziet prachtige stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee voor zich. Kan het nog mooier? Ja! Ontdek de onderwaterwereld van de Filipijnen op deze mooie duikplekken.
· Suzanne van Duijn
Vijf tips om te sparen voor een lange reis
Je wilt een lange reis maken. Waar begin je dan? Hoe krijg je voldoende euros bij elkaar en is het eigenlijk écht noodzakelijk om veel geld opzij te zetten om dit bucketlist-item te verwezenlijken?We helpen je!

Archief