Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

630 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
VIDEO: Prachtige beelden van Los Angeles gefilmd met een drone
Ondanks dat drones soms controversieel zijn, kunnen ze prachtige beelden opleveren als ze verantwoordelijk gebruikt worden. Ian Wood deed dat en schoot deze mooie video van Los Angeles.
· Redactie
Nieuw openlucht observatiedek in New York, hoger dan het Empire State Building
Hudson Yards is één van de grootste bouwprojecten in New York City ooit en heeft aangekondigd een observatiedek te maken op een hoogte van 335 meter in de lucht, bijna 15 meter hoger dan het observatiedek van het Empire State Building.
· Laurens Taekema
VIDEO: Outdoor en buitensportparadijs Samoëns
Deze zomer bracht Rondreis.nl een bezoek aan Samoëns, een ideaal Frans Alpendorpje vlakbij Genève. Genieten was het! Van het lekkere eten en het authentieke knusse dorpje, maar vooral van de fantastische omgeving die zich perfect leent voor outdoor activiteiten. En dat is precies wat wij gedaan hebben, kijk maar!
· Redactie
De 10 meest geïnstagramde plekken ter wereld
Instagram lijkt voor reizigers al bijna niet meer weg te denken als het gaat om het documenteren van hun avonturen. En hoe kun je beter je vrienden jaloers maken, dan met het delen van een vakkundige uitgesneden foto met je favoriete filter van je vakantiebestemming? Op welke plekken in de wereld dit het meest gedaan wordt lees je hier.
· Redactie
VIDEO: De veranderende landschappen van Patagonië
Patagonië is een gebied in Zuid-Amerika dat zich uitstrekt over zowel Chili als Argentinië en staat bekend om zijn mooie landschappen. In deze video zijn de veranderende landschappen van Patagonië op een prachtige manieer in beeld gebracht.
· Redactie
Cecil de Leeuw en andere bereigde dieren geprojecteerd op het Empire State Building
Bedreigde diersoorten zijn niet altijd het hoofdonderwerp als het gaat om publieke debatten, maar afgelopen weekend kreeg het onderwerp veel aandacht in New York.
· Redactie
VIDEO: Time-lapse van prachtig weer fenomeen
"Art of the Storm" is een prachtige time-lapse video van fotograaf Nicolaus Wegner, die een bijzonder weer fenomeen vastlegde in de buurt van Rapid City in Amerika.
· Redactie
Londen's Orbit Tower wordt een reuzenglijbaan
De Big Ben en London Eye mogen misschien twee van de meest iconische locaties in Londen zijn, maar de Orbit Tower in het Olympische Park is binnenkort misschien wel de leukste.
· Redactie
's Werelds langste schommel in Nieuw-Zeeland
Het is niet alleen de langste schommel van Nieuw-Zeeland, maar tevens van de wereld: de 160 meter hoge Nevis Swing in Queenstown, Nieuw-Zeeland.
· Redactie
Tour Triangle wordt de eerste wolkenkrabber in Parijs sinds 40 jaar
Tour Triangle, een prachtige moderne hoogbouw piramide, zal de eerste wolkenkrabber in Parijs worden, na een periode van 40 jaar met hoogte beperkingen in de stad.
· Redactie
Straatartiesten veranderen onrustige heuvel wijk in een kleurrijke muurschildering
De straatartiesten van de Germen Crew hebben in samenwerking met de Mexicaanse regering het district Palmitas in Pachuca, Mexico, verfraait en verandert in één grote kleurrijke muurschildering.
· Redactie
Smarty Pins: Een nieuw trivia spel gebaseerd op Google Maps
Hoe goed is jouw algemene kennis? Met het nieuwe trivia spel Smarty Pins kun je dit testen door vragen te beantwoorden door het droppen van pins op de juiste plek in Google Maps.
· Redactie
's Werelds vreemdste meren
Een helder roze meer midden in het bos? Of rustig roeien door een zee van drijvende lotus bloemen? Ja, het bestaat. Bekijk 's werelds vreemdste meren!
· Redactie
Slaap tussen de bomen met deze hangende tenten
Een hangmat tussen twee (palm)bomen is niets nieuws, maar een hangende tent tussen de bomen? Dat hadden wij nog niet eerder gezien!
· Redactie
Sawadee Zomerdeals: tot wel €200 korting rondreizen
Reisorganisatie Sawadee heeft momenteel een mooie actie: de Sawadee Zomerdeals. Kijk snel!
· Redactie
Nieuwe website voor 333TRAVEL
333TRAVEL heeft begin deze maand een compleet nieuwe website gelanceerd. Een mooie nieuwe website. Gefeliciteerd 333TRAVEL!
· Redactie
De 10 mooiste eilanden ter wereld
Tegenwoordig kunnen we overal heen. Wanneer we ergens niet met de auto kunnen komen, nemen we wel de boot of het vliegtuig. Sinds deze ontwikkelingen ging er een wereld voor ons open, de wereld van eilanden. Wat is er nou mooier dan in je vakantie lekker op een eiland zitten. Hieronder een overzicht van de tien mooiste eilanden ter wereld.
· Redactie
De langste waterglijbaan ter wereld
Voor liefhebbers van een beetje actie is Nieuw-Zeeland sowieso the place to be, maar nu hebben ze daar weer iets nieuws aan toegevoegd: 's werelds langste waterglijbaan!
· Redactie
Wat is het gevaarlijkste dier ter wereld?
Wat is het meest gevaarlijke dier ter wereld? Je denkt misschien al snel aan grote, angstaanjagende dieren als haaien of beren, maar deze cijfers zullen je verbazen!

Archief

>