Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

527 artikelen door Suzanne van Duijn

Eén van dé bezienswaardigheden van Laos is de zogeheten Blue Lagoon, een minuscuul meertje met knalblauw water in de heuvels vlakbij Vang Vieng.

Lees verder

Na een mooie reis wil je eigenlijk niet meer naar huis. Al die gave indrukken, leuke ontmoetingen en relaxte plekken..jij kunt nog wel maanden langer rondreizen! Helemaal als je je bedenkt d...

Lees verder

Op rondreis in West-Amerika? Neem een kijkje bij Horseshoe Bend in Arizona, een wel heel bijzonder stukje natuur bij de Colorado River.

Lees verder

Onthoud die naam maar goed, want Ungasan Beach is Bali's mooiste strand.

Lees verder

Dit herken je gegarandeerd: Je bent op reis en ontmoet een paar andere reizigers (of locals). De eerste vraag is standaard "Where are you from?" en wat er dan volgt..? Precies!

Lees verder

Van je eerste Azië-trip tot een grote wereldreis: iedereen belandt wel een keer in de Thaise hoofdstad Bangkok. Geniet ervan!

Lees verder

Iedereen die wel eens een roadtrip in Amerika heeft gemaakt, kent de Walmart. Deze supermarktketen is namelijk onmisbaar tijdens je reis!

Lees verder

Met 42,3 miljoen bezoekers in 2015 is Las Vegas opnieuw dé trekpleister van West-Amerika. En wat was de drukste maand denk je?

Lees verder

Check snel dit lijstje met uitspraken om te kijken of jij jezelf een echte reiziger kunt noemen!

Lees verder

De Inca Trail lopen naar Machu Picchu. Voor vele reizigers dé must-do in Peru. En terecht, maar de Inca Trail is ook populair en hierdoor snel volgeboekt en het kan er druk zijn. Maar...

Lees verder

De Cu Chi-tunnels zijn een beroemde bezienswaardigheid in Vietnam. Sterker nog: Je kan bijna niet terugkomen uit Zuid-Vietnam zonder foto van jezelf in de beroemde tunnels. Maar zijn de tunn...

Lees verder

Een Lissabon citytrip is natuurlijk leuk, maar wie net iets meer wil zien doet een stedentrip Lissabon met deze vier extra’s!

Lees verder

De naam ‘Maya Bay’ zegt je misschien niet meteen wat, maar bij ‘The Beach’ weet je natuurlijk direct wat we bedoelen. Dat is die prachtige locatie uit dé reisf...

Lees verder

De bekende Alcatraz gevangenis mag je wat ons betreft niet overslaan bij een stedentrip (of rondreis langs) San Francisco. Want het is écht een leuke bezienswaardigheid!

Lees verder

Thrillseekers, daredevils en adrenaline-junkies opgelet: deze zenuwslopende activiteiten kun je met stip noteren op je bucketlist!

Lees verder

Alle reizigers die wel eens per vliegtuig reizen opgelet: gooi nooit zo maar je boarding pass weg! Je instapkaart bevat namelijk jouw persoonlijke informatie die niet in verkeerde handen moe...

Lees verder

Iedere Thailand backpacker kent het: de 7-Eleven. Deze winkelketen is geniaal om veel redenen. Rondreis.nl geeft je er zeven.

Lees verder

Als er iets slecht is voor het milieu, dan zijn het wel vliegtuigen. Daarom compenseert reisorganisatie Shoestring haar totale CO2-uitstoot door te investeren in heel veel bomen.

Lees verder

Reizen leuk? Absoluut NIET! Dit lijstje is het bewijs. Waarom doen we dit onszelf in hemelsnaam áán?

Lees verder