Home
Blog
Algemeen
Opgelet! Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen

Opgelet! Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen

op 12 januari 2017
1 minuut leestijd
Opgelet! Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen

Ben jij al bezig met jouw volgende vakantiebestemming? Grijp dan je kans t/m 16 januari 2017 en profiteer van de Kortingsdagen bij Kras waarbij je tot € 100,00 korting p.p. krijgt op alle reizen.

Zin om lekker te ontspannen in Andalusië? Of misschien je te vergapen aan al het moois dat Moskou of St. Petersburg te bieden heeft? Wat het ook mag zijn, tot en met 16 januari 2017 profiteer je van flinke kortingen tijdens de Kortingsdagen bij Kras. Dat is pas een mooie manier om voordeling die droombestemming van jouw bucketlist af te strepen.

Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen

Van 5 t/m 16 januari 2017 krijg je tijdens de Kortingsdagen van Kras tot wel € 100,00 korting per persoon op alle reizen. Misschien heb je wel een vakantiebestemming in je hoofd of misschien ook wel helemaal niet. Wat jouw situatie ook is, op de nieuwe website van Kras heb je genoeg mogelijkheden om bekende en onbekende vakantiebestemmingen te ontdekken. Kies je land, soort vakantie en vertrekperiode en je hebt het gevoel dat je al met één been in het vliegtuig staat. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan even snel alle actievoorwaarden over de Kras Kortingsdagen. Als wij je een tip mogen geven: de Dominicaanse Republiek is deze tijd van het jaar ideaal om naartoe te reizen. Zon, zee, strand, rust. Zie je jezelf al zitten?  

Kras op de Vakantiebeurs

Twijfel jij nog heel erg over jouw volgende vakantiebestemming? Kom dan van woensdag 11 t/m zondag 15 januari naar de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de Vakantiebeurs geeft Kras je de mogelijkheid om kennis te maken met een aantal verrassende Kras-bestemmingen. Woon één van de vele presentaties bij en waan je voor even in een ander land. Naast de audiovisuele presentatie is er genoeg ruimte om je vragen te stellen en een persoonlijk gesprek aan te gaan met de ervaren medewerkers en reisleiders van Kras. Kijk op de website van Kras voor een volledig overzicht van het programma en schrijf je gelijk in. 

Win een Kras Reischeque t.w.v. € 449,-

Ja, last but zéker nog least: doe mee met onze gave winactie! Van Kras mogen wij namelijk een vakantiecheque van maar liefst € 449,- weggeven. Hoe je die kunt winnen? Ga snel naar de actiepagina en doe mee!

Meer blogs over Kras Reizen

Beoordelingen van Kras Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
6.7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7
Prijs / Kwaliteit
6.6
Algemeen
6.6