Cecil de Leeuw en andere bereigde dieren geprojecteerd op het Empire State Building

3 augustus 2015
Bedreigde diersoorten zijn niet altijd het hoofdonderwerp als het gaat om publieke debatten, maar afgelopen weekend kreeg het onderwerp veel aandacht in New Yor... Lees verder

VIDEO: Time-lapse van prachtig weer fenomeen

"Art of the Storm" is een prachtige time-lapse video van fotograaf Nicolaus Wegner, die een bijzonder weer fenomeen vastlegde in de buurt van Rapid City in Amerika.
Lees verder
2 aug. 2015

Londen's Orbit Tower wordt een reuzenglijbaan

De Big Ben en London Eye mogen misschien twee van de meest iconische locaties in Londen zijn, maar de Orbit Tower in het Olympische Park is binnenkort misschien wel de leukste.
Lees verder
1 aug. 2015

's Werelds langste schommel in Nieuw-Zeeland

Het is niet alleen de langste schommel van Nieuw-Zeeland, maar tevens van de wereld: de 160 meter hoge Nevis Swing in Queenstown, Nieuw-Zeeland.
Lees verder
30 jul. 2015

Tour Triangle wordt de eerste wolkenkrabber in Parijs sinds 40 jaar

Tour Triangle, een prachtige moderne hoogbouw piramide, zal de eerste wolkenkrabber in Parijs worden, na een periode van 40 jaar met hoogte beperkingen in de stad.
Lees verder
29 jul. 2015

Straatartiesten veranderen onrustige heuvel wijk in een kleurrijke muurschildering

De straatartiesten van de Germen Crew hebben in samenwerking met de Mexicaanse regering het district Palmitas in Pachuca, Mexico, verfraait en verandert in één grote kleurrijke...
Lees verder
28 jul. 2015

Smarty Pins: Een nieuw trivia spel gebaseerd op Google Maps

Hoe goed is jouw algemene kennis? Met het nieuwe trivia spel Smarty Pins kun je dit testen door vragen te beantwoorden door het droppen van pins op de juiste plek in Google Maps.
Lees verder
24 jul. 2015

's Werelds vreemdste meren

Een helder roze meer midden in het bos? Of rustig roeien door een zee van drijvende lotus bloemen? Ja, het bestaat. Bekijk 's werelds vreemdste meren!
Lees verder
20 jul. 2015

Slaap tussen de bomen met deze hangende tenten

Een hangmat tussen twee (palm)bomen is niets nieuws, maar een hangende tent tussen de bomen? Dat hadden wij nog niet eerder gezien!
Lees verder
18 jul. 2015

Sawadee Zomerdeals: tot wel €200 korting rondreizen

Reisorganisatie Sawadee heeft momenteel een mooie actie: de Sawadee Zomerdeals. Kijk snel!
Lees verder
16 jul. 2015

Nieuwe website voor 333TRAVEL

333TRAVEL heeft begin deze maand een compleet nieuwe website gelanceerd. Een mooie nieuwe website. Gefeliciteerd 333TRAVEL!
Lees verder
16 jul. 2015

De 10 mooiste eilanden ter wereld

Tegenwoordig kunnen we overal heen. Wanneer we ergens niet met de auto kunnen komen, nemen we wel de boot of het vliegtuig. Sinds deze ontwikkelingen ging er een wereld voor ons open, de wer...
Lees verder
15 jul. 2015

De langste waterglijbaan ter wereld

Voor liefhebbers van een beetje actie is Nieuw-Zeeland sowieso the place to be, maar nu hebben ze daar weer iets nieuws aan toegevoegd: 's werelds langste waterglijbaan!
Lees verder
13 jul. 2015

Wat is het gevaarlijkste dier ter wereld?

Wat is het meest gevaarlijke dier ter wereld? Je denkt misschien al snel aan grote, angstaanjagende dieren als haaien of beren, maar deze cijfers zullen je verbazen!
Lees verder
11 jul. 2015

50 foto's die laten zien hoe mooi Amerika is

Amerika is zo groot en gevarieërd, dat het bijna niet voor te stellen is dat de vele unieke landschappen samen één land vormen. In deze post laten we de natuurlijke s...
Lees verder
4 jul. 2015

Tokio krijgt observatiedek over drukste kruispunt ter wereld

Het Shibuya-kruispunt in de Japanse hoofdstad Tokio is 's werelds drukste kruispunt, dat liefhebbers in 2019 vanaf een observatiedek kunnen gaan bekijken.
Lees verder
2 jul. 2015

West Coast Travel Adventure - Een kijkje achter de schermen

Het is weer tijd voor een "Kijkje achter de schermen". In deze aflevering zijn we op bezoek bij West Coast Travel Adventure: een echte specialist voor reizen naar de westkust van de Verenigd...
Lees verder
29 jun. 2015

VIDEO: De Himalaya vanuit de lucht

Het Himalaya gebergte in het zuiden van Azië bevat meer dan 40 bergtoppen boven de 7.000 meter hoogte, waaronder de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. In deze video zie je indru...
Lees verder
28 jun. 2015

Vuurvliegjes park geopend in Wuhan, China

Liefhebbers van vuurvliegjes hebben nu een plek om naar toe te gaan: 's werelds eerste vuurvlieg-thema park in Wuhan, de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei.
Lees verder
26 jun. 2015