Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Slaap tussen de bomen met deze hangende tenten
Een hangmat tussen twee (palm)bomen is niets nieuws, maar een hangende tent tussen de bomen? Dat hadden wij nog niet eerder gezien!
· Redactie
Agra en Varanasi: plaatsen die je wilt bezoeken en fotograferen
India is een enorm fotogeniek land en twee steden die er misschien wel uitspringen zijn Agra en Varanasi. Kijk mee en laad je batterijen maar vast op voor deze twee steden!
· Redactie
Geweldige must-do op Lombok: Mount Rinjani beklimmen
Vanaf de Gili eilanden kun je hem al zien liggen: de majestueuze Rinjani vulkaan. Een beklimming van deze op één na hoogste berg van Indonesië is een absolute must-do tijdens je bezoek aan Lombok.
· Redactie
Sawadee Zomerdeals: tot wel €200 korting rondreizen
Reisorganisatie Sawadee heeft momenteel een mooie actie: de Sawadee Zomerdeals. Kijk snel!
· Redactie
Nieuwe website voor 333TRAVEL
333TRAVEL heeft begin deze maand een compleet nieuwe website gelanceerd. Een mooie nieuwe website. Gefeliciteerd 333TRAVEL!
· Redactie
De 10 mooiste eilanden ter wereld
Tegenwoordig kunnen we overal heen. Wanneer we ergens niet met de auto kunnen komen, nemen we wel de boot of het vliegtuig. Sinds deze ontwikkelingen ging er een wereld voor ons open, de wereld van eilanden. Wat is er nou mooier dan in je vakantie lekker op een eiland zitten. Hieronder een overzicht van de tien mooiste eilanden ter wereld.
· Redactie
Magisch: de kristal heldere Verzasca rivier in Zwitserland
De kristal heldere Verzasca rivier in Zwitserland is zo schoon, dat de 15 meter diepe rivierbodem gezien kan worden vanaf een brug over het water.
· Redactie
De langste waterglijbaan ter wereld
Voor liefhebbers van een beetje actie is Nieuw-Zeeland sowieso the place to be, maar nu hebben ze daar weer iets nieuws aan toegevoegd: 's werelds langste waterglijbaan!
· Redactie
VIDEO: Een krankzinnige wingsuit vlucht door een kleine opening tussen rotsformaties
Vliegen door de lucht in een wingsuit, het lijkt ons de ultieme adrenaline kick. Maar wat een man in deze video doet is echt extreem!
· Redactie
Wat is het gevaarlijkste dier ter wereld?
Wat is het meest gevaarlijke dier ter wereld? Je denkt misschien al snel aan grote, angstaanjagende dieren als haaien of beren, maar deze cijfers zullen je verbazen!
· Redactie
China bouwt angstaanjagende brug met glazen bodem
In China creëren ze graag de overtreffende trap. Ze bouwden al eens een angstaanjagende hangbrug met glazen bodem op 180 meter hoogte, maar daar komt dit jaar nog eens een burg met glazen bodem bij op 300 meter hoogte.
· Redactie
Vakantie Turkije: check de gezondheidsrisico’s!
Turkije is een schitterend land waar vele Nederlanders op vakantie gaan. Maar let op: in Turkije kun je infectieziekten als hepatitis A en reizigersdiarree oplopen.
· Redactie
Gorilla herenigd met man na 5 jaar - Zijn reactie is geweldig!
De Engelse natuur- en milieubeschermer Damian Aspinall zet zich in om dieren en het mileu te beschermen en voedde vijf jaar lang een gorilla op alsof het zijn eigen zoon was. Na vijf jaar werd de gorilla vrijgelaten en nog eens vijf jaar later besloot Aspinall de gorilla weer op te zoeken in de jungle.
· Redactie
De 5 meest onderschatte bestemmingen aan de Middellandse Zee
Het is volop zomer in Europa en tijdens de zomervakantie trekt iedereen massaal naar een plekje aan de Middellandse Zee. In augustus is het vrijwel overal druk, maar hier zijn zes onderschatte bestemmingen aan de Middellandse Zee waar je nog niet hutjemutje hoeft te zitten.
· Redactie
Doorzichtig hotel in Peru heeft een schrikwekkend uitzicht
Het zou wel eens een van de meest angstaanjagende nachten van je leven kunnen zijn: overnachten in een doorzichtig hotel op een berghelling in Peru.
· Redactie
VIDEO: Liefde voor Sri Lanka
Dat Sri Lanka een prachtig en fotogeniek land is zagen we al eens in deze en deze video, en na het zien van deze "Loving Lanka" video willen we eigenlijk maar één ding en dat is zo snel mogelijk afreizen naar dit eiland.
· Redactie
50 foto's die laten zien hoe mooi Amerika is
Amerika is zo groot en gevarieërd, dat het bijna niet voor te stellen is dat de vele unieke landschappen samen één land vormen. In deze post laten we de natuurlijke schoonheid van de 50 Amerikaanse staten zien.
· Redactie
Tokio krijgt observatiedek over drukste kruispunt ter wereld
Het Shibuya-kruispunt in de Japanse hoofdstad Tokio is 's werelds drukste kruispunt, dat liefhebbers in 2019 vanaf een observatiedek kunnen gaan bekijken.
· Redactie
New York subways die gedumpt zijn in de oceaan
Dit is iets wat je niet alle dagen ziet: een serie foto's die laat zien hoe New York City zijn subways in de oceaan dumpt. Maar voordat je denkt dat dit milieuvervuiling is, moet je de rest van dit artikel even lezen!

Archief