FOX reizen bestaat 20 jaar én heeft nieuwe website

8 december 2015

Het is dubbel feest bij reisorganisatie FOX, want niet alleen bestaat FOX reizen deze maand maar liefst 20 jaar, de nieuwe website is ook gelanceerd deze week!

Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd FOX! Ten eerste met het behalen van dit mooie jubileum! 20 jaar jong. Wat ooit begon als een kleine onderneming van reislustige ondernemers is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende verre rondreis organisaties van Nederland! Met reizen naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. FOX Verre Reizen is tegenwoordig onderdeel van de ANWB.

Nieuwe FOX website

De nieuwe FOX website ziet er bovendien prachtig uit met voor iedere bestemming uitgebreide reisinformatie, mooie reisfoto's en ook leuk: reisverhalen van FOX reizigers. De site werkt bovendien ook fijn op een tablet of op mobiel. Het is nu dus nog eenvoudiger om de rondreizen van FOX te bekijken en boeken.

FOX 20 jaar: Jubileum korting

Natuurlijk: wie jarig is trakteert. En daarom heeft FOX een aantal zeer aantrekkelijke kortingen een aanbiedingen op haar website gezet. Zo ontvang je op een mooi aantal reizen met vertrek in 2016 bij een boeking tussen 7 t/m 13 december 2015 een korting van 75,- Euro per persoon.

Of wat dacht je van een gratis rondvlucht boven Halong Bay in Vietnam? Of een gratis wandeling over de Golden Gate Bridge in Amerika? En zo zijn er nog meer leuke extra's. Kijk voor de details op de website van FOX.