Home
Blog
Januari 2019

Reisinspiratie

8 blogs geschreven in januari 2019
· Suzanne van Duijn
Van Peru naar Bolivia reizen: hoe doe je dat?
Peru en Bolivia zijn perfect te combineren voor een rondreis. Maar hoe zit het met de grensovergang? Rondreis geeft vijf tips.
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van België
Lekker dichtbij en net zo gezellig als de Nederlandse steden: deze tien parels in België! Ideaal voor een weekendje weg of dagje uit.
· Suzanne van Duijn
Backpacken in Peru: hoe zit het met de veiligheid?
Peru is een droom voor iedere backpacker. Te midden van waanzinnige natuur en kleurrijke locals beleef je de gaafste avonturen. Maar is het er ook veilig? Rondreis neemt je mee.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste plekken langs de Oostkust van Australië
Australië is gigantisch groot, wat het land in één keer helemaal bezoeken praktisch onmogelijk maakt. Veel hotspots vind je echter langs de Oostkust van het land. Wij raden je deze kant van het land dan ook zeker aan.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Noord-India: top 15 bezienswaardigheden
Noord-India is een populaire bestemming voor avontuurlijk reizigers. In het bergachtige noorden bevinden zich veel hoogtepunten. Deze 15 bezienswaardigheden mag je zeker niet missen.
· Suzanne van Duijn
Rondreis tip: een camper huren in Chili
Huur een camper, pak je biezen en hit the road in Chili. Rondreis geeft je vijf ideeën.
· Suzanne van Duijn
Backpacken in Zuidoost-Azië: 15 dingen die je sowieso níet moet doen
Eindelijk is het zover: je gaat backpacken in Zuidoost-Azië. Dit wordt de tijd van je leven. Maar zorg er wel voor dat je de volgende 15 dingen écht niet doet.
· Suzanne van Duijn
Maleisië en Singapore reis combineren? Dat doe je zo!
Singapore is een piepklein landje dat zich aan het einde van het schiereiland van Maleisië bevindt. Ideaal om deze stad mee te pakken tijdens jouw rondreis Maleisië!

Archief