Sawadee op de Vakantiebeurs 2011

22 december 2010

Van woensdag 12 t/m zondag 16 januari aanstaande kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor het zoeken naar de mooiste rondreizen voor het komende jaar. Sawadee staat dit jaar met twee stands op Vakantiebeurs!

Van woensdag 12 t/m zondag 16 januari aanstaande kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor het zoeken naar de mooiste rondreizen voor het komende jaar. Sawadee staat dit jaar met twee stands op Vakantiebeurs! Bezoek de prachtige Puur Reizen stand in de Verre Reizen Hal (Hal 2, standnummer D031) of kom naar de Europa Hal (Hal 10, stand nummer A002).

Boek je rondreis bij Sawadee op de Vakantiebeurs en ontvang...
Als je op de Vakantiebeurs een Sawadee of Familieavontuur reis boekt ontvang je per persoon een cadeaubon van Bever Zwerfsport ter waarde van € 20,-! Tevens krijg je een paspoorthoesje cadeau. Bij Sawadee reis je niet alleen in de kleinste groepen met de grootste beleving maar heb je ook de meeste kans dat je reis doorgaat! Sawadee heeft al vele gegarandeerde reizen in het voorjaar en zomer 2011.Bekijk hier alle rondreizen van Sawadee.