Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Dit is één van de állermooiste Bali filmpjes ooit
Bali wat blijf je toch een pracht van een eiland! Dit fantastische filmpje van Chantal uit Schiedam is daar het bewijs van: wat móói! Vooral alle luchtbeelden vanaf een drone zijn te gek!
· Redactie
Riksja Travel bestaat 15 jaar
Hoera: Riksja Travel is jarig! Riksja bestaat inmiddels alweer 15 jaar. Een schitterende mijlpaal voor deze prachtige reisorganisatie uit Leiden. Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd Riksja!
· Redactie
Ontroerend filmpje van olifanten die een baby-olifant uit een waterput helpen
Dit schattige baby-olifantje zit vast in een modderige waterhole in Zuid-Afrika. De moeder probeert te helpen maar het lijkt niet te lukken. Wat er dan gebeurt? Kijk zelf maar!
· Redactie
FOX reizen bestaat 20 jaar én heeft nieuwe website
Het is dubbel feest bij reisorganisatie FOX, want niet alleen bestaat FOX reizen deze maand maar liefst 20 jaar, de nieuwe website is ook gelanceerd deze week!
· Redactie
Geweldig: Een helicopter vlucht boven San Francisco ziet er zó uit
San Francisco is één van de leukste steden van Amerika, maar wist je dat deze stad vanuit de lucht ook écht een plaatje is? Kijk deze prachtbeelden maar!
· Redactie
17x Foto's waardoor je nú in Vietnam wilt rondreizen
Vietnam is zonder twijfel één van de mooiste landen van heel Azië. De weelderige landschappen, de levendige steden, de prachtige mensen en de lieflijke dorpjes. Schitterend! Daarom: een ode aan Vietnam in 17 foto's!
· Redactie
Dit Namibië filmpje is onbeschrijflijk mooi
Namibië wat ben je ongelooflijk mooi! Dit filmpje laat dit schitterende land in zuidelijk Afrika op fenomenale wijze zien. Van de Kalahari woestijn tot het uitbundige wild in Etosha National Park. Fantastisch!
· Redactie
Avontuurlijke USA motor roadtrip gefilmd vanaf helm door Nederlander
"Head out on the highway, Looking for adventure!". Met je motor het roadtrip avontuur aangaan in Amerika, dat geeft toch een enorm gevoel van vrijheid? Nou, dát gevoel straalt dit filmpje 100% uit!
· Redactie
Djoser reizigersinformatiedagen 2016
Reisorganisatie Djoser organiseert in 2016 weer haar jaarlijkse reizigersinformatiedagen. Ideaal om inspiratie en informatie op te doen voor jouw rondreis plannen in 2016! En natuurlijk kom je alles te weten over de Djoser reizen.
· Redactie
TEST: Hoe goed ken jij de Verenigde Staten?
Tijd voor een leuke test cq. quiz: Hoe goed ken jij de Verenigde Staten? Test je geografische kennis en laat even weten wat je score was hè?
· Redactie
Dades Reizen: Een kijkje achter de schermen
Dades Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die zich met recht een échte Marokko-specialist mag noemen. Oprichtster en eigenaar Astrid Emmers vertelt ons in deze editie van "Een kijkje achter de schermen" alles over hoe Dades haar reizigers het authentieke Marokko laten zien.
· Redactie
Deze beelden van een vlucht boven Monument Valley zijn te gek
Wat krijg je als je (stunt)vliegers over Monument Valley, één van de meest kenmerkende en schitterende gebieden van Amerika, laat vliegen? Precies: geweldige beelden!
· Redactie
Sawadee informatiedagen: Waarheen reizen in 2016?
Sawadee reizen organiseert de komende maanden een aantal informatiedagen om je te helpen bij dé vraag: Waar (en hoe!) ga jij in 2016 op reis?
· Redactie
Deze spelende baby-koala uit Australië is té lief (video)
Dit belachelijk schattige baby-koala'tje heet Imogen. Ze wordt verzorgd door het Symbio Wildlife Park in Australië en is op dit filmpje 10 maanden oud. Cute!
· Redactie
Better Places: Een kijkje achter de schermen
In deze nieuwe "Een kijkje achter de schermen" zijn we op bezoek bij reisorganisatie Better Places. Oprichtster Saskia Griep vertelt ons hoe Better Places haar reizigers met behulp van lokale reisexperts een unieke ervaring geeft.
· Redactie
Absurd: Halsbrekende toeren van fietsende postbezorgers in New York
De beelden van deze "bike messengers" in New York zijn krankzinnig! Ze lijken echt alles te doen om de pakketjes en brieven zo snel mogelijk van punt A naar punt B te krijgen.
· Redactie
Geweldig: Deze super glijbaan in Amerika is alleen voor durfals
Thrillseekers opgelet: De "super slide" van dit buitenzwembad in de Amerikaanse staat Texas is er één om op je bucketlist te zetten. Kijk maar naar de beelden van dit gave feelgood-filmpje!
· Redactie
Dit Yosemite National Park filmpje is fantastisch mooi
Yosemite National Park is één van de mooiste natuurgebieden van Amerika. En natuurlijk kun je er prachtige foto's en filmpjes maken, maar in deze waanzinnige video zie je Yosemite wel écht op zijn aller- allermooist!
· Redactie
Tip: roadtrip naar Londen
Londen is een van de steden waar je een keer geweest moet zijn! Wist je dat er om deze Engelse stad heen ook geweldige steden liggen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken? Plan jouw volgende trip naar Londen en combineer dit met een bezoek aan Oxford, Cambridge of Maidstone.

Archief