Home
Blog
Suzanne van Duijn
Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

Reisinspiratie

583 artikelen door Suzanne van Duijn
· Suzanne van Duijn
One to watch: heerlijk filmpje van Amazing Thailand
Thailand staat bekend als land van de glimlach en inderdaad, als wij aan Thailand denken, kunnen we alleen maar glimlachen. Na het kijken van deze video heb je sowieso een instant smile en heeft Thailand een plekje in je hart veroverd.
· Suzanne van Duijn
5x De mooiste bezienswaardigheden op Borneo
Borneo is het derde grootste eiland ter wereld en behoort tot drie landen: Maleisië, Indonesië en Brunei. Op zo’n groot eiland is natuurlijk veel meer te zien maar dit zijn dé vijf highlights van Borneo.
· Suzanne van Duijn
Zanzibar vanuit de lucht: bijna nóg mooier!
Azuurblauwe zee, groene natuur en warme momenten met locals komen samen op het betoverende Zanzibar. Bekijk het eiland van boven in deze prachtige video!
· Suzanne van Duijn
Twee maanden backpacken in Australië: Route + Tips
Backpacken in Australië wordt steeds populairder. Dit verre land 'down under' heeft genoeg te bieden om een paar maanden of zelfs een jaar doorheen te reizen. Wil jij weten wat de pefecte route is en wat je allemaal moet regelen? No worries mate! Je leest het hier!
· Suzanne van Duijn
Must-see: Een episch filmpje van het magische Bali
Op de bucket list van menig reisliefhebber en niet zonder reden: Bali is een prachtig eiland en heeft al jarenlang een waanzinnig sterke aantrekkingskracht op diverse soorten reizigers. Kijk en geniet mee!
· Suzanne van Duijn
De 8 mooiste eilanden van de Filipijnen
De Filipijnen staat garant voor paradijselijke mooie bounty-stranden. Met meer dan 7.000 eilanden is er altijd wel eentje waar jij op slag verliefd op wordt. Na de Filipijnen? Nooit meer naar huis!
· Suzanne van Duijn
20x Absolute must-do's bij je eerste wereldreis
Ga je voor de eerste keer een wereldreis maken? Vergeet dan zeker niet om deze 20 dingen te doen en te onthouden.
· Suzanne van Duijn
5x Must-do’s in Queenstown Nieuw-Zeeland
Queenstown ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat ook wel bekend als de ‘Adventure capital of the world’. Ondanks dat Queenstown maar een klein stadje is, is er enorm veel te doen. Dit zijn de vijf must do’s in Queenstown!
· Suzanne van Duijn
Wow Namibia, we just fell in love with you!
Zuid-Afrika is onwaarschijnlijk mooi en ook Tanzania trekt al jaren vele toeristen. Maar voor een onvergetelijk mooi stukje Afrikaanse wildernis gaan wij ook met alle liefde naar Namibië.
· Suzanne van Duijn
Must-do: Kings Canyon in Australië's Red Center
Centraal-Australië betekent veel rood zand, lange afstanden, grote leegtes, woestijn en natuurlijk dé bekende grote rode rots, Uluru (Ayers Rock). Maar je vindt in dit gebied ook de indrukwekkende Kings Canyon, een absolute must-do!
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van de paradijselijke Filipijnen wil je écht zien
Zon, zee, strand, allermooiste plekjes in de paradijselijke Filipijnen én leuke dingen die je met een GoPro kunt doen. Je ziet het in deze fijne video!
· Suzanne van Duijn
De Ultieme Roadtrip Utah: Route & Tips
Van bizarre rotspartijen tot gave wintersport: neem deze tips ter harte en trek eropuit in amazing Utah.
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van Tanzania is echt waanzinnig mooi
Tanzania is vooral bekend vanwege vulkanisch massief Kilimanjaro, maar heeft nog zoveel méér te bieden. Duik met deze video mee in dit veelzijdig stukje Afrika.
· Suzanne van Duijn
Rise up and travel: heerlijk filmpje voor je dagelijkse dosis reisinspiratie
Vlieg jij alleen in je dromen de wereld over? Word wakker en maak het waar. Na deze video boek je direct een ticket!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Sri Lanka: top 15 bezienswaardigheden
Waar Thailand en Indonesië de afgelopen jaren de show stalen, is het nu de beurt aan Sri Lanka. Na een roerig verleden, is Sri Lanka nu weer helemaal hot & happening. Dit zijn de 15 mooiste bezienswaardigheden van Sri Lanka!
· Suzanne van Duijn
Door dit filmpje van Yosemite wil je meteen naar Amerika!
Ben je een liefhebber van natuur en fotograferen? Haal dan je hart op in Amerika's fotogenieke Yosemite Nationaal Park. Ook op film doet het park het goed!
· Suzanne van Duijn
12x reistips voor wie een lange rondreis gaat maken
Droom jij ook van het maken van een lange reis? Pak die backpack (of rolkoffer) en stel het niet langer uit! Met deze twaalf tips ga je goed voorbereid op pad. 
· Suzanne van Duijn
Dit super gave filmpje over Zuid-Afrika móet je gezien hebben
Sit back, relax en enjoy Zuid-Afrika! Alhoewel, relax? Het relaxte muziekje doet anders vermoeden, maar bij het zien van dit filmpje gaat de adrenaline meteen door je lichaam stromen.
· Suzanne van Duijn
10 Redenen om met de trein door Europa te reizen
Twijfel jij of je Europa kunt ontdekken met de trein? Wij geven je 10 redenen waarom je met de trein door Europa zou moeten reizen.

Archief