4x Spectaculaire natuurreizen van Sawadee

Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.

4x Spectaculaire natuurreizen van Sawadee

Een rondreis door een prachtig landschap kan vermoeiend zijn. Het zijn immers vaak actieve reizen waar veel lichamelijke activiteiten op het programma staan. Maar wie ongerepte natuur wilt zien moet daar wat voor over hebben, niet waar? Bovendien kom je tijdens zo’n trip vaak juist tot rust door de stilte en spectaculaire uitzichten. Sawadee Reizen tipt vier natuurreizen die je ongetwijfeld zeker eens wilt maken!

1. Patagonië en Paaseiland

Dat is pas een droomreis! In totaal 30 dagen ontdek je één van ’s werels mooiste landschappen; Patagonië. Ook vaar je over het meer Lago Pehoé in nationaal park Torres del Paine, zie je gletsjers en vulkanen en eindig je op het ongelofelijke Paaeiland.

Patagonia

2. Nieuw-Zeeland

Wist jij dat je in vier weken heel Nieuw-Zeeland door kunt reizen? Kijk, wij gaan ook het liefst zes maanden, maar in 28 dagen kun je prima vijf nationale parken bezoeken, waaronder de Marlborough Sounds.

New Zealand

3. Costa Rica

Costa Rica is een droom voor vele natuurliefhebbers. Lijkt het jou ook zo vet om bultrugwalvissen te spotten, in het regenwoud te verblijven en te snorkelen of duiken bij het prachtige Isla del Caño? In 23 dagen ontdek je het allermooiste ‘pura vida’ van Costa Rica!

Isla Cano

4. Galapagos Eilanden

Tja, je kunt er altijd van blijven dromen of het gewoon doen: boek die reis naar de Galapagos Eilanden in de Stille Oceaan! Je krijgt hier echt geen spijt van, want de dieren die je op deze eilandengroep gaat zien, zoals de Galapagos-landleguaan, komen alleen op de Galapagos Eilanden voor.

Meer weten? Kom dan naar de informatiedag van Sawadee op zondag 23 oktober 2016 in Amsterdam.