Djoser update: nieuwe reizen, Open Huis en actiecode

Djoser update: nieuwe reizen, Open Huis en actiecode

6 april 2017
Ontdek Djoser’s nieuwste reizen, help kinderen in Myanmar en kom 15 april naar het Open Huis. En boek je in april dan krijg je met de actiecode extra kort... Lees verder

Duurzaam reizen: wat levert het jou als reiziger op?

Duurzaam reizen bekent dat je tijdens je reis zoveel mogelijk rekening houdt met het milieu, de natuur, de dieren en de lokale bevolking. Je denkt na over de keuzes die je maakt en kiest de...
Lees verder
4 apr. 2017

Bespaar tot 175 euro op je verre reis bij reisorganisatie NRV

Ben jij toe aan een gave vakantie en houd je van voordeel? Boek uiterlijk 28 maart en profiteer van NRV’s onweerstaanbare kassakorting op maar liefst 241 reizen.
Lees verder
27 mrt. 2017

Goedkoop reizen in Thailand? Zó doe je dat!

Een reis door Thailand kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Wij geven vijf tips voor een ultieme budget vakantie.
Lees verder
10 mrt. 2017

8x Redenen waarom reizen met zijn tweeën veel leuker is dan alleen

We zijn echt de laatste die een soloreis afraden. Superleuk en leerzaam! Maar stiekem is samen reizen met je beste vriend of geliefde toch ook wel héél erg fijn(er).
Lees verder
3 mrt. 2017

12x Redenen waarom Zuidoost-Azië een backpackers favoriet is

Iedereen die ook maar een beetje van reizen houdt, heeft er waarschijnlijk zijn hart aan verloren: Zuidoost-Azië. Twaalf redenen voor haar ongekend grote populariteit.
Lees verder
17 feb. 2017

11x Tips voor wie gaat backpacken in Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is groots en veelzijdig. Neem deze elf tips ter harte en maak de reis van je leven door dit prachtige continent.
Lees verder
13 feb. 2017

Win een droomreis bij Sawadee Reizen

Welk land zou jij nog wel een keer willen ontdekken? Laat het weten aan Sawadee Reizen en maak kans op je eigen droomreis.
Lees verder
17 jan. 2017

Djoser-ervaringen: gemiddeld een 8

Zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek je reis dan eens bij Djoser en ontdek waarom zij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld op Rondreis.nl.
Lees verder
16 jan. 2017

Opgelet! Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen

Ben jij al bezig met jouw volgende vakantiebestemming? Grijp dan je kans t/m 16 januari 2017 en profiteer van de Kortingsdagen bij Kras waarbij je tot € 100,00 korting p.p. krijgt op al...
Lees verder
12 jan. 2017

De Vakantiebeurs 2017: Inspiratie voor je volgende reis

Heb jij het ook weer helemaal gehad met die eindeloze kou en grauwe dagen? Geen betere plek om weg te dromen en inspiratie op te doen dan op de Vakantiebeurs.
Lees verder
9 jan. 2017

Vakantiebeurs tip: De Riksja Travel Escape Room

Een reisavontuur vol spanning en sensatie waar je het land niet eens voor uit hoeft. Riksja Travel staat dit jaar op de Vakantiebeurs met een heuse Travel Escape Room!
Lees verder
9 jan. 2017

10x De best gelezen blogs op Rondreis.nl in 2016

De jaaroverzichten vliegen je om de oren, dus ook wij kunnen niet achterblijven. Welke blogs werden dit jaar massaal door jullie gelezen?
Lees verder
31 dec. 2016

10x Écht goede 2017 voornemens voor reizigers

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Nadat we die olliebollen en glazen champagne hebben verorberd, is het toch echt tijd om onze goede voornemens in kaart te brengen. Letterlijk, haha!
Lees verder
29 dec. 2016

De 12 mooiste hikes ter wereld

Al wandelend de wereld ontdekken: kan het nog beter? Beleef de mooiste plekjes ter wereld met deze twaalf hikes.
Lees verder
28 dec. 2016

15x klote situaties die elke backpacker zal herkennen

No worries! Elke dag zon, lekker rondreizen, de mooiste stranden, nieuwe vrienden, niet werken… Het leven van een backpacker is goed. Maar helaas zijn er ook momenten op reis dat het...
Lees verder
9 dec. 2016

4x Spectaculaire natuurreizen van Sawadee

Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.
Lees verder
23 okt. 2016

Djoser geeft tips: overwinteren doe je hier!

Reisorganisatie Djoser tipt de vetste reizen voor komend seizoen én waar je meer informatie over de tofste bestemmingen kunt vinden.
Lees verder
17 okt. 2016

De 7 meest vergeten items op vakantie

Vakantie betekent een hele hoop geregel. Je wilt niets vergeten. Maar toch is er altijd wel iets dat we vergeten in te pakken en komen we er pas achter op de plaats van bestemming.
Lees verder
6 okt. 2016