Home
Blog
Januari 2020

Reisinspiratie

7 blogs geschreven in januari 2020
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste bezienswaardigheden van Schotland
Gaat jouw volgende vakantie naar Schotland? Voeg dan deze vijftien hotspots toe aan je reisschema.
· Suzanne van Duijn
Een citytrip Moskou: deze 12 bezienswaardigheden móet je zien
Aan Moskou denk je misschien niet direct voor een stedentrip in Europa. Daar komt nu verandering in, want deze twaalf hotspots overtreffen al je verwachtingen.
· Suzanne van Duijn
2 weken rondreizen in Ecuador: Tips & Route
Ecuador staat bij velen enkel op de bucketlist vanwege de Galapagoseilanden. Maar mensen, Ecuador is meer dan dat! Met deze adviezen ontdek je deze Zuid-Amerikaanse parel in twee weken.
· Suzanne van Duijn
10 redenen voor een vakantie Moezel, Duitsland
Waan je in een compleet andere wereld niet ver van huis. Om deze 10 motivaties boek je vandaag nog jouw vakantie naar het Duitse Moezelgebied.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 12 mooiste plekken van Umbrië
Umbrië is een ware Italiaanse ansichtkaart met zijn wijngaarden, mooie bossen en kabbelende riviertjes. Check deze twaalf plekken sowieso!
· Suzanne van Duijn
All-Inclusive naar Turkije: 17 dingen die je moet weten
Turkije is populair vanwege zijn stranden, waanzinnige natuur en rijke cultuur. Combineer dat met de zorgeloosheid van een all inclusive verblijf en je beleeft een topvakantie. Houd daarbij rekening met de volgende 17 zaken.
· Redactie
6 Praktische tips voor het plannen van je Cuba reis
Met een oldtimer door Havana cruisen. Die beroemde Cubaanse sigaren roken met een Cuba Libre in de hand en vrolijke salsa op de achtergrond. Of even heerlijk bijkomen aan een van de tropische witte stranden.

Archief