Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

632 blogs in de rubriek Algemeen
· Suzanne van Duijn
7x Redenen waarom de 7-Eleven in Thailand cruciaal is
Iedere Thailand backpacker kent het: de 7-Eleven. Deze winkelketen is geniaal om veel redenen. Rondreis.nl geeft je er zeven.
· Suzanne van Duijn
10 redenen waarom reizen héél erg vervelend is
Reizen leuk? Absoluut NIET! Dit lijstje is het bewijs. Waarom doen we dit onszelf in hemelsnaam áán?
· Redactie
Top 10 mooiste kuststeden ter wereld
Een stedentrip en strandvakantie in één? Dat kan bij déze 10 prachtig aan het water gelegen steden! Voor welke ga jij?
· Suzanne van Duijn
Wetenschappelijk bewezen: reizen maakt gelukkig
Geen nieuws voor Rondreis.nl, maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt nu ook dat het goed is om al je geld uit te geven aan reizen. Hoera!
· Redactie
De 11 mooiste watervallen ter wereld
Onze wereld telt vele schitterende watervallen, maar wat zijn nu écht de állermooiste watervallen ter wereld? Rondreis.nl zet ze voor je op een rij!
· Redactie
Reisorganisatie Kras geeft inspiratie voor reizen in 2016
Weet jij al waar jij in 2016 naartoe wilt reizen? Kras helpt je op weg om dé ideale bestemming uit te zoeken! Met een online reismagazine, prachtige brochures én een nieuwe commercial.
· Redactie
Nieuw bij Sawadee: Chill&Adventure reizen
Sawadee reizen heeft iets nieuws aan haar reisaanbod toegevoegd: Chill&Adventure reizen. Inderdaad: dat zijn reizen met zowel avontuur als ontspanning. Ideaal!
· Redactie
Dit is één van de állermooiste Bali filmpjes ooit
Bali wat blijf je toch een pracht van een eiland! Dit fantastische filmpje van Chantal uit Schiedam is daar het bewijs van: wat móói! Vooral alle luchtbeelden vanaf een drone zijn te gek!
· Suzanne van Duijn
15 gênante dingen die je als reiziger gegarandeerd hebt gedaan
Ken je die beschamende momenten dat je iets op reis doet en denkt "Dit kan écht niet, maar...". Ja, als backpacker doe je soms rare dingen! Maar dat doen we allemaal toch? Alles in de naam der reizen!
· Redactie
Riksja Travel bestaat 15 jaar
Hoera: Riksja Travel is jarig! Riksja bestaat inmiddels alweer 15 jaar. Een schitterende mijlpaal voor deze prachtige reisorganisatie uit Leiden. Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Riksja!
· Redactie
FOX reizen bestaat 20 jaar én heeft nieuwe website
Het is dubbel feest bij reisorganisatie FOX, want niet alleen bestaat FOX reizen deze maand maar liefst 20 jaar, de nieuwe website is ook gelanceerd deze week!
· Redactie
Djoser reizigersinformatiedagen 2016
Reisorganisatie Djoser organiseert in 2016 weer haar jaarlijkse reizigersinformatiedagen. Ideaal om inspiratie en informatie op te doen voor jouw rondreis plannen in 2016! En natuurlijk kom je alles te weten over de Djoser reizen.
· Redactie
TEST: Hoe goed ken jij de Verenigde Staten?
Tijd voor een leuke test cq. quiz: Hoe goed ken jij de Verenigde Staten? Test je geografische kennis en laat even weten wat je score was hè?
· Redactie
Dades Reizen: Een kijkje achter de schermen
Dades Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die zich met recht een échte Marokko-specialist mag noemen. Oprichtster en eigenaar Astrid Emmers vertelt ons in deze editie van "Een kijkje achter de schermen" alles over hoe Dades haar reizigers het authentieke Marokko laten zien.
· Redactie
Sawadee informatiedagen: Waarheen reizen in 2016?
Sawadee reizen organiseert de komende maanden een aantal informatiedagen om je te helpen bij dé vraag: Waar (en hoe!) ga jij in 2016 op reis?
· Redactie
Deze spelende baby-koala uit Australië is té lief (video)
Dit belachelijk schattige baby-koala'tje heet Imogen. Ze wordt verzorgd door het Symbio Wildlife Park in Australië en is op dit filmpje 10 maanden oud. Cute!
· Redactie
Better Places: Een kijkje achter de schermen
In deze nieuwe "Een kijkje achter de schermen" zijn we op bezoek bij reisorganisatie Better Places. Oprichtster Saskia Griep vertelt ons hoe Better Places haar reizigers met behulp van lokale reisexperts een unieke ervaring geeft.
· Redactie
12x Gerechten waar je spontaan van op reis wil
Niets kan zoveel herinneringen oproepen als eten. En met het proeven van deze klassiekers waan je je in no-time naar verre oorden. Dit zijn 12 gerechten waarvan je meteen een vliegticket wilt boeken!
· Suzanne van Duijn
25 dingen die alleen echte reizigers begrijpen
Ben jij besmet met het reisvirus? Dan herken jij je zeker in deze dingen!

Archief

>