Home
Blog
Suzanne van Duijn
Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

Reisinspiratie

583 artikelen door Suzanne van Duijn
· Suzanne van Duijn
One to watch: Kenia gefilmd vanuit de lucht
Kenia is een prachtig land om op safari te gaan. Niet alleen per jeep, maar ook met een drone!
· Suzanne van Duijn
5x must-sees in San Diego (Californië)
San Diego is een leuke stad in Californië met een heerlijk klimaat en waar genoeg te beleven is. Dit zijn de vijf must-sees in San Diego!
· Suzanne van Duijn
Video: Wonderschoon Bangkok en Zuid-Thailand
Dit filmpje van Thailand vertelt het verhaal van het land van de glimlach, van bootjes, bloemenkransen, olifanten en nog veel meer! Hele vette actie- en dronebeelden!
· Suzanne van Duijn
Djoser geeft tips: overwinteren doe je hier!
Reisorganisatie Djoser tipt de vetste reizen voor komend seizoen én waar je meer informatie over de tofste bestemmingen kunt vinden.
· Suzanne van Duijn
Video: 24 uur in San Francisco
Wat te doen als je één dag in het bruisende San Francisco in Californië zou zijn? Bekijk dit filmpje voor just an ordinary day in de wereldstad!
· Suzanne van Duijn
Wauw! Laat je verrassen door Cambodja in dit mooie filmpje
Wist jij dat Cambodja zúlke mooie stranden heeft? En drijvende bungalows? Kijk deze video en sta versteld van de schoonheid, veelzijdigheid en authenticiteit van het land van Angkor.
· Suzanne van Duijn
Salar de Uyuni: ongelofelijke zoutvlakte in Bolivia
Je kent ze ongetwijfeld: de foto’s van de enorme zoutvlakte in Bolivia. Salar de Uyuni is de op één na grootste zoutvlakte ter wereld én de populairste attractie van Bolivia.
· Suzanne van Duijn
Fremont Street in Las Vegas: in ‘de schaduw’ van de Strip
De Strip is natuurlijk de meest bekende straat in Las Vegas, maar voor nog meer casino’s, neon én een beetje geschiedenis ga je naar Fremont Street.
· Suzanne van Duijn
Must-Do in Vietnam: Trekking in Sapa
Op slechts een paar uurtjes nachttreinen vanaf Hanoi vind je Sapa, een prachtig bergdorp tussen de rijstvelden. Maak een (meerdaagse) trekking om het beste van dit adembenemende gebied te zien.
· Suzanne van Duijn
Must-see voor Azië-fans: prachtig filmpje van het échte Bali
Bali een druk eiland vol zuipende toeristen in resorts? Think twice! Dit filmpje toont Bali’s eeuwige, pure schoonheid!
· Suzanne van Duijn
Voor op de bucketlist: Trekking door Annapurna in Nepal
Annapurna is een 8.091 meter hoge berg in de Himalaya in Nepal. Het gebied rondom deze berg ´de Annapurna Himal´ is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een serieuze trekking.
· Suzanne van Duijn
Gunung Agung: de hoogste berg op Bali
Op een heldere dag kun je vanaf overal op Bali deze indrukwekkende vulkaan zien. De Gunung Agung is niet alleen de hoogste berg van Bali, maar ook de heiligste.
· Suzanne van Duijn
De Top 10 steden in Amerika die iedereen gezien moet hebben
Groot, groter, grootst blijkt in de Verenigde Staten niet alleen voor hamburgers te gelden. Dit zijn de vetste big cities!
· Suzanne van Duijn
Camps Bay: Uitwaaien op het strand in Kaapstad
Kaapstad in Zuid-Afrika is omringd door mooie stranden. Eén van de populairste (en misschien ook wel de mooiste) is Camps Bay.
· Suzanne van Duijn
De Top 10 steden in Azië die iedereen gezien moet hebben
Vergeet die tropische stranden en idyllische rijstvelden. Azië is ook méér dan geschikt voor stadsmensen! Dit zijn de leukste Aziatische steden voor een citytrip of een bezoek tijdens je rondreis.
· Suzanne van Duijn
VIDEO: Zó mooi is het Filipijnse droomeiland Palawan
Het eiland Palawan is misschien wel het mooiste stukje van de Filipijnen! Droom je mee?
· Suzanne van Duijn
USA Roadtrip: Dit is de ideale route voor een Amerika-rondreis van 3 weken
Amerika is groot genoeg om maanden rond te reizen. Maar ook voor een vakantie van drie weken heeft dit land genoeg te bieden. Dit is de ideale route voor een Amerika-rondreis! 
· Suzanne van Duijn
Afrika bucketlist: 10 plekken waar je echt geweest wilt zijn
Afrika is het op een na grootste continent en bestaat uit maar liefst 54 landen. Een Afrika bucketlist kan dus ook oneindig lang zijn, maar dit zijn de tien plekken waar je echt geweest wilt zijn!
· Suzanne van Duijn
10x De mooiste plekken van Costa Rica
Heel Costa Rica ademt het lokale levensmotto ‘Pura Vida’, maar deze tien plekken zijn toch wel het állermooiste.

Archief