Home
Blog
Suzanne van Duijn
Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

Reisinspiratie

583 artikelen door Suzanne van Duijn
· Suzanne van Duijn
Djoser-ervaringen: gemiddeld een 8
Zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek je reis dan eens bij Djoser en ontdek waarom zij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld op Rondreis.nl.
· Suzanne van Duijn
Beautiful Bali: Écht een waanzinnig mooi Bali filmpje
Oké wij willen terug naar Bali, NU! Wauw! Dit filmpje (met onwijs mooie drone-beelden) laat Bali op een werkelijk adembenemend mooie manier zien. Kijk en geniet!
· Suzanne van Duijn
Écht geweldig filmpje: Zuid-Afrika in al haar schoonheid
Zuid-Afrika, rainbow nation. Een absolute aanrader en must-see! Deze prachtige video laat je précies zien waarom Zuid-Afrika NU op je bucket list moet.
· Suzanne van Duijn
Opgelet! Korting bij Kras tijdens de Kras Kortingsdagen
Ben jij al bezig met jouw volgende vakantiebestemming? Grijp dan je kans t/m 16 januari 2017 en profiteer van de Kortingsdagen bij Kras waarbij je tot € 100,00 korting p.p. krijgt op alle reizen.
· Suzanne van Duijn
Ervaar Thailand met dit schitterende filmpje
Het land van de glimlach in Azië staat garant voor een prikkeling van al je zintuigen. Proef, ruik, luister, bewonder en geniet tijdens dit Thailand-filmpje!
· Suzanne van Duijn
De Vakantiebeurs 2017: Inspiratie voor je volgende reis
Heb jij het ook weer helemaal gehad met die eindeloze kou en grauwe dagen? Geen betere plek om weg te dromen en inspiratie op te doen dan op de Vakantiebeurs.
· Suzanne van Duijn
Vakantiebeurs tip: De Riksja Travel Escape Room
Een reisavontuur vol spanning en sensatie waar je het land niet eens voor uit hoeft. Riksja Travel staat dit jaar op de Vakantiebeurs met een heuse Travel Escape Room!
· Suzanne van Duijn
Drie weken reizen door Peru: Dit moet je zien!
Een rondreis door Peru zal je nog lang bij blijven. Niet in de minste plaats door Machu Picchu! Maar er is nog veel meer te ontdekken.
· Suzanne van Duijn
11x Tips voor wie gaat rondreizen in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika: het land van de Big Five, geweldige steden zoals Kaapstad of Johannesburg en nog heel veel meer. Met deze tips wordt Zuid-Afrika een reis om nooit meer te vergeten.  
· Suzanne van Duijn
Dit Bali & Lombok filmpje is écht WAUW!
In Bali en Lombok ontdek je Indonesië zoals het bedoeld is. Toch hebben beide eilanden een andere touch & feel to it. Watch and dream!
· Suzanne van Duijn
Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje
Als je nog op zoek bent naar een ultieme plek om te gaan road trippen in 2017, check dan zeker even deze video. West-USA is your place to be!
· Suzanne van Duijn
De top 15 bestemmingen voor 2017 volgens Rondreis.nl
Waar gaat de reis naartoe in 2017? Rondreis.nl helpt je graag op pad met deze ultieme lijst van must-see bestemmingen voor het nieuwe jaar.
· Suzanne van Duijn
10x De best gelezen blogs op Rondreis.nl in 2016
De jaaroverzichten vliegen je om de oren, dus ook wij kunnen niet achterblijven. Welke blogs werden dit jaar massaal door jullie gelezen?
· Suzanne van Duijn
10x Écht goede 2017 voornemens voor reizigers
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Nadat we die olliebollen en glazen champagne hebben verorberd, is het toch echt tijd om onze goede voornemens in kaart te brengen. Letterlijk, haha!
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste hikes ter wereld
Al wandelend de wereld ontdekken: kan het nog beter? Beleef de mooiste plekjes ter wereld met deze twaalf hikes.
· Suzanne van Duijn
Top 15 dingen om te doen in Hong Kong
Kun jij je geen voorstelling maken bij Hong Kong? Na dit artikel weet je exact welke vijftien dingen je moet doen als je Hong Kong bezoekt.
· Suzanne van Duijn
Lamu archipel: paradijs in Kenia
Witte stranden, palmbomen, cultuur en geschiedenis vlak voor de kust van Kenia. We hebben het hier over de Lamu archipel: paradijselijke eilanden zonder het massatoerisme.
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in West-Amerika: Dit moet je zien
Stedentrips, stranden en de mooiste natuurparken, allemaal in één USA rondreis. Met deze reis van 3 weken door West-Amerika zie je écht alle hoogtepunten!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste plekken van Myanmar
Op zoek naar een mooie bestemming in Zuidoost-Azië die nog niet wordt overspoeld door toeristen? Dan wil je Myanmar zeker niet missen.

Archief