Home
Blog
Laurens Taekema

Reisinspiratie

118 artikelen door Laurens Taekema
· Laurens Taekema
10x de mooiste natuurgebieden van Amerika
Wat zijn de mooiste natuurgebieden van Amerika? De Verenigde Staten heeft fantastische nationale parken en natuurreservaten. Rondreis.nl heeft dé ultieme lijst gemaakt met de allermooiste Amerikaanse natuurgebieden!
· Laurens Taekema
Stedentrip Italië? 10x de leukste Italiaanse steden voor jouw citytrip!
Stedentrip Italië? Italië heeft wereldberoemde steden die zeer geschikt zijn voor een weekendje weg of citytrip! Maar welke stad kiezen? Wij selecteerden de 10 mooiste en leukste steden in Italië voor een stedentrip. Natuurlijk met het prachtige historische Rome en het romantische Venetië, maar er zijn meer mooie steden om te ontdekken. Bekijk onze tips!
· Laurens Taekema
Stedentrip Amerika? 10x de leukste steden voor jouw citytrip USA
Een stedentrip Amerika spreekt tot de verbeelding. Grote steden, indrukwekkende bouwwerken en herkenbare Amerikaanse iconen die je kent van TV. Een citytrip Amerika is geweldig, maar welke stad moet je kiezen? Bekijk onze top 10 stedentrips Amerika!
· Laurens Taekema
Reisroute Vietnam: de ultieme route + tips
Rondreizen door Vietnam is een ware belevenis! Een échte Azië-experience met talloze mooie plekken, bezienswaardigheden en unieke activiteiten. Van ongekend mooie natuur tot drukke steden en van bergdorpjes tot fijne stranden. Bekijk onze tips én ideale route voor Vietnam!
· Laurens Taekema
De top 10 bezienswaardigheden in Zuid-Thailand
Wat zijn de absolute must-see bezienswaardigheden in Zuid-Thailand? We vertellen het je hier! Thailand is sowieso natuurlijk al een onwijs mooi land in Azië en veel reizigers zijn hier al een keer op rondreis geweest, maar toch is het de moeite waard om eens in te zoomen op het zuidelijke deel van Thailand. Kijk maar!
· Laurens Taekema
Waarom reizen met een camper in Nieuw-Zeeland ideaal is
Wil jij met een camper door Nieuw-Zeeland reizen? Doen! Een camper is dé ultieme manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken. Je kunt gaan en staan waar je wilt en ziet onderweg zó veel mooie plekken. Maar er zijn meer pluspunten. Lees dit artikel maar!
· Laurens Taekema
Op vakantie in Indonesië: dit wil je weten (5x tips!)
Wil jij op vakantie naar Indonesië? Lees dan onze 5 ultieme tips! Ideaal ter voorbereiding van jouw Indonesië reis.
· Laurens Taekema
Reisroute Thailand: de ultieme route + tips voor een rondreis Thailand
Een rondreis door Thailand is een groot avontuur! Het land heeft ontzettend veel bezienswaardigheden en je ontdekt er tempels, heerlijk eten, paradijselijke eilanden en een vriendelijke bevolking. Maar wat is een mooie reisroute en waar vind je de mooiste plekjes? Lees hier onze tips!
· Laurens Taekema
5 geweldige redenen om nú een rondreis Jordanië te maken
Jordanië is een land van betoverende schoonheid en bijzondere contrasten. Een land waar je gewoon geweest móet zijn. Waarom? Rondreis.nl geeft je 5 redenen om Jordanië met stip bovenaan je bucketlist te zetten!
· Laurens Taekema
Vietnam volgens reisblogger Suzanne
Hoog tijd voor een nieuwe "Reisblogger over..." en dit keer vraagt Rondreis.nl travelblogger Suzanne van Duijn het hemd van het lijf over het mooie Vietnam!
· Laurens Taekema
VIDEO: Outdoor en buitensportparadijs Samoëns
Deze zomer bracht Rondreis.nl een bezoek aan Samoëns, een ideaal Frans Alpendorpje vlakbij Genève. Genieten was het! Van het lekkere eten en het authentieke knusse dorpje, maar vooral van de fantastische omgeving die zich perfect leent voor outdoor activiteiten. En dat is precies wat wij gedaan hebben, kijk maar!
· Laurens Taekema
Samoëns: Dit ideale Alpendorpje in Frankrijk is je volgende bestemming
Soms kom je op plekken waar alles lijkt te kloppen. Waar je je onmiddellijk na aankomst helemaal thuis voelt. Het charmante bergdorpje Samoëns is zo’n plek.
· Laurens Taekema
Verenigde Staten volgens reisblogger Sandra
In "Reisbloggers over..." delen Nederlandse travelbloggers hun ervaringen over een bepaalde bestemming. Deze keer vertelt reisblogger Sandra waarom ze een fervente Verenigde Staten liefhebber is.
· Laurens Taekema
Indonesië volgens reisblogger Jenny
In de serie "Reisbloggers over..." vertellen Nederlandse travelbloggers over hun belevenissen in een bepaald land. Deze keer aan het woord: Jenny Smit over de ins en outs van Indonesië!
· Laurens Taekema
Nieuw-Zeeland volgens reisblogger Marcella
In deze rubriek vertellen Nederlandse travelbloggers over hun ervaringen in een bepaald land. In deze derde aflevering vertelt Marcella ons vanalles over Nieuw-Zeeland!
· Laurens Taekema
Myanmar volgens reisblogger Karlijn
In deze rubriek vertellen reisbloggers over hun ervaringen in een bepaalde bestemming. In deze tweede aflevering deelt Karlijn tips en reisverhalen uit Myanmar!
· Laurens Taekema
Outdoor adventure travelblogs uit Nederland
Reisblogs die écht gericht zijn op actie, avontuur, sport, outdoor en het ondernemen van spannende dingen. Die bestaan! Bekijk hier ons overzicht.
· Laurens Taekema
Ontdek de Piramiden van Gizeh met Google Maps
"Ontdek de Grote Piramide met Google Maps" stond er vandaag op de Google homepage. Dat willen wij wel even zien. En je kunt niet alleen in Street View tussen de piramides doorlopen, nee Google heeft er een gave informatieve presentatie van gemaakt!
· Laurens Taekema
China volgens reisblogger Manouk
In deze nieuwe rubriek voelen we reisbloggers aan de tand over een bepaalde bestemming. In deze eerste aflevering vragen we Manouk naar haar ervaringen in China!

Archief