Home
Blog
Suzanne van Duijn
Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

Reisinspiratie

583 artikelen door Suzanne van Duijn
· Suzanne van Duijn
19 Fouten die beginnende reizigers altijd maken
Geen vingertje wijzen, maar als jij straks je eerste reis gaat maken weet jij beter! Of beging jij deze rookie mistakes al?
· Suzanne van Duijn
Voor op je Thailand-bucketlist: het eilandje Koh Ngai
Dit kleine neefje van het Thaise eiland Koh Lanta is er eentje om te onthouden. Ga snel naar Koh Ngai voor de massa komt!
· Suzanne van Duijn
5x Must-do’s in Nieuw-Zeeland
Deze outdoor-activiteiten mag je zeker niet overslaan als je in Nieuw-Zeeland bent! (En zijn al genoeg reden om überhaupt te reizen in Nieuw-Zeeland!)
· Suzanne van Duijn
De Seychellen eilanden: Welkom in het paradijs!
Move over de Malediven, hier zijn de Seychellen: een groep paradijselijke eilanden voor de kust van Oost-Afrika.
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste stranden van Miami
Ik ga op reis naar Miami en ik neem mee… mijn zwemspullen! Want als je ergens prachtige stranden hebt, is het de hoofdstad van Florida wel. Dit zijn de vijf parels van Miami.
· Suzanne van Duijn
Shocking! Dit kan er na het inchecken met je bagage gebeuren
Bagage inchecken en de vakantie kan beginnen..toch? Nee dus! Déze beelden laten zien dat je bagage alles behalve veilig is op de luchthaven!
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Suzanne van Duijn
De leukste wijk van Vietnam: Hanoi’s Old Quarter
Reizigers zijn het er over eens: Hanoi is de meest authentieke en leuke stad van Vietnam. En meer specifiek: de wijk Old Quarter!
· Suzanne van Duijn
Kaap de Goede Hoop: Must-do vanuit Kaapstad
Veel reizigers beginnen of eindigen hun Zuid-Afrika avontuur in Kaapstad. Een goede reden om even naar Kaap de Goede Hoop te gaan!
· Suzanne van Duijn
Djoser reizen organiseert Open Huis op 16 april
Wil je meer weten over reisorganisatie Djoser en natuurlijk het uitgebreide reisaanbod van Djoser? Noteer dan 16 april in je agenda. Dan heeft Djoser een Open Huis!
· Suzanne van Duijn
Doen in Chiang Mai: Kookcursus
Ga je naar Chang Mai in Noord-Thailand? Zet het volgen van een kookcursus op je lijstje, want dit is héél leuk en vooral erg lekker! Chang Mai is eén van de beste plekken in Thailand om Thais te leren koken.
· Suzanne van Duijn
Blue Lagoon: Laos op zijn paradijselijkst
Eén van dé bezienswaardigheden van Laos is de zogeheten Blue Lagoon, een minuscuul meertje met knalblauw water in de heuvels vlakbij Vang Vieng.
· Suzanne van Duijn
15 Typische reacties als je vertelt dat je nét terug bent van een reis
Na een mooie reis wil je eigenlijk niet meer naar huis. Al die gave indrukken, leuke ontmoetingen en relaxte plekken..jij kunt nog wel maanden langer rondreizen! Helemaal als je je bedenkt dat je bij thuiskomst al déze typerende vragen wéér gaat krijgen…
· Suzanne van Duijn
Must-see in Arizona, USA: Horseshoe Bend
Op rondreis in West-Amerika? Neem een kijkje bij Horseshoe Bend in Arizona, een wel heel bijzonder stukje natuur bij de Colorado River.
· Suzanne van Duijn
Het mooiste strand van Bali: Ungasan Beach
Onthoud die naam maar goed, want Ungasan Beach is Bali's mooiste strand.
· Suzanne van Duijn
22 dingen die je nóóit meer wilt horen als je vertelt dat je uit Nederland komt
Dit herken je gegarandeerd: Je bent op reis en ontmoet een paar andere reizigers (of locals). De eerste vraag is standaard "Where are you from?" en wat er dan volgt..? Precies!
· Suzanne van Duijn
Top 15 dingen om te doen in Bangkok
Van je eerste Azië-trip tot een grote wereldreis: iedereen belandt wel een keer in de Thaise hoofdstad Bangkok. Geniet ervan!
· Suzanne van Duijn
9x Redenen waarom de Walmart cruciaal is bij een USA roadtrip
Iedereen die wel eens een roadtrip in Amerika heeft gemaakt, kent de Walmart. Deze supermarktketen is namelijk onmisbaar tijdens je reis!
· Suzanne van Duijn
Las Vegas wederom populairste bezienswaardigheid West-Amerika
Met 42,3 miljoen bezoekers in 2015 is Las Vegas opnieuw dé trekpleister van West-Amerika. En wat was de drukste maand denk je?

Archief